duminică, decembrie 4, 2022

Horoscop 3 octombrie 2022. Azi se vorbește despre bani, iar pentru multe zodii va fi o zi norocoasă din acest punct de vedere. Săgetătorii primesc bani în urma muncii depuse, dar și din alte surse neașteptate, vărsătorii recuperează niște bani pentru care s-au luptat, iar fecioarele se reechilibrează financiar. 

Iată cum arată ziua de azi, pentru toți nativii, potrivit zodiacului prezentat de Neti Sandu, la protv. 

Te-ar mai interesa: MINUNILE există. Tradiții și obiceiuri pentru noap...

BERBEC

Vă caută mai multă lume, de drag, nu cu treabă, și o să ieșiți de plăcere, o să vă implicați în diverse preocupări de timp liber ca să vă distrați.

Se poate să apară un proiect particular și vă suplimentați veniturile, că e nevoie pentru că ați tot accesat economiile.

Proiecte noi atât la serviciu, cât și în particular, și o să fie o upgradare pe mai multe paliere de viață.

 TAUR

V-ați putea lansa într-o aventură profesională și să începeți și niște studii, poate fi o specializare. Dispuneți de o energie care vă ajută în mai multe direcții, să știți.

Există o sursă de câștig, de explorat, și poate intrați într-un parteneriat ca să aveți sprijin în ceilalți din grup.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din vinetele congelate. Nu mai c...

Poate primiți o invitație să plecați în străinătate și să vă prindă bine să mai schimbați locul, anturajul, clima.

GEMENI

La voi apar solicitări din numeroase direcții și o să vă descurcați, dar nu fără consum nervos de eforturi prelungite, cam până prin primăvară.

Or să vină și bani în plus, dar vor fi și cheltuieli care să vă cam dau bugetul peste cap – e bine să văd dozați un pic.

Te-ar mai interesa: Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr....

O să recuperați niște bani și o să aveți și pentru facturi, rate și mici atenții pentru cei dragi, familie, prieteni.

 RAC

O întâlnire care să vă ajute să luați o decizie referitoare la viața de cuplu și să vă gândiți și la siguranța copiilor, să nu fie afectați de discuțiile din cuplu.

E bine să vă îngrijiți mai mult de sănătate, să nu depășiți pragul de oboseală, că o să vă fie greu să vă recuperați.

Te-ar mai interesa: ANPC trage un semnal de alarmă! La ce trebuie să f...

O să apară omul visurilor voastre, dacă n-a apărut deja, și o să aveți căminul vostru, vin și copiii, așa cum v-ați dorit.

LEU

Poate abia acum o să dați curs unei oferte de colaborare și o să faceți față efortului, că o să vă trebuiască și să vă ocupați și de familie, printre picături.

O să vă întâlniți cu prietenii să practicați un sport sau altceva care să vă destindă.

Te-ar mai interesa: A fost călugăriță, dar a renunțat la hainele sfint...

Se pare c-o să aveți o perioadă bună de funcționare în echipă și vin necesarele, se adună și banii o să fie bine.

 FECIOARA

Lucrurile vă ies mai ușor, aveți uși deschise, nu ca până acum, și o să faceți progrese, luați salariul și se aprobă diverse cereri.

O veste îmbucurătoare de la cineva care vă iubește și revine după o perioadă de absențe.

O să puteți da curs unui proiect mai vechi și să vă redresați din punct de vedere financiar, că nu vă plac incertitudinile.

BALANȚĂ

O să dați refresh pe toate planurile, că aveți energie, un vibe nou, de zile mari și o să începeți niște proiecte care or să vă pună într-o lumină favorabilă.

O să apară niște bani și o să vă schimbați garderoba, stilul vestimentar, poate și pentru că v-ați îndrăgostit.

O să dați refresh pe toate planurile, o să aveți mare grijă de voi și de sănătate și de felul în care arătați.

 SCORPION

Se poate să angajați o firmă să repare ceva pe acasă și să vă calculați banii să vă ajungă să puneți niște lucruri noi în locul celor deteriorate.

O să refaceți grupul de prieteni de altădată și poate vă apucați de niște activități care să scoată la iveală talente ascunse.

Se vine cu oferte la voi și o să vă încânte ideea să lucrați și altceva, dacă e vorba despre o colaborare.

SĂGETĂTOR

Vin bani, pot fi de la serviciu, dar și din surse colaterale, că vi se apreciază efortul depus în ultima vreme și poate vi se dau proiecte noi de făcut.

Se poate să primiți un accept, luați un examen, vă angajați altundeva. E momentul să vă reinventați.

Or să vină bani, poate din cei pe care i-ați revendicat în ultima vreme, și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar.

 CAPRICORN

E animație la voi, apar oferte de lucru și o să aveți de ales în funcție de timp, de natura jobului și de banii care vă sunt oferiți.

O să aflați cui îi pasă de voi, ce este dispusă o persoana să facă, să sacrifice pentru voi și o să simțiți încotro s-o luați.

Vă caută cineva care v-a dus dorul și o să vă puteți exprima și voi sentimentele să se afle ce simțiți, vis-a-vis de această persoană.

VĂRSĂTOR

E cineva din afara țării care vă cheamă fie pentru o vacanță, dacă mai aveți câteva zile libere, sau ca să lucrați la ceva care v-ar face plăcere.

O să recuperați niște bani pentru care ați tot luptat, dar treptat, nu pe toți odată.

Abia acum o să vă primiți înapoi banii pe care i-ați împrumutat cuiva sau pe care nu-i ați încasat la momentul potrivit.

PEȘTI

Se încearcă cooptarea voastră într-un grup, o echipă în care funcționați perfect pe parcursul unui proiect și se poate să se dezvolte și să mai existe și altele.

O să acordați un plus de atracție unui hobby și o să scăpați de stres, o să vă dezmorțiți, că aveți nevoie de o gură de aer proaspăt.

O să puteți semna acte, să treceți cu bine de examen, interviuri și să vă armonizați cu colegii de breaslă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private