vineri, iunie 2, 2023

Horoscop 24-30 Aprilie. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Se anunță o mare probă pentru anumiți nativi!

Horoscop rune pentru Berbec

Trebuie să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Berbecii care știu să aștept. O zodie din asta care e agitată și rapidă trebuie să aibă răbdare. E o mare probă pentru nativii din Berbec.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Orice ma...

Horoscop rune pentru Taur

Veţi susține o mică bătălie, dar nu fiți îngrijoraţi, pentru că veți câștiga în mod sigur.

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și acasă, în familie, și în societate, dar și la serviciu. Nefăcând acest lucru, nu veți câștiga. Dar dacă vă mobilizați totalmente, veţi triumfa.

Horoscop rune pentru Rac

Racul are parte de o dragoste nouă, fierbinte, o dragoste pasională. Dacă daţi de sufletul geamăn v-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Horoscop rune pentru Leu

Leul e pregătit pentru o bătălie furtunoasă, vrea să se certe cu toată lumea. Runa însă îl sfătuieşte să rămână calm că totul se aranjează.

Te-ar mai interesa: Ce simți când ți se înfundă arterele. Semne de ala...

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara este pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Va acționa foarte favorabil pentru una dintre cele două probleme care o preocupă, în săptămâna care urmează.

Horoscop rune pentru Balanță

Balanța este sfătuită să se relaxeze. Cineva foarte apropiat ei se bucură în prezent de o sănătate excelentă, deci nu este cazul să îşi facă griji vizavi de asta.

Te-ar mai interesa: Alimente care scad tensiunea arterială. Ce ar treb...


Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii să fie pregătit pentru suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Adică luni sau marţi!

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorul să lase deoparte toate grijile şi să se pregătească de o săptămână în care toate îi vor merge din plin.

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul are parte de o săptămână de comunicare intensă, primeşte foarte multe mesaje de la diverse persoane. Atenţie, însă unul din mesaje e foarte important!

Te-ar mai interesa: Exerciții simple care cresc toleranța la durere. R...

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorul va primi un cadou minunat de la o persoană care se gândeşte intens la acesta. Oricum acest nativ are parte de daruri non-stop…

Horoscop rune pentru Pești

Peștii dau lovitura şi au parte de un salt rapid şi calitativ în existenţa lor, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private