Sari la conținut

Horoscop 25 mai 2023. Zi grea pentru trei semne zodiacale: Să se pregătească

Horoscop 25 mai 2023. Astăzi, trei semne zodiacale vor avea o zi grea, din cauza lui Marte în cuadratură cu Nodul Lunar care creează haos în viața lor. Practic, avem multe de câștigat din acest tranzit, dar trebuie să îndurăm durerea pentru a le obține. Fără durere, nu există câștig.

Astrolog: Acesta este prietenul nostru ‘Marte în cuadratură cu Nodul’

Această energie afectează modul în care procesăm greutățile. Nu ni se promite o zi grea, dar trebuie să trecem peste ceva care deține putere asupra noastră pentru a trece peste asta.

Ziua de astăzi este pentru a vindeca o rană veche pe care tot încercăm să o împingem în fundal, dar care totuși revine pentru a crea haos în viața noastră. Suntem atât de obișnuiți cu această rană veche încât ne identificăm cu ea ca și cum ar fi ceea ce ne face ceea ce suntem. Când gândim astfel, cedăm negativității; suntem magnetizați de ea, ceea ce ne ține în urmă, potrivit yourtango.com.

Pe 25 mai, avem ocazia rară de a ne implica în acest tranzit semnificativ al lui Marte în cuadratură cu Nodulurile Lunare, deoarece ne arată că într-adevăr nu trebuie să purtăm cu noi greutatea trecutului și, dacă vom fi suficient de curajoși pentru a ne debarasa de acest bagaj în exces, vom trăi pentru a vedea o nouă zi strălucitoare.

Horoscop 25 mai 2023. Aceste trei semne zodiacale sunt pregătite să se ocupe de problemele dificile ale vieții lor, astfel încât să poată trăi în sfârșit ca oameni liberi.

Trei semne zodiacale care au o zi grea AZI, 25 mai 2023

1. Berbec
Ai trecut de la total confuză la absolut sigură pe tine și ai observat că niciuna dintre cele două stări nu este sinceră. Cu alte cuvinte, te simți pierdută și ai nevoie disperată să găsești un teren solid, pentru că te simți ca o corabie în largul mării, care se mișcă fără țintă, căutând un țel.

În timpul tranzitului lui Marte în cuadratură cu Nodulul Lunar din 25 mai, vei înțelege că toată munca ta nu te-a dus nicăieri, mai ales pentru că ți-a fost teamă să privești prea adânc la adevărata problemă. Și, bineînțeles, adevărata problemă se află în trecut.

Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le depășești, și știi asta, dar asta ar necesita o adevărată muncă interioară. În această perioadă, munca trebuie să fie făcută. Orice altceva este spațiu de umplutură; trebuie să începi să te ocupi serios de vindecarea ta, Berbec. Nu poți fugi de trecutul tău la nesfârșit.

2. Capricorn
Știi că porți cu tine un trecut dureros, iar în timpul lui Marte în cuadratură cu Nodul Lunar, devii aproape hiperconștient de cât de mult ai pierdut din cauza lui. Cu toate acestea, pe 25 mai, ți se pare că nu poți să-ți petreci întreaga viață dedicându-ți toate gândurile unui lucru care ți s-a întâmplat când erai copil. Știi că trebuie să înfrunți acest lucru o dată pentru totdeauna, astfel încât să poți fi corect cu tine și cu oamenii care te iubesc aici și acum.

Ai oameni care depind de tine, iar ei nu vor să te vadă suferind, mai ales când nu te pot ajuta, pentru că știu că asta e din vina ta. Trebuie să decizi dacă vrei sau nu să te vindeci și, deși a doua opțiune este cea mai evidentă, ți-a luat mult timp să ajungi în acest loc. Folosește puterea care vine cu Marte în cuadratură cu Nodul pentru a te vindeca odată pentru totdeauna, Capricorn.

3. Vărsător
Nu vrei să te uiți la atât de multe lucruri pentru că simți că, dacă o faci, vei cădea într-o gaură imensă din care s-ar putea să nu mai ieși niciodată.

Ai trăit atât de mult timp din viață într-o stare de negare și, pentru a te proteja de faptul că trebuie să recunoști acest lucru, pretinzi că „le ai pe toate”. Ai ratat atât de multe oportunități pentru că, deși ești un Vărsător sălbatic și nebun, ești încă un copil speriat, și știi asta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel