duminică, iunie 13, 2021

Berbec sau deschizatorul zodiacului. Semnul care se arunca in fata fara plasa de siguranta, dar si semnul care poate fi prea aprig pentru tine, daca esti o fire mai sensibila.

Berbecul nu este un partener

usor de suportat. Thought Catalog dezvaluie sase motive pentru care nu trebuie sa te atasezi de un Berbec, dezvaluite de un nativ din aceasta zodie.

Noi suntem pe primul loc

Avem reputatia ca suntem egoisti. De fapt, noi nu ne consideram egoisti, pentru ca intotdeauna renuntam la ale noastre pentru a ajuta un prieten. Intotdeauna ne vom stradui cat de mult putem pentru a-i trata bine pe ceilalti.

Insa noi suntem pe primul plan. Facem tot ce se poate pentru sanatatea noastra fizica si mentala. Nu permitem unei persoane toxice sa ne stoarca de energie. Nu ne sacrificam fericirea pentru

a-i face pe plac cuiva. Stim ce meritam si nu ne multumim cu putin.

Nu-i nicio drama daca relatiile nu dureaza

Acceptam relatiile temporare. S-ar putea sa nu vrei sa te atasezi prea mult de unul dintre noi pentru ca noi nu prea ne atasam de cineva. Nu ne afecteaza daca relatiile sunt temporare – nu trebuie sa dureze pentru totdeauna ca sa insemne ceva. Nu trebuie sa fie eterne pentru a fi semnificative. Sunt cativa oameni meniti sa intre in viata noastra pentru scurta vreme si acceptam asta. Nu suntem genul care se agata de trecut. Mergem mereu inainte catre un nou viitor.

Pasiunea

noastra e puternica, dar arde repede

Suntem pasionati. Cand ne place ceva, chiar ne place! Poate fi o persoana, o profesie sau un hobby. Totusi, doar pentru ca azi ne place cineva sau ceva, nu inseamna ca o sa ne placa si maine. Pasiunea noastra arde repede, dar nu poate arde la nesfarsit. Cand gasim altceva atractiv, interesul nostru se stinge.

CITESTE CONTINUAREA…

Ultimele stiri

Parteneri