marți, iunie 28, 2022

Astrologul Daniela Simulescu a analizat cele mai importante evenimente astrologice: un trigon între Soare și Pluto. Ce înseamnă? Nativii tuturor zodiilor își pot găsi puterea interioară dacă nu fac o greșeală în aces sens. Mai mult, „ne apropiem de un sextil între Mercur retrograd și Jupiter, deci nu evita nicio idee care îți revine.”

Horoscop 19 mai 2022. Daniela Simulescu: Ne vom găsi puterea interioară

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

„Astăzi avem un trigon între Soare și Pluto. Ne vom găsi puterea interioară dacă nu ne vom grăbi. Este foarte important să nu facem compromisuri sau să alegem scurtături. O zi bună pentru regenerare. În plus, acest aspect ne va ajuta să ne revenim după moleșeala de ieri provocată de conjuncția Marte-Neptun. Ne apropiem de un sextil între Mercur retrograd și Jupiter, deci nu evita nicio idee care îți revine”, conform Daniela Simulescu, astrolog DC News.

Berbec

Te iei prea în serios astăzi. Nu prea vrei să stai la discuții. Ai impresia că pierzi timp prețios în care ai putea să faci lucruri concrete.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

Horoscop 19 mai 2022. Taur

Trigonul Soare-Pluto îți readuce o doză de încredere în viitor. Privești mai relaxat ceea ce apare în rutina ta zilnică.

Gemeni

Sextilul Mercur-Jupiter te scoate din orice încurcătură dacă ești dispus să accepți că ai greșit și dacă te ocupi tu de rezolvarea problemei.

Horoscop 19 mai 2022. Rac

Oamenii importanți din viața ta colaborează și acest fapt este pe placul tău. Partenerul trece printr-o zi mai stresantă.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

Leu

Modestia va fi arma ta cea mai puternică la locul de muncă. Deci nu rata șansa de a crește în ochii superiorilor!

Horoscop 19 mai 2022. Fecioară

Îți iei rolul de a-i motiva pe cei din jur. O vei face în stilul caracteristic, dar va merge. Colegii și oamenii dragi îți vor urma sfaturile.

Horoscop 19 mai 2022. Daniela Simulescu: Ne vom găsi puterea interioară

Balanță

Astrele îți recomandă să te scuturi repede de ideea că de ce doar ție ți se întâmplă unele probleme. Așa vei reuși să le rezolvi.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Horoscop 19 mai 2022. Scorpion

Partenerul are o serie de idei foarte bune. Așa că lasă mândria la o parte și creează o echipă cu acesta. Încearcă să nu fii prea sarcastic!

Săgetător

Dacă îi vei lăsa pe ceilalți să spună ce au de spus, vei afla unele lucruri folositoare pentru terminarea unor proiecte mai vechi.

Horoscop 19 mai 2022. Capricorn

Poate fi una dintre acele zile în care oamenii se bazează pe tine să le faci și treaba lor. Dar chiar trebuie să îți pese doar de tine.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Vărsător

Câteodată, ideile cele mai neobișnuite mișcă lumea. Astrele îți recomandă să nu îți fie deloc frică și să spui părerile tale.

Horoscop 19 mai 2022. Pești

Dacă vei fi mai conștient, mai prezent în corpul tău, vei avea multe momente de tip “aha” în discuțiile cu oamenii importanți.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private