duminică, iunie 26, 2022

Horoscop 16 – 22 mai. Ne așteaptă o săptămână cu efecte astrale intense, iar de luni vom fi sub influența Lunii pline sub patronajul Taurului și ne vom gândi numai la bani.

Horoscop 16 – 22 mai. Berbec

Pentru Berbeci, prima parte a săptămânii vine cu o reorganizare a planurilor, a pozițiilor, atât la locul de muncă, cât și acasă. Berbecii își vor cere drepturile, vor lupta pentru ele și vor avea toate argumentele de partea lor pentru a-și susține punctele de vedere. A doua jumătate a săptămânii este foarte valoroasă, mai ales datorită relaţiilor, oamenilor pe care se pot baza. Vineri, o persoană în vârsta le poate da sfaturi foarte bune. În week-end, încărcarea bateriilor.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

Horoscop 16 – 22 mai. Taur

Taurii au început de săptămână care vizează banii, calculele, planuri financare, iar miercuri – cea mai tensionată zi a săptămânii – implică acte și organizarea averii. A doua jumătate a săptămânii aduce autoritate şi putere, decizii importante întâlniri cu autorităţile, cu oficialii, au multe lucruri de rezolvat cu persoane puternice şi influente şi reuşesc dacă ştiu să argumenteze. În week-end, cu prietenii.

Horoscop 16 – 22 mai. Gemeni

Gemenii sunt preocupați de la începutul săptămânii de relații, care le vor aduce un contract avantajos. Vor avea posibilitatea de negociere și își vor pune atuurile și calitățile în valoare. Atenţie şi la sănătate toată săptămâna, planetele îi sprijină şi îi ajută la descoperirea unor dificultăţi. În week-end, este posibil să aibă în continuare sarcini de rezolvat.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

Horoscop 16 – 22 mai. Rac

Racii vor munci din greu încă de la începutul săptămânii, și vor fi vigilenți la tot ce înseamnă reguli și legi cu impact asupra muncii lor. Miercuri, ziua tensionată, vizează în special disputele cu o persoană mai încăpăţânată sau mai retrogradă care nu înţelege lucruri sau se corecteză mai greu. În a doua jumătăte a săptămânii sunt alături de partener sau e foarte importantă compania şi ceva călătorii pe final, foarte plăcute şi spirituale chiar.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

Horoscop 16 – 22 mai. Leu

Leii încep săptămâna cu entuziasm și chef de a face lucruri, de a schimba aspecte, vin cu idei, sunt originali, își urmează inima. Miercuri va fi o zi tensionată legată de niște chestiuni administrative. În a doua jumătate a săptămânii, relaţii bune, întâlniri cu oameni care îi susţin şi odihnă, pe final de săptămână.

Horoscop 16 -22 mai . Fecioară

Fecioarele, în primele două zile ale săptămânii, se bazează mai ales pe cultivarea încrederii în sine, e o temă activată de mult la ele, conştienţa propriei valori şi poate discuţii cu cineva din casă prind bine. În primele zile ale săptămânii, destul de multă alergătură cu treburi pe care le au de rezolvat. Pentru miercuri, tensiunile sunt legate de nevoia de libertate, pentru că multe se simt copleşite de sarcinile lor şi nu toate ar trebuie să fie ale lor. În week-end lucrează, obţin rezultate, parcă au şi mai mult chef şi întâlniri cu o persoană acolo unde cumva le-a rămas cândva inima.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Horoscop 16 -22 mai. Balanță

Balanțele au nevoie de o documentare serioasă pentru a ști ce spun, cui spun și ce spun. Trebuie să își măsoare foarte bine cuvintele. Miercuri se resfrâng niște probleme de sănătate din cauza oboselii, însă a doua jumătate a săptămânii vine cu energie, entuziasm și reușesc să își ducă la capăt intențiile.

Horoscop 16 -22 mai. Scorpion

Scorpionilor le stă gândul doar la bani, iar banii trebuie să vină ușor după cum spun planetele. Asta înseamnă că ei trebuie să își pună în valoare talenetele, capacitățile și atuurile. În a doua jumătate a săptămânii, mobilizare foarte bună, sănătate bună şi cooperare alături de persoanele din familie. Duminică, întâlniri cu prietenii.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă renunți la cafea. Medic: Vești...

Horoscop 16 -22 mai.Săgetători

Săgetătorii vor experimenta emoții de tot felul, mai ales cei care urmează să aibă o întâlnire cu o persoană importată. Ei trebuie să acorde o atenție sporită la bani miercuri. În a doua parte a săptămânii, călătorii foarte plăcute şi deconectante.

Horoscop 16 -22 mai. Capricorn

Pentru Capricorni, începutul de săptămână aduce multă luare aminte la ce-şi doresc ceilalţi şi ascultă ce planuri au, cum văd viitorul, mai ales colegii sau persoanele apropiate din familie. Lucrul acesta îi ajută să se poziţioneze, să afle unde sunt eu în contextul general, am şi eu loc, putem găsi un punct comun? În acest sens, sunt emoţii mari miercuri, mai ales pe zona relaţiilor. Pentru a doua jumătate a săptămânii, bani care vin dintr-o muncă fructuoasă, idei originale, creativitate şi foarte bună adaptare la tot ce este nou. Călătorii, în week-end.

Horoscop 16 -22 mai. Vărsător

Vărsătorii se bucură de un început de săptămână în care prietenii le sunt alături, în care vor fi apreciați de cei din jur. A două jumătate a săptămânii se anunță excepțională pentru Vărsători. Vineri este o zi minunată pentru ei, sunt într-o formă foarte bună, iar în week-end lucrează sau învaţă o abilitate nouă şi le iese tot ce încearcă să facă.

Horoscop 16 -22 mai. Pești

Peștii sunt de la începutul săptămânii încărcați cu responsabilități, iar înțelepciunea lor va fi apreciată. Au nerv, au verb şi ştiu exact ce vor. Miercuri, tensiuni sau îşi amână nişte planuri de mică vacanţă pe care nu o pot face deocamdată. În a doua jumătate a săptămânii, se dedică şi celorlalţi, repară greşelile altora, însă în week-end au timp pentru ei.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private