Sari la conținut

HOROSCOP 23 ianuarie 2024. Trei zodii se vor confrunta cu probleme

horoscop
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscop zilnic

Din cuprinsul articolului

Trei semne zodiacale se vor confrunta cu probleme pe plan personal și profesional, iar astrologii spun că va avea loc o adevărată luptă interioară pentru cei trei nativi.

Luna în Pluto are și ea o influență directă asupra zodiilor ghinioniste. Acestea sunt forțate să iasă din zona de confort și să-și transforme viața în perioada ce urmează.

Berbec

Această zi va fi destul de dificilă pentru tine. Ceea ce nu vrei să auzi este faptul că lucrurile nu merg așa cum ai plănuit. Pare că ai luat câteva decizii greșite, iar acum ești nevoită să suporți consecințele. Simți dezamăgirea care este urmată de sentimente care te fac să-ți pierzi încrederea în tine, spun specialiștii.

Această perioadă te forțează să faci o schimbare pe plan personal. Ai nevoie de mai multe activități care să te ajute să-ți recapeți încrederea în tine. Lucrurile nu se vor schimba dacă nu faci ceva în privința lor.

Este o perioadă în care sentimentele tale ar putea fi rănite cu ușurință. Astrele vor încerca să fie alături de tine și să-ți ofere oportunitățile necesare pentru a rezolva toate problemele care îți apar în cale pe parcursul acestei zile.

Gemeni

Există multe sentimente și situații pe care alegi să le negi. Aceste sentimente reprimate vor duce în timp la apariția mai multor frustrări. În esență te confrunți cu probleme pe plan personal.

Această perioadă nu este deloc prosperă pentru tine. Luna în Pluto te forțează să treci printr-o transformare. Dacă nu ești pregătită de schimbare, atunci lucrurile ți se vor părea chinuitoare. Este o perioadă destuld e agitată, iar lucrurile s-ar putea solda cu multe probleme pentru tine.

Încearcă să treci peste mândrie și cere ajutorul prietenilor atunci când simți că nu mai poți controla sentimentele pe care le ai. Trebuie s te eliberezi de toată această tensiune și să readuci liniștea și pacea în interiorul tău.

Scorpion

Scorpionii se numără și ei printre cele trei zodii ghinioniste în ziua de 23 ianuarie 2024. Acești nativi trebuie să fie atenți la deciziile pe care le au de luat. Pare că eziți în multe privințe. Te simți copleșită de responsabilități și încerci să faci lucruri care să te scoată din acest cerc vicios. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine.

Programul tău este unul tot mai aglomerat, iar acest lucru ți-ar putea afecta inclusiv starea de sănătate. O influență puternică asupra stării tale generale de bine ar pueta să o aibă și Mercur retrograd. Încearcă să fii atentă la evenimentele astrologice din această perioadă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel