vineri, august 19, 2022

Horoscop 30 iunie. Nativii din zodia Vărsător se vor aventura în teritorii necunoscute dacă nu sunt atenți. Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile.

„Dacă sacrificiile pe care trebuie să le faci te umplu de amărăciune, pentru că îți prezintă tot ceea ce pierzi, plus ingratitudinea pe care o vei primi pentru acel act, atunci astrele îți sugerează să nu mergi până la capăt, pentru că asta nu ar fi sacrificiu, ci autoflagelare.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

Horoscop 30 iunie. Faceți intervenții îndrăznețe

Folosiți cuvântul sacrificiu acolo unde este relevant, în acele experiențe în care, având o viziune de viitor, percepeți că trebuie, aici și acum, să faceți manevre riscante, să rupeți rutina, să tăiați marginile, să faceți intervenții îndrăznețe, toate în numele apropierii viziunii voastre de viitor de o realitate concretă.

Uite, este o greșeală să spui că te naști pe această planetă pentru a ispăși păcate, pentru a suferi, pentru a trăi exilat de bucurie, dar această greșeală este atât de bine structurată în limbajul civilizației încât o facem indiscutabilă. Dar nu! Puneți-vă la îndoială vocația de a suferi”, potrivit stiridiaspora.ro

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Horoscop 30 iunie: Previziuni astralepentru toate zodiile

BERBEC

Tăcerea va fi preferabilă la orice într-o zi ca aceasta, și, în plus, atitudinea vă va da timp să observați cu imparțialitate evoluția a tot ceea ce vă interesează.

TAUR (21/4 și 20/5)

Tot ceea ce poate fi făcut în comun va aduce rezultate mai satisfăcătoare, chiar dacă este mai complicat de gestionat. A juca împreună este, cu siguranță, mult mai dificil, dar poți găsi bucurie și în asta.

Te-ar mai interesa: Cancer de piele: Simptomul care poate apărea sub b...

GEMEN

Acum că sufletul tău este mai expus, este momentul potrivit pentru a-ți îmbunătăți performanța, fără a aștepta rezultate imediate, ci doar pentru a crea un precedent pentru îmbunătățirile care vor fi culese mai târziu.

RAC

Nu poți trăi cu sufletul închis în propriile puncte de vedere particulare. Aceasta este o șansă de a vă îmbunătăți performanța.

Horoscop 30 iunie. Previziuni astrale. Leu: Visetransformate în realitate concretă

LEU

Cele mai frumoase vise sunt cele care pot fi smulse din lumea viziunilor și transformate în realitate concretă. La început, această performanță poate părea imposibilă, dar istoria demonstrează cât de fezabilă este.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

FECIOARĂ

Toate relațiile sociale se construiesc între aliați și adversari. Sufletul tău trebuie să găsească un punct de echilibru pentru a relaționa cordial și productiv cu toată lumea.

BALANȚĂ

Pentru a nu pierde din vedere oportunitățile care se ivesc astăzi, trebuie să ieșiți din modul automat al vieții de zi cu zi și să vedeți rutina cu alți ochi. Faceți același lucru în fiecare zi, dar cu atenția cuvenită.

Te-ar mai interesa: Banii care i-au adus teroarea unui medic. Vezi cum...

SCORPION

Sărbătoriți viața doar pentru faptul că respirați între cer și pământ. Pentru o clipă, lăsați deoparte grijile și problemele și dedicați-vă să vă bucurați de tot ceea ce vă stă la îndemână. Ajutor necondiționat.

 

Horoscop 30 iunie. Săgetător: Răbdarea se pierde și trebuie să pui capăt indeciziei

SĂGETĂTOR

Sufletul tău nu s-a născut pentru a staționa în situații care nu se mișcă sau care scapă de sub control. Ca urmare, răbdarea se pierde și trebuie să pui capăt indeciziei.

CAPRICORN

Lucruri care ar putea fi spuse, dar care rămân tăcute, vor sfârși prin a fi expuse într-un mod subversiv. Ar fi mai bine dacă ați lua inițiativa în această privință, în loc să lăsați totul în aer liber.

VĂRSĂTOR

Să fii în siguranță este ceva prețios, dar nu poți trăi într-o bulă protectoare, pentru că atunci ai pierde ceva și mai prețios, și anume să te aventurezi în teritorii necunoscute. Acest lucru este fundamental.

PEȘTI

Acum este un moment de acțiune, așa că nu vă acomodați cu realitatea, ci interveniți în ea conform planurilor și dorințelor voastre. Evitați să așteptați ca ceva să se întâmple, în schimb, faceți să se întâmple chiar dumneavoastră.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private