Sari la conținut

Horoscop 18 septembrie 2023. Vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac, la început de săptămână

previziuni astrale
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscopul Zilei

La început de săptămână, astrele aduc vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac, care trebuie să iasă din zona de confort și să-și depășească limitele. Este o perioadă agitată, cu multe suișuri și coborâșuri. Per ansamblu, este o zi în care zodiile trebuie să ia decizii importante.

Află ce au pregătit astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Berbec

Te vei simți inspirată să începi un proiect nou. Luna intră în Marte, iar acest lucru trezește în tine motivația de care aveai nevoie pentru a face lucrurile să se întâmple. Aceste vibrații vor fi de parte ta și te vor ajuta să ai parte de o zi extraordinară. Luna se unește cu Venus și deschide noi portițe pe plan sentimental. Berbecii care nu se află într-o relație s-ar putea să-și găsească sufletul pereche pe parcursul acestei zile.

Citeste si:

Horoscop 18 septembrie 2023 – Taur

Luna intră în Amrte și te influențează în mod pozitiv. Ești mult mai deschisă la provocări și la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ești dispusă să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi. S-ar putea ca pe parcursul acestei zile să-ți descoperi pasiuni.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Gemeni

Horoscopul zilei spune că te vei simți motivată să-ți urmezi viziunea creativă. Astrele spun că peisajul astrologic este de partea ta și îți activează casa parteneriatelor de lungă durată. Ești mult mai orientată asupra găsirii unui partener pentru a-ți întemeia o familie. A sosit momentul să te așezi la casa ta, scrie Astrology.com.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Rac

zodii
Sursă foto: Getty Images

Horoscop 18 septembrie 2023 – Leu

Luna își continuă călătoria prin semnul tău, iar acest lucru îți aduce și mai multă energie. Vei simți dragostea celor dragi pe măsură ce Luna traversează prn Venus. Acest lucru îți va amplifica sentimentele de recunoștință. Este un moment important pentru tine. Vei reflecta mult mai mult asupra importanței familiei în viața ta.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Fecioară

Astrele te sfătuiesc să-ți iei câteva momente pentru a te conecta cu pasiunea pe care o ai pentru proiectele la care lucrezi. Luna se aliniază cu Marte și aprinde focul din interiorul tău. Ești mult mai ambițioasă și mai determinată în această perioadă. În cea de-a doua parte a zilei te vei cufunda în rezolvarea unor probleme mai vechi, menționează YourTango.com, potrivit catine.ro.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Balanță

Energia este de partea ta. Astrele spun că te bucuri de tot ceea ce te mai bun.Ai part de o zi cu multe reușite pe plan personal și profesional. În cea de-a doua parte a zilei vei crea noi legături. Trebuie să fii pregătită pentru transformările care vor avea loc în viața ta. Vibrațiile bune apar în viața ta pe măsură ce Luna se aliniază cu Chiron.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Scorpion

Luna în Leu se aliniază cu Marte în această dimineață. Acest lucru te va face să muncești mult mai mult la obiectivele tale. Mai mult, vei pune mult mai mult accent pe conexiunile pe care le stabilești cu oamenii din jurul tău și vei încerca să înveți mai multe de la ei. Este o perioadă minunată pentru a face schimbări în viața ta.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Săgetător

Horoscopul zilei te încurajează să fii mult mai deschisă la oportunitățile din viața ta. Astrele își sunt și ele alături pe parcursul acestei zile. Vei fi un exemplu pentru cei din jurul tău. Este momentul să ieși din zona de confort și să vezi dincolo de provocările care îți apar în cale.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Capricorn

Astăzi vei fi preocupată de multe lucruri și vei încerca să găsești o cale de rezolvare. Astrele spun că este o perioadă mai agitată pentru tine. Încearcă să iei lucrurile pas cu pas și să te liniștești. Această presiune din exterior nu îți face deloc bine.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Vărsător

Învață să să-ți întreci limitele și să ieși din zona de confort. Luna în Marte aprinde în tine o pasiune impresionantă. Viața ta amoroasă va beneficia de multă susținere din partea astrelor. Nativii care erau singuri s-ar putea să-și găsească sufletul pereche. Este o perioadă perfectă pentru schimbări.

Horoscop 18 septembrie 2023 – Pești

Astrele te sfătuiesc să treci prin transformarea la care ai visat mereu. Nu mai amâna deciziile pe care le-ai luat deja în sufletul tău. Este timpul să faci ceva pentru tine și sp te pui pe primul loc. Această perioadă este plină de schimbări impresionante.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.