luni, iunie 27, 2022

Horoscopul pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 23 – 29 mai, a fost realizat de Daniela Simulescu, astrolog DCNews. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Horoscop 23 – 29 mai. Astrologul Daniela Simulescu: „Încurcături și neînțelegeri”


Horoscop 23 – 29 mai. „Trebuie să avem grijă la ce decizii…”

„Trecem de la pragmatismul Taurului la nevoia de cunoaștere a Gemenilor. Vom căuta diversitatea și motive să stăm cât mai puțin în casă. Tot astăzi, Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele din Gemeni. Trebuie să avem grijă la ce decizii vrem să luăm, la drumurile pe care le vom face, dar și la discuțiile cu apropiații. Pot apărea destule încurcături și neînțelegeri”, a transmis astrologul Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC News.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Horoscop 23 – 29 mai.


Horoscop, duminică. 22 mai 2022

Berbec

Ești cuprins de o stare de agitație interioară greu de descris. Și nici nu înțelegi care este cauza. Încearcă să nu îți încarci programul.

Taur

Mercur se va întoarce în semnul tău, dar până atunci, te vei chinui să îți reamintești chiar și chestiile foarte simple.

Gemeni

Mercur va schimba semnul, deci este posibil ca și tu să te pregătești de trecerea de la o stare la alta. Ai multe frici.

Rac

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să nu te plictisești. Ai nevoie de multe activități care să te țină activ.

Leu

Revederea cu unele cunoștințe îți va lăsa o mulțime de stări, unele chiar contradictorii. Dar mâine vei uita cu siguranță.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

Fecioară

Nu este cazul să îți asumi alte responsabilități, mai ales dacă nu sunt ale tale. Încearcă să înveți ce poți face și ce nu.

Balanță

Astrele îți recomandă să fii mai atent la stările partenerului. Vei observa liniștea de dinaintea furtunii. Nu exagera cu treburile gospodărești.

Scorpion

Îți face plăcere să îi ajuți pe cei dragi, să lucrezi în grădină sau să te ocupi de cumpărături. Așa mai uiți de unele supărări.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

Săgetător

Te zbați să ai ultimul cuvânt în discuțiile cu partenerul, dar nu îți iese. Așa și pentru că o faci doar de dragul câștigului.

Capricorn

Orgoliul nu își are locul în problemele familiei. Va trebui să te delimitezi de el și să vezi în mod obiectiv ceea ce se întâmplă.

Vărsător

Ori ești foarte static, ori ești destul de activ. Sau treci de la o stare la alta. Spre seară vei deveni preocupat de chestiunile financiare.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Pești

Ești preocupat de ce mănânci și bei, dar doar la nivel declarativ. Ai tendințe de exagerare. După prânz vei deveni mai sensibil.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private