Sari la conținut

Horoscop 17 iulie 2023. Cele 4 zodii pentru care azi e una dintre cele mai importante zile. Li se schimbă complet destinul cum nici nu au visat

previziuni astrale
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscopul zilei de miercuri, 4 octombrie 2023

Horoscop 17 iulie 2023. Astăzi se petrece o schimbare majoră în cosmos,  încurajându-ne să alegem, cu îndrăzneală, direcții în care nu am mai mers niciodată.

Astăzi,  17 iulie, are loc luna nouă în Rac exact la ora 14:32. ET. Luna nouă ne resetează energiile, permițându-ne să stabilim o intenție care ne va ghida înainte. Acum este momentul perfect pentru a planta semințe care vor crește și se vor extinde în următoarele șase luni. Racul, ca semn zodiacal, se concentrează pe emoții, cămin, familie și viața domestică. Luna va primi asistență din partea  lui Uranus, încurajându-ne să riscăm și să fim spontani, precum și din parte lui Neptun, aducând o vibrație spirituală și sensibilă în conștientizarea noastră. Cu toate acestea, luna se ciocnește și cu Pluto în Capricorn, forțându-ne să ne confruntăm cu opoziție, dușmani sau emoții copleșitoare. Fă tot posibilul să te concentrezi mai mult pe a fi prezent și deschis la minte, dar nu a ceda vibrațiilor mai supărătoare.

Citeste si:

17 iulie este, de asemenea, ziua în care Nodul Nord al Destinului intră în Berbec, unde vă va încuraja să vă îmbrățișați autenticitatea și să vă reaprindeți simțul identității până în 2025. Când Nodul Nord intră într-un nou semn zodiacal, semnalează o schimbare în direcție în care să ne îndreptăm. Berbecul este un semn zodiacal extrem de curajos, independent, orientat spre obiective și individualist, permițându-ne să atingem ceea ce ne diferențiază de ceilalți.

Odată cu intrarea Nodului Sud al Karmei în Balanță, următorii doi ani ne vor încuraja și să depășim tendințele plăcute oamenilor, dându-ne curajul să ne spunem părerea, chiar și atunci când este greu de auzit.

Începând de astăzi, 17 iulie 2023, până în septembrie 2025 soarta semnelor zodiacale cardinale – berbec, rac, balanță și capricorn – se va schimba radical. E momentul lor de strălucire și nu au mai avut parte de un asemenea eveniment de 9 ani.

Horoscop 17 iulie 2023

Iată ce le rezervă azi astrele tuturor semnelor zodiacale:

HOROSCOP 17 iulie – Berbec

Astăzi vei fi în centrul atenţiei şi vei avea ocazia să străluceşti în diferite aspecte ale vieţii tale. Este posibil să primeşti recunoaştere pentru munca şi eforturile tale depuse în ultima perioadă. Asigură-te că profiţi de această oportunitate şi arată lumii cât de talentat şi valoros eşti.

HOROSCOP 17 iulie – Taur

Astăzi, gândeşte-te la ce îţi doreşti cu adevărat în viaţă şi stabileşte obiective clare. Concentrează-ţi energia şi resursele către acele lucruri care sunt cu adevărat importante pentru tine. Fii hotărât şi determinat să urmăreşti visurile tale şi să depui eforturile necesare pentru a le realiza.

HOROSCOP 17 iulie – Gemeni

Astăzi este posibil să te simţi copleşit de sarcini şi responsabilităţi. Încearcă să-ţi organizezi timpul şi priorităţile astfel încât să poţi face faţă tuturor cerinţelor. Fii atent la nevoile tale personale şi nu uita să acorzi timp şi atenţie şi pentru tine însuţi.

HOROSCOP 17 iulie – Rac

Astăzi vei fi în centrul atenţiei într-un cerc social sau profesional. Eşti capabil să faci o impresie puternică şi să influenţezi oamenii din jurul tău. Foloseşte-ţi carisma şi abilităţile tale comunicative pentru a-ţi exprima ideile şi opiniile într-un mod eficient şi persuasiv.

HOROSCOP 17 iulie – Leu

Astăzi ar putea apărea oportunităţi de a avansa în carieră sau de a obţine recunoaştere pentru munca ta. Fii deschis la noi provocări şi asumă-ţi riscuri calculate pentru a-ţi atinge obiectivele profesionale. Ai încredere în abilităţile tale şi arată lumii cât de capabil eşti.

HOROSCOP 17 iulie – Fecioară

Astăzi este posibil să te simţi doritor de aventură şi de experienţe noi. Ieşi din rutina ta obişnuită şi explorează lumea din jurul tău. Poate fi o zi perfectă pentru a călători, a învăţa lucruri noi sau a încerca activităţi neobişnuite. Fii deschis la noi oportunităţi şi bucură-te de aceste experienţe.

HOROSCOP 17 iulie – Balanţă

Astăzi acordă atenţie relaţiilor tale personale şi investeşte timp şi energie în conexiunile cu cei dragi. Comunică deschis şi sincer cu partenerul tău şi ascultă cu atenţie nevoile şi dorinţele lor. Înţelege că relaţiile sănătoase necesită efort şi angajament din ambele părţi.

HOROSCOP 17 iulie – Scorpion

Astăzi este posibil să te confrunţi cu provocări financiare sau săptămâni. Fii prudent în gestionarea banilor şi fă alegeri înţelepte în ceea ce priveşte cheltuielile. Fă un plan de acţiune pentru a-ţi rezolva problemele financiare şi caută modalităţi de a economisi şi de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară.

HOROSCOP 17 iulie – Săgetător

Astăzi este important să acorzi atenţie sănătăţii tale şi să iei măsuri pentru a-ţi îmbunătăţi bunăstarea fizică şi mentală. Fă exerciţii fizice, adoptă o alimentaţie sănătoasă şi asigură-te că acorzi timp pentru relaxare şi odihnă. Prioritizează-ţi sănătatea şi îngrijeşte-te de tine.

HOROSCOP 17 iulie – Capricorn

Astăzi ar putea apărea oportunităţi de a-ţi exprima creativitatea şi talentul în diferite domenii. Fii deschis la noi experienţe şi lasă-ţi imaginaţia să zboare. Indiferent dacă eşti pasionat de artă, muzică, scris sau alte forme de expresie, lasă-ţi creativitatea să se manifeste şi bucură-te de procesul de creaţie.

HOROSCOP 17 iulie – Vărsător

Astăzi este posibil să te simţi mai sensibil şi empatic faţă de nevoile şi sentimentele celor din jurul tău. Fii deschis la a oferi sprijin şi înţelegere celor dragi. Poţi face o diferenţă pozitivă în viaţa cuiva şi să construieşti conexiuni mai puternice prin empatie şi compasiune.

HOROSCOP 17 iulie- Peşti

Astăzi concentrează-te pe stabilirea unor obiective clare pentru viitorul tău. Ai ocazia să îţi clarifici viziunea şi să îţi planifici paşii următori. Fii realist în ceea ce priveşte aşteptările tale şi ia în considerare resursele şi capacităţile tale. Cu un plan bine pus la punct, vei fi pregătit să îţi atingi obiectivele.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.