Sari la conținut

Recomandări importante pentru o zodie. Astrolog: Zilele acestea sunt pline de imbolduri

Recomandări importante pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, vine cu sfaturi importante pentru o zodie! Următoarele zile sunt pline de imbolduri și neputințe.

Ultimele zile ale Lui Marte în acest semn fac ravagii. Iată mesajul astrologului pentru Berbec:

„Sunt ultimele zile ale lui Marte în semnul tău. De obicei, când Marte ajunge spre gradul 29, face mici ravagii. Se pot întâmpla mai multe situații, dar de obicei următoarele două: ori te-a apucat o lene și nu știi ce să faci și cum să faci.

Ai vrea, dar nu găsești o motivație, te înfurii, te enervezi, te superi, dar nu faci nimic. De asemenea, mai poate fi situația în care simți că n-ai făcut multe lucruri în ultimul timp și încerci să le faci pe toate condensate într-o săptămână și nu-ți vor ieși pentru că, bineînțeles, când te grăbești, nu câștigi neapărat, mai ales când sunt unele lucruri unde vrei să supra-compensezi.

Citeste si:

Sfârșitul săptămânii aduce supărări și nervi

Zilele acestea sunt pline de imbolduri, dar sunt pline și de neputință. Spre finalul săptămânii, careul cu Pluto nu este foarte ajutător, ci este declanșator, iar dacă te ști mai frustrat, cu chestii pe care nu le-ai spus, nu le-ai manifestat, spre sfârșitul săptămâni poți să te superi, să te enervezi.

Eu îți recomand sport, mișcare, energie, mai ales dacă ești anxios. Să găsești activitățile acelea care te fac să uiți. Activități în care să nu faci vreo mare greșeală.

Luna Nouă de pe data de 29 se produce în Casa a 4-a și n-ar strica să vezi cum te raportezi la familie, cum vorbești cu părinții, ce se întâmplă acolo.

Nu trebuie neapărat să vorbești, dar s-ar putea să fie anumite evenimente sau anumite știri. Comunicarea e foarte importantă. Vorba dulce mult aduce. Venus și Mercur sunt în Casa a 3-a, deci ai nevoie să vorbești într-un fel astfel încât să obții unele lucruri“, a precizat, la DC News, astrologul Daniela Simulescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.