Sari la conținut

Cea mai rea lună din anul 2022, pentru fiecare zodie în parte. Mihai Voropchievici: Conflicte pentru Rac în august, blocaje pentru Taur în iunie

sursa foto: unsplash
fruct sanatos

Cea mai rea lună din anul 2022, pentru fiecare zodie în parte. Mihai Voropchievici: Conflicte pentru Rac în august, blocaje pentru Taur în iunie.

Există pentru fiecare zodie în parte o lună neprielnică din an, când totul pare că merge de-a-ndoaselea. Pentru unii nativi pot ieși la iveală trădări, alții trec prin despărțiri sau procese, iar alții au probleme de sănătate sau economice.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, la Antena 3, despre cea mai rea lună din an pentru fiecare zodie şi ce decizii este recomandat să evităm în acea perioadă.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cea mai rea lună pentru nativii zodiacului! Aveți mare grijă

Cea mai rea lună din an, pentru fiecare zodie: Berbec – Septembrie, luna trădărilor

Cea mai mare provocare care vine peste el, cu toate că anul este bun pentru Berbeci și este promițător, dar luna septembrie vine cu o provocare. Atunci depistează că cei mai buni prieteni l-au mințit. Aveți grijă că se poate ajunge la anumite stări conflictuale.

Citeste si:

Cea mai rea lună din an: Taur- Blocaje în iunie

În cazul nativilor din Taur totul va merge strună, dar numai până în luna iunie, iar începutul verii îi va da viața nativului peste cap. Întotdeauna mergeți pe dreptate şi asta vă va aduce lucruri bune.

Cea mai rea lună din an: Gemeni – Ianuarie, lună a provocărilor

Pentru nativii din Gemeni luna ianuarie vine cu provocări. Această lună va fi puțin mai dificilă pentru ei și lucrurile ar putea merge mai rău pe toate planurile.

Cea mai rea lună din an, pentru fiecare zodie: Rac – Conflicte în august

Racul, în schimb, va avea parte de o primăvară tumultuoasă pentru că deși luna mai se zice că este una dintre cele mai romantice luni ale anului pentru nativii din Rac nu se întâmplă să fiecare atât de romantică. Și nu vor sta prea bine cu dragostea în acea perioadă. Vor fi conflicte. neînțelegeri. minciuni și chiar infidelitate.

Cea mai rea lună din an: Leu –  Iulie, luna încercărilor pentru cei dragi

Leul intră întru notă foarte pozitivă de la începutul anului, dar pierde ușor din elan pentru că luna iulie va fi destul de copleșitoare și vor fi puse la încercare toate persoanele dragi lor.

Cea mai rea lună din an: Fecioara – Interzis planurilor în luna august

Pentru nativii din Fecioară luna august este o lună cu obstacole, cu întârzieri tot ce şi-au planificat nu se împlinește. Recomandat este să refacă planurile pentru luna următoare, în luna septembrie, sau până în iulie pentru că ele îşi fac planuri cu bătaie lungă. Evitați așadar luna august.

Cea mai rea lună din an, pentru fiecare zodie: Balanța – August, provocări financiare

Balanțele se apropie de Fecioară și la fel luna august va fi o lună cu provocări își vor pierde echilibrul vieții și ar putea avea și probleme financiare.

Cea mai rea lună din an: Scorpionii – Iulie, luna dramatică

Scorpionii deși şi-ar fi dorit o minunată vacanță va trebui să schimb planurile pentru că Iulie este o lună mai puțin benefică pentru realizarea planurilor. Este o perioadă dramatică și probabil vei avea nevoie de puțin timp pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu tine.

Cea mai rea lună din an: Săgetătorul – Octombrie, devastatoare din toate punctele de vedere

Săgetătorul are luna octombrie care îl provoacă. Deci nu luați hotărâri în această lună care se anunță a fi devastatoare din toate punctele de vedere.

Cea mai rea lună din an, pentru fiecare zodie: Capricorn – Iunie, atenționare pe partea economică

Capricornii nu stau bine cu finanțele luna iunie pentru că au tendința de a cheltui până și ultimul bănuț. Deci Capricornii tind să fie mai risipitori, dar numai atunci când trebuie să ia pentru alții că p ei se lasă pe ultimul plan. Când își iau ceva pentru ei este sărbătoare.

Cea mai rea lună din an: Vărsători – Iulie, probleme în amor

Vărsătorii în luna iulie ar putea avea probleme în dragoste. Poate că ar trebui să iei o pauză de la iubire pentru o vreme.

Cea mai rea lună din an: Pești – Octombrie, luna dezamăgirilor pe toate planurilor

Peștii nu se bucură de un an formidabil. Pe parcursul unul octombrie totul va merge prost și vei avea impresia că toată lumea este împotriva ta.Astfel, Universul ne pune la încercare şi dacă nu suntem consecvenți cu ceea ce ar trebui să facem ne va costa scump.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.