Sari la conținut

Luna Februarie aduce LACRIMI pentru 2 zodii. Pierd o persoană dragă și totul se schimbă

Debutul lunii februarie vine cu o serie de schimbări și reînnoiri, însă implică și provocări neașteptate. Două semne zodiacale se vor confrunta cu ghinioane la tot pasul.

O să treceți prin momente dificile, o să pierdeți bani și este posibil chiar să vă dispară din viață o persoană dragă. Astrologii vă sfătuiesc să nu vă pierdeți totuși încrederea, deoarece soarele va răsări și pe strada voastră.

Balanțele o să aibă ghinion

Balanțele nu se vor descurca prea bine, pentru că vor apărea mai multe cheltuieli neprevăzute și nici situația lor emoțională nu va fi una bună. Aceștia nu vor avea destulă energie pentru a rezolva lucrurile importante.

Vor exista mai multe cheltuieli neprevăzute. Este posibil ca mașina să se strice sau să fie nevoie de înlocuirea urgentă a unui aparat electrocasnic important. Costurile sunt destul de mari, iar cheltuielile vor fi dificil de gestionat în perioada următoare.

Veți avea de suferit și ați putea pierde chiar și o persoană dragă. În cazul Balanței, luna februarie anunță un infern, însă va fi nevoie să vă concentrați asupra muncii pentru a redresa lucrurile.

Pesti Pixabay

Peștii vor trece prin momente dificile

Nativii zodiei Pești se vor confrunta cu momente teribile din cauza situației financiare. Nu vor mai găsi calea spre succes și vor considera că totul este ruinat. Apar tot mai multe probleme de ordin financiar și se pare că nimic nu va mai funcționa bine pentru ei.

Cei care sunt în zodia Pești se vor lovi de datorii din toate părțile și va trebui să cheltuiască foarte mulți bani. Ar putea pierde chiar și o persoană dragă, scrie Realitatea.

3 zodii protejate de Divinitate în 2024

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, care sunt cele trei zodii protejate de Divinitate în anul 2024.

Capricorn

Zodii protejate de Divinitate în 2024. Vizavi de Capricorn, au venit și niște atenționări. Ai aceste caracteristici pentru anul 2024, dar tu ce trebuie să faci, că trebuie să faci și tu ceva ca să nu strici norocul ăsta pe care l-ai primit? Să acorzi atenție micilor detalii, în primul rând, și mai ales pe care deseori le delegi tu, dacă ești șef. S-ar putea să vezi chiar că ai realizat ceva important care te va aduce la un punct de cotitură în viața ta pentru totdeauna.

De asemenea, mai trebuie să se asigure că abordează conversațiile și comunicările cu un strop de compasiune, deoarece Capricornul este corect, la obiect. Compasiunea vine cu altă ocazie, adică atunci când nu mai ești. Încercați să puteți transmite mai ușor punctul de vedere pentru persoanele din jurul vostru. Deci cu mai multă compasiune, afecțiune și dacă se poate, cu zâmbetul pe buze.

Berbec

Zodii protejate de Divinitate în 2024. A doua zodie care primește protecție este Berbecul. Ddacă sunteți descris la lecțiile pe care universul vrea să vă ajute să le învățați, vă veți da seama de ce. Berbecul și Scorpionul, un semn de foc și apă împărtășesc același guvernator planetar, adică planeta Marte, a acțiunii, planeta patosului. Totodată, înțelegi că Marte te face și focos, și iubăreț, dar și curajos și războinic. Marte te ajută, pentru că a avansa în viața nu înseamnă întotdeauna să ștergi toate obstacolele din calea ta. O faci bine pentru că obstacole vor fi în permanență.

Încearcă să trăiești cu ele și să te atașezi în așa fel de oamenii din jurul tău ca să îi poți ajuta, să-ți conservi în primul rând resursele, pentru că altfel vei obosi foarte repede. Și să iei calea unei rezistențe mai mici împotriva tuturor ostilităților, adică să nu fi gata să scoți sabia la orice dialog. Ascultați părerea celui din fața voastră, iar după aceea vă pronunțați. Cu cât este obstacolul mai mare, cu atât tu nu trebuie neapărat să fii mai războinic și mai neînțelegător. Trebuie să fii mai diplomat și să prinzi esența problemei, s-o diseci și să dai exact verdictul care trebuie.

Fecioară

Zodii protejate de Divinitate în 2024. Fecioarele vor avea parte de lucruri bune în carieră, mai ales că își pot mări partea financiară. Ele aleg un loc de muncă chiar dacă e muncă dublă pentru un salariu, dar să fie bine plătit, să știe că de acolo, chiar dacă muncește mult, are satisfacția unei sume mai consistente și de aceea profită de binecuvântarea pe care a primit-o pentru a restrânge tot ceea ce își dorește cu adevărat pentru viitorul lor.

Nu fiți absurzi, nativii din Fecioară, și mergeți ca un robot să munciți până cădeți pe brânci. Norocul vostru vă va ajuta să găsiți oportunități, chiar de a vă crește valoarea sau de a fi mai căutat de alte persoane, alți conducători de firmă care să-ți ofere ceva mai bun. Dar nu încercați niciodată să săriți calul, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel