vineri, iunie 9, 2023

Horoscop pentru luna IUNIE. Camelia Pătrășcanu: Fecioarele au multe frământări legate de viitor. Pentru berbeci, Trebuie să fie atenți să nu risipească gesturile. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru luna iunie. Ea spune că „prima jumătate a lunii iunie 2023 este una destul de plimbăreață. Vom avea chef de drumuri, excursii, să ne întâlnim cu persoane. Schimbăm impresii, cerem sfaturi”.

Camelia Pătrășcanu: Ne putem strecura printr-un hățiș de norme, de reguli


„E un început de vară minunat, pentru că multe planete se află în zodii solare, energice. Venus va intra în Leu pe 5 iunie, iar Mercur în Gemeni, în domiciliu, pe 11 iunie. Până pe 11 iunie, suntem isteți, ne merge mintea. Avem încredere și optimism, poate și chef mai mult pentru flirt și bucuriile vieții.

Suntem mai creativi și mai imaginativi. Ne putem strecura printr-un hățiș de norme, de reguli. Sunt zile ale Gemenilor. Se formează și Lună Plină pe Axa Gemeni-Săgetător. Va fi o Lună Plină vorbăreață, perspicace. Vom fi mai interesați de aspecte ale vieții pe care nu le-am luat în seamă până acum”, potrivit Camelia Pătrășcanu, astrolog.

Horoscop iunie. Berbecii se pot îndrăgosti

Pentru Berbeci, luna iunie e frumoasă, aducătoare de inimă bună, inimă deschisă. Unii se pot îndrăgosti sau fac totul cu mai mult elan. Visurile sunt mari și au anvergură, au salt. Trebuie să fie atenți să nu risipească gesturile, să nu fie prea înflăcărați în fața unei persoane noi, o pot speria.

Horoscop iunie. Taurii au o vară care aduce liniște interioară sau mai multă preocupare pentru binele lor propriu. Ocupându-se mai mult de ei, vor fi mai egocentrici. În iunie, apar discuții și negocieri îndelungi ca și ei să facă partă din anumite planuri, proiecte.

Gemenii au o vară cu vizite, întâlniri sau discuții. Parcă tânjesc după îmbrățișarea cuiva, căldura, sfătuirea cu cineva. Ce îi preocupă la început de iunie pe ei este să-și explice niște lucruri, să înțeleagă mai bine niște lucruri. Fac cercetări, săpături despre niște persoane. Pot fi inclusiv persoane de la locul de muncă.

Racii au un început de iunie, mai ales după data de 5, atent la bani. Eliminând niște cheltuieli, Racii consideră că au mai mult spor. Pot declina prezența lor la diverse evenimente. Mulți se întreabă unde e locul lor și dacă e locul lor lângă anumite persoane.

Începutul lunii e bun pentru schimbări îndrăznețe

Leii au un început de iunie plin de farmec. Au dulceață în firea lor sau poate dorința de a-și sublinia trăsăturile frumoase. Începutul lunii e bun pentru schimbări îndrăznețe de imagine, de look, de coafură. Sunt sensibili și vor să se prețuiască, să se pună în valoare. Se pun în posturi noi, prin prisma relațiilor cu persoane importante, autorități.

Horoscop iunie! Fecioarele au multe frământări legate de viitor sau de perspectiva unor schimbări pe care le cunosc, le știu, le-au anticipat, dar cumva nu sunt foarte pregătite. Cel mai bine ar fi să lase lucrurile să curgă. Ar fi bine să accepte să meargă cu valul. Nu e neapărat un lucru rău. Nu înseamnă că vor pierde controlul. Să nu se sperie, să nu se opună vehement, să nu creeze ostilitate și opoziție. Atenție la actele oficiale!

Pentru Balanțe, sunt două săptămâni din iunie care aduc activități surprinzătoare. Agenda lor se poate schimba, mai ales la sugestia partenerului de viață. Planurile depin de alții.

Pentru Scorpioni, începutul de iunie pune problema banilor. E important să asculte ce are celălalt de spus, cum să vorbească, cum să intoneze. Trebuie să îl asculte mai mult pe cel de lângă el. Consumă multă atenție.

Pentru Săgetători, prima parte a lui iunie e foarte plăcută. Îmbină utilul cu plăcutul, pot munci, dar se și recreează. Așteaptă mai multe de la întâlniri. Nu sunt atât de mulți covrigi în coada câinelui, dar ceva-ceva se găsește acolo.

Pentru Capricorni, începutul de iunie îi face să vrea să intre în voia cuiva. Sunt cu ochii la partener sau la o persoană de care le pasă. Își dau seama că anumite persoane nu au capricii, ci doar nevoie de afecțiune, de tandrețe. Trebuie să se deschidă un pic mai mult.

Vărsătorii au întâlniri unde sunt apreciați. Sunt și discuții cu omul drag, cu persoana apropiată de ei. Duc o muncă în această lună de a deschide inima cuiva.

Horoscop iunie 2023. Peștii au două săptămâni care pun accentul pe muncă. Muncesc cu drag la ceva foarte plăcut. Unii se pot plânge că nu au timp. Lucrurile cele mai plăcute se strecoară printr-un hățiș de activități care pot fi obositoare, sufocante. Oricum, e mult har activat pe harta lor, multă pasiune, mult fler, potrivit fanatik.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private