miercuri, decembrie 7, 2022

Horoscop 21 – 27 noiembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O săptămână cu vești amestecate. O să aflăm cu ce situații ne confruntăm și cum putem reuși în momentele mai delicate, de ce resurse dispunem.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 – BERBEC

O să vă achitați onorabil de toate obligațiile și o să vă creați un statut mult mai stabil. Vă echilibrați și cu banii, și o să fie altceva.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 – TAUR

Se conturează o definitivare. O să vă puteți relansa în domeniul afacerilor și o să primiti finanțare, va fi lume care să vă susțină și să vă fie mai ușor cu toată treaba.

Te-ar mai interesa: Zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși! ...

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 – GEMENI

Vi se fac promisiuni de colaborare și macar pe o perioadă scurtă de timp tot o să vă alegeți cu un job, care să vă suplimenteze veniturile, că aveți nevoie în perioada asta.

Horoscop săptâmânal 21-27 noiembrie – RAC

Se observă un salt în carieră, cu sau fară examen, și o să vă descurcați, ca să vă numărați printre favoriți. Cu Jupiter, mare beneficiu în zodia voastră.

Horoscop săptâmânal 21-27 noiembrie – LEU

Apare un angajator, care o să se țină de capul vostru să vă implicați și voi într-un proiect, care să vă aducă satisfacții profesionale, dar nu fară muncă multă. O să vedeți.

Horoscop săptâmânal 21-27 noiembrie – FECIOARĂ

O reușită, un câștig bănesc, se întâmplă ceva care să vă readucă în centrul atenției și să vă bucurați de un plus de notorietate, că pană acum a fost doar muncă.

Te-ar mai interesa: Un nou medicament, speranţă în lupta cu Alzheimer...

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie – BALANȚĂ

Ați putea încerca un parteneriat de afaceri care să vă aducă acel supliment salarial de care aveți nevoie, că doar să puteți spera să vă mutați într-o locuință mai spațioasă.

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – SCORPION

Se rezolvă o problemă mai veche și o să vă luați avânt să-ncepeți lucruri care să vă propulseze în carieră, că aveți niște planuri de mărire.

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – SĂGETĂTOR

O să vină oferte de lucru și e de văzut ce se întâmplă, ce ar fi bun pentru voi, rentabil, ca să vă mai redresați din punct de vedere financiar, să ridicați ștacheta.

Te-ar mai interesa: Incident grav la o școală din România. Șase elevi ...

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – CAPRICORN

Solicitări din toate direcțiile și o să răspundeți cu promptitudine, că sunteți hotărați să vă achitați de toate obligațiile, ca să ieșiți învingători.

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – VĂRSĂTOR

Vin o serie de beneficii de la serviciu, poate și din particular daca mai munciți ceva, și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – PEȘTI

Se anunță o perioadă bănoasă. Poate vi se adaugă ceva la salariu, o primă, un beneficiu, sau mai vin și pe filiera partenerului de cuplu niște bani în completarea salariului.

Te-ar mai interesa: Cancerul care afectează 1 din 8 bărbați. Oncolog: ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private