Sari la conținut

Horoscop 18 – 31 Martie cu Cristina Demetrescu. Zodia care va avea o mare CUMPĂNĂ

Cristina Demetrescu, astrolog
Sursă foto: captură ecran Vorbește Lumea
Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii martie

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat previziunile astrale pentru următoarele două săptămâni din luna martie.Dezechilibru, cădere și prăbușire pentru zodii.

„Având în vedere că suntem în sezonul eclipselor, pe 25 martie vom avea o eclipsă de lună în Balanță, o eclipsă în penumbră, dar asta nu înseamnă că ne influențează mai puțin, pe data de 8 aprilie vom avea o eclipsă totală de soare, dar nu se vede de la noi din țară. Dar axa Berbec-Balanță, unde se întâmplă aceste elipse e o axă balansoar și se schimbă atmosfera brusc.

Dar vorbim despre eclipsa în Balanță, care Balanța guvernează relațiile, căsătoriile, parteneriatele și acolo, în funcție de karma fiecăruia, lucrurile pot trece de la bine la rău, dar și de la rău la bine. Se pot întâmpla lucruri, evenimente, știu eu, se sucesc oamenii.

Pe de altă parte, în plan psihologic, Balanța aceasta mai duce către o astenie de primăvară, eu zic depresie, mai degrabă. Există risc de dezechilibru, cădere, prăbușire. Atenție foarte mare, mai ales că Marte, încă mai este până pe 23 martie în Vărsător și asta strică un pic motoarele, aparatele. Dar atenție la acest la echilibru fizic, stări de vertij, slăbiciune în organism.

Ideea este că axa Fecioară-Pești este foarte încărcată și ea cam are legătură cu sănătatea și cu multe lucruri care care țin de dezechilibre în organism”, a explicat astrologul în emisiunea Vorbește Lumea.

zodii
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Eclipsa le afectează căsătoriile, parteneriatele, dar şi la ei se poate întâmpla. Berbecul poate să zică într-o zi: până aici! Însă, un eveniment de familie poate să îngroape securea războiului acolo unde există tensiuni. Oamenii se adună atunci când e cazul să rezolve alte probleme. Berbecilor le merge foarte bine din punct de vedere financiar, începe business-ul să funcţioneze.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurii sunt rugaţi să nu care lucruri grele pentru că poate să sufere coloana, mai ales la bărbaţi. Când au de-a face cu ceva fin, o lucrare estetică mai deosebită, să apeleze la persoane mai scumpe, dar mai specializate.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii sunt implicaţi în sezonul flirturilor, al relaţiilor, simt nevoia să iubească, să se îndrăgostească, dar acolo e o zonă puţin mai tulbure. Pentru Gemenii care nu au treabă cu dragostea, se pot ocupa de copii. De şcoala lor, de anturajul lor, de sănătatea lor sau poate chiar de o custodie. Dar acolo pică eclipsa, în zona iubirii şi a copiilor.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Racii sunt puşi pe curăţarea energetică a căminului, a casei. Eclipsa nu e zi bună pentru asta, dar este bun echinocţiul. Racul în mod special simte nişte probleme, dar dezechilibrele sunt în sufletul Racului sau poate în starea lor de oboseală şi toată chestia asta Racul o proiectează asupra casei. Racul are o legătură energetică cu propriul cămin. Lucrurile stau exact invers.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leii nu trebuie să fie naivi în perioada asta şi să ia o informaţie la prima mână. Să verifice de două-trei ori dacă o informaţie este corectă, pentru că poate să fie o minciună, poate să fie o gafă sau poate să fie o răutate. Şi atunci s-ar putea şi ei să propage la rândul lor o mare poveste care s-ar putea să pice prost şi să îi pună pe ei într-o lumină proastă. Atenţie şi la condus.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarele cheltuiesc mulţi bani, iar cheltuielile exced cumva bugetul, fie că se mută undeva, fie că îşi schimbă funcţia. E nevoie şi de mobilă, şi de garderobă.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Balanţele trebuie să fie atente la ceea ce le aduce următoarea perioadă, să speculeze un pic, să profite de următoarea perioadă şi să îşi valorifice nişte oportunităţi în bani, pentru că sunt într-un moment delicat în care cred că banii trebuie să vină dintr-un credit, ba dintr-o vânzare de casă, ba din vânzarea unei bijuterii. Lucrurile stau cu totul şi cu totul diferit. Dacă au nevoie de bani, acolo e o abilitate, o calitate, să o valorifice.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionii stau mai delicat cu sănătatea, poate chiar din punct de vedere psihologic, cum spuneam cu depresiile, dar din cauza asta pot să revină nişte vicii sau nişte obiceiuri mai proaste, alcool, mâncare, alte lucruri care nu sunt tocmai bune. Şi, probabil, ceva conflicte în vieţile Scorpionilor.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii stau ceva mai bine, ei trebuie doar să evite anturajele, grupurile, prietenii, să stea mai singuri, să evite aglomeraţiile. Karma colectivă e problema acum. Dacă depindem de cineva, atunci nu este foarte bine. Dar dacă stăm singuri şi ne vedem de treabă, timpul trece şi eclipsa asta poate să fie chiar revelatorie. Pentru foarte mulţi eclipsa poate să aducă lucruri foarte interesante, dar trebuie să ne situăm la un alt nivel.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornii sunt un pic iritaţi, vorbim de relaţia Capricornului cu femeile, de o şefă, s-ar putea să îşi dea demisia. Dacă este în faţa unei comisii sau a unui complet de judecată, şi acolo e o femeie, Capricornul poate să fie iritat de subiectivismul acesteia. El ştie întotdeauna mai bine care este verdictul, dar, din păcate, acum depinde de autoritatea cuiva.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorii pot fi, fie epuizaţi şi au tendinţa să renunţe la unele studii, mai ales cei care se duc la facultate, sau invers. Se supraîncarcă cu anumite lucruri şi probabil că nu le pot duce pe toate.

Horoscop 18-31 martie 2024, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

În privinţa Peştilor, apare un risc de pagubă, poate chiar de furt. Oricât de multă încredere aveţi în cineva, în perioada asta, nu este momentul să bateţi palma sau să vă fie milă. Karma şi eclipsa în Balanţă, totul trebuie făcut sub litera legii pentru ca toate să fie bine în viitor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel