miercuri, februarie 1, 2023

Horoscop 4-10 decembrie. Dispută pe cer. Alina Bădic: Au loc ultimile descărcări karmice. Atenție la domeniile cu blocaje.

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 4 – 10 decembrie. O configurație Facgure astrală predispune la ultimile plăți karmice și la conștientizarea, în același timp, a domeniului în care se greșește cel mai mult, pentru a ști cum să-l îmbunătățim.

Te-ar mai interesa: Cum interpretezi singur rezultatele analizelor med...

„O adevărată dispută pe cer, între zona domoală a Peștilor (ambii benefici se află pe finalul acestei zodii) și zona înflăcărată a Săgetătorului, care acum găzduiește Soarele.

Cuadraturile pe care Venus și Mercur (aflat în exil în Săgetător) le fac cu planetele aflate pe final de Pești vorbesc despre ultimele reglaje karmice, pe care trebuie să le facem până pe data de 20 decembrie, atunci când marele benefic își face intrarea maiestuos în prima zodie din zodiac, în Berbec.

Cu Jupiter anaretic, pe final de zodiac adică, au loc ultimele descărcări karmice, se scapă de iluzii, se aduce iar în discuție partea neînțeleasă până acum, se reface un context din altă viață, poate chiar în totalitate, în ideea implicării într-o manieră corectă în acea zonă.

Te-ar mai interesa: Infarctul silențios NU are simptome vizibile. Care...

Aceasta configurație Fagure reface o structură veche, o trezește iar la viață, o modifică și o prezintă într-o variantă mult îmbunătățită. Adică un fel de „Eu” îmbunătățit.

Cum se va întâmplă acest lucru? Simplu: acel domeniu în care aveți cele mai multe necazuri sau blocaje în prezent, este evident domeniul în care se greșește cel mai mult, ca atare aici trebuie să fim foarte atenți.

Te-ar mai interesa: Zincul n-ar trebui să lipsească din corp. Joacă un...

La o analiză atentă a hărții natale se poate observa domeniul care găzduiește aspectul de conjuncție al celor doi benefici, Neptun și Jupiter”, a dezvăluit Alina Bădic, în cadrul emisiunii „360 de grade”, la B1TV.

Horoscop 4-10 decembrie: Berbec- Se anunță un succes, o reușită

Azi sunt facilitate negocierile, Berbecii trebuie să negocieze, să se pună în valoare, să-și apere punctele de vedere. Din 20 decembrie primesc un imbold, vor avea multe facilități, oportunități, vor putea să-și negocieze anumite lucruri.

Te-ar mai interesa: Horoscop 1 februarie 2023. O zi dezastruoasă pentr...

Dar și de acum lucrurile par să meargă în direcția corectă pentru cei care le percep așa cum trebuie. Empatia e foarte importantă. Vor fi ajutați să-și regleze conturile în domenii în care până acum au stagnat. Succes, reușită în viitorul apropiat, dar acesta trebuie pregătit.

Taur- Au nevoie de o reinventare

E bine să înțeleagă că norocul le poate veni dacă se reinventează. Trebuie să fie puțin mai altfel decât de obicei și profesonal, și social, în orice proiect ar avea. Ideal ar fi să înțeleagă rostul și rolul de a fi puțin mai inventivi, de a-și accesa intuiția.

Te-ar mai interesa: Mâncarea din spitale, bătaie de joc pentru pacienţ...

Dacă vor avea o idee altfel, lucrurile vor merge mult mai bine. Trebuie să devină mai buni, să performenze mai bine profesional. Mulți vor să devină un etalon în zona socio-profesională.

Gemeni- Predispuși la certuri

Suntem puțin predispuși la certuri, la discuții în contradictoriu, care vin și pe fondul unui ego destul de tulburat. Gemenii trebuie să înțeleagă mesajul cu care Universul vine către ei prin intermediul acestor dispute. Pot înțelege anumite adevăruri.

Gemenii pot fi puțin confuzi, destabilizați de o agresiune din partea unei persoane cu prestanță, cu autoritate, de care Gemenii depind într-un fel. Pot fi și persoane prietenoase, care țin la Gemenii, dar cu care se poate ajunge la o dispută. E bine să analizeze această situație.

Horoscop 4-10 decembrie: Rac- Vindecare, revelație

Racii sunt destul de norocoși. E un moment de mare forță pentru ei, căci au ocazia de a primi un ajutor din plan astral, divin, ca să-și vindece o boală, o problemă sufletească sau orice altă situație care-i apasă.

Pot avea o revelație, să descopere de ce le e rău sau de ce nu le merge bine într-un domeniu anume.

Leu- Rugăciunea e importantă

Leii se simt destul de creativi în această perioadă, dar și pentru ei există o dispută: nu prea știu cum să se împartă între timpul pe care și l-ar dori pentru ei, pentru a fi creativi, pentru a se implica în proiecte care-i încântă și-i reprezintă, și tot felul de persoane care vin să le ceară tot felul de lucruri.

