miercuri, iunie 7, 2023

Horoscop 16 mai 2023. Jupiter intră în Taur și anunță schimbări pentru majoritatea zodiilor. Pentru nativii din Capricorn, astrele spun că tranzitul lui Jupiter este extrem de favorabil pentru nativii acestei zodii. În schimb, ziua de marți este puțin tristă pentru cei născuți sub semnul Berbec. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Horoscop 16 mai. Berbec

Într-un anumit sens, ziua de marți este puțin tristă pentru tine pentru că după ce a petrecut un an ajutându-te și ți-a deschis calea, norocoasa planetă Jupiter părăsește Berbecul. Desigur, aceasta nu este o tragedie, dar de acum înainte nu trebuie să te bazezi atât de mult pe ajutorul norocului și va trebui să lupți mai mult pentru lucruri.

Te-ar mai interesa: Cât timp poți avea cancer fără să știi. Lista neop...

 

Horoscop 16 mai. Taur

Această zi vă rezervă vești magnifice pentru că cea mai norocoasă dintre planete, Jupiter, va intra în zodia voastră și o va influența în bine și vă va aduce noroc până în primăvara anului 2024. Este într-adevăr o perioadă excelentă pentru că zilele acestea aveți deja influența Soarelui. A sosit timpul să culegeți roadele.

Horoscop 16 mai.Gemeni

În aceste zile de la jumătatea lunii mai există o mulțime de tensiuni planetare, deși din fericire temporare, așa că nu fi surprins dacă percepi multă tensiune în jurul tău și chiar și tu însuți ești mai nervos sau instabil decât de obicei. Ar fi bine să eviți să iei decizii foarte importante.

Te-ar mai interesa: Începe prima ediție a Campionatului European de Se...

Horoscop 16 mai. Rac

Începând de marți, norocosul Jupiter urmează să-și schimbe semnele și asta te va avantaja pentru că influența lui îți va fi mai favorabilă, iar în următoarele săptămâni sau luni îți va aduce un ajutor important sau protecție față de prieteni sau alte persoane din jurul tău. După niște ani foarte grei, acum încetul cu încetul răsare soarele pentru tine.

Te-ar mai interesa: Ce cauze are la baza mirosul puternic al transpira...

Horoscop 16 mai. Leu

Dacă norocul, ajutorul și oportunitățile v-au fost alături până acum, de acum încolo același lucru se va întâmpla cu mai multă intensitate datorită noului tranzit pe care Jupiter va începe să-l facă de marți și care va dura aproximativ un an. Se deschide pentru tine un moment cu adevărat excelent pe care nu trebuie să îl ratezi, potrivit stiridiaspora.ro.

Horoscop. Fecioară

Te-ar mai interesa: Spune NU osteoporozei! 6 moduri de a îmbunătăți de...

Cel mai bun dintre planete, gigantul Jupiter, va începe de marți un nou tranzit care, din fericire, vă va fi foarte favorabil și vă va fi de mare ajutor pentru a vă rezolva cu succes munca și treburile de zi cu zi. Dar mai presus de toate vei avea noroc în călătorii și chestiuni legate de străini.

Horoscop 16 mai. Balanță

Marți vei avea o zi grozavă să faci ceea ce știi cel mai bine, să relaționezi și să obții tot ce este mai bun din oamenii din jurul tău, să-i duci pe terenul pe care ți-l dorești și să-ți faci prieteni noi și excelenți. Este o zi bună în general și în care urmează să scapi de o problemă de la locul de muncă care te deranjează de mult.

Te-ar mai interesa: Testul creierului. Îți arată dacă ai probleme cu m...

Horoscop 16 mai. Scorpion

Veți fi interesat să știți că de marți Jupiter va efectua un nou tranzit care de acum și până în primăvara viitoare vă va aduce noroc, atât sentimentale cât și la muncă, de afaceri sau de orice altă natură. De asemenea, vă va aduce noroc în procese și probleme de documente.

 

Horoscop. Săgetător

Cea mai bună dintre planete, Jupiter, va face o schimbare de tranzit începând de marți și, ca urmare, lucrurile vor merge mai bine pentru tine, în special la locul de muncă și treburile materiale. Nu veți observa efectul imediat, dar o veți face în următoarele câteva săptămâni și unele probleme vor începe să fie rezolvate.

Horoscop 16 mai. Capricorn

Un nou tranzit al lui Jupiter, considerat cel mai bun dintre planetele din astrologie, va fi extrem de favorabil pentru tine și îți va oferi un mare ajutor în rezolvarea multor probleme și situații dificile în următoarele săptămâni sau luni, mai ales în chestiuni de muncă și bani.

Vărsător. Horoscop 16 mai

În aceste zile de la jumătatea lunii mai planetele vor crea niște tensiuni importante și în cazul tău te vor face adesea să te simți rău. Fie pe drept, fie greșit, te vei vedea înlănțuit de o viață, oameni sau circumstanțe care nu sunt ceea ce ai vrea. Nevoia ta de a fi liber și independent te va înălța.

Pești. Horoscop 16 mai

Trebuie să fii prudent, sunt zile grele chiar dacă gândești altfel. Vei simți o mare dorință de a te arunca în arenă și de a lua decizii importante atât pentru propria ta viață, cât și pentru a rezolva viața altor oameni. Dar în zilele noastre planetele nu formează configurații bune și nu ar trebui să acționezi cu nesăbuință.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private