Leii nu știu cum să fie eficienți, să împace creativitatea cu oamenii care le cer tot felul de lucruri. Viața spirituală, religioasă este extrem de intensă. Le merge foarte bine oamenilor care se roagă!

Fecioară- Mult haos

Partenerul de viață s-ar putea să fie mai expresiv, mai vocal ca de obicei și să le spună explicit ce anume îl supără. Soluția vine din forța cu care Fecioarele pot analiza lucrurile, gândindu-se că partenerul vorbește de aspecte care se cer reglate. Adică există un sâmbure de adevăr.

Deci dacă nu tratează totul ca fiind ceva ce-i agresează, vor descoperi că ceva adevăr există. Situația nu e valabilă doar în cazul partenerului de viață, poate fi vorba de orice fel de parteneriat. Se pot confrunta cu situații dezechilibrate, haotice, care se cer aranjate.

Horoscop 4-10 decembrie: Balanță- Comunicare și relaționare bună

Balanțele au o preocupare foarte frumoasă, interesantă: modul în care relaționează cu apropiații. E foarte importantă relaționarea cu rudele, cu colegii cu apropiații, că de acolo se poate naște ceva. Pot apărea oameni care le ajută pur și simplu de drag. E bine să comunice, să le spună ce au nevoie, pentru a primi ajutor de la prietenii apropiați.

Primesc și o invitație către profunzime. Sunt puțin restricționate pe zona iubirii, s-ar putea ca partenerul de viață să aibă ceva probleme, iar ele au datoria karmică de a le rezolva. Dacă nu e partenerul de viață, poate fi un copil sau orice altă persoană la care țin foarte mult.

Scorpion- Tensiune în casa relațiilor

Scorpionii au și ei o misiune în această perioadă: trebuie să-și regleze conturile cu apropiații, cu cei cu care s-au obișnuit să discute toată ziua. Casa relațiilor apropiate e tensionată în această peiroadă: oamenii din anturajul apropiat îi caută cu tot felul de probleme, unele constructive, altele perturbatoare.

O situație financiară îi poate scoate un pic din circuit. Pot apărea discuții sau un conflict de la bani, un împrumut sau o achiziție. Conflctul nu e unul grav, profund și nu ar trebui să-i supere rău, dar acest lucru tot se va întâmpla, iar Scorpionii vor fi deranjați.

Săgetător- Întâlniri cu tot felul de persoane

Săgetătorii vor comunica foarte mult, se vor întâlni cu totul felul de persoane, le place să relaționeze și vor avea tot felul de discuții și provocări pe zona competiției. Foarte mulți Săgetători vor da mai multă importanță corpului fizic. Trebuie să existe o armonie între viața noastră spirituală și partea noastră de concret.

Săgetătorul își permite luxul de a avea acces mai facil la aceste lumi. Prin trăiri foarte speciale, superioade de multe ori, prin noblețe sufletească, ajutând oameni de valoare în perioade dificile, Săgetătorii sau cei cu tipar de Săgetător sunt susținuți la rândul lor.

Horoscop 4-10 decembrie: Capricorn- Drum cu noroc

Au potențial foarte mare și zilele acestea pot face lucruri care le dau forță, elan, adrenalină. Sunt invitați la activități care parcă-i face să renască. Mulți Capricorni aleg să se interiorizeze și să-și analizeze visele, să discute mai mult cu ei înșiși.

E un profil de interiorizare semnificativ și au șansa de a ajunge la Adevăr prin intermediul acestei interiorizări. Zona de noroc vine de la un drum.

Vărsător- Multe lucruri de făcut

Vărsătorii vor avea multe lucruri importante de făcut și sunt suficient de maturizați încât să ignore elementele din exterior care-i agresează. Chiar dacă cei din jur au chef de ceartă, ei trebuie să se concentreze pe ce au de făcut. Își pot folosi creativitatea pentru a face mici schimbări în casă.

Trebuie să se concentreze pe lucrurile pozitive, constructive, nu pe cele distructive.

Pești- Protecție în urma faptelor bune

Trebuie să descopere zona cea mai constructivă, în care se pot arunca cu tot elanul. E important să se impună, pe undeva în fața celorlalți. Sunt mentori, au descoperit niște lucruri incredibile și sunt ajutați să înțeleagă lucrurile altfel. S-ar putea să aibă o realizare foarte interesantă în plan profesional, să primească vești foarte bune.

E și o perioadă în care persoanele de care au fost apropiați le vor fi de mare folos. Li se activează un soi de protecție, ca urmare a faptelor bune pe care le-au făcut în trecut. În cazul lor, agresiunea e din exterior. Persoanele care au tendința să le scoată din starea de liniște sunt unele trimise oarecum să facă acest lucru, adică au o anumită energie menită să-i dezechilibreze. Nu trebuie să le dea satisfacție, ci să rămână pe drumul lor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private