Sari la conținut

Horoscop 5-11 februarie cu Alina Bădic: O singura zodie cu protecție divină

horoscop
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Horoscop 5-11 februarie. Vom avea parte de o săptămână agitată, cu multe schimbări karmice spirituale.

„Lună plină pe axa Leu-Vărsător la 17 grade, Semi-sextil Jupiter Nodul Nord, Soarele în exil și afectat de Uranus, conjuncție Uranus- Nordul Nord în semn de pământ, Saturn-Pluton și Neptun în al treilea decan, aspecte care prevăd o mare schimbare karmic spirituală, care în mod normal nu ar trebui să ne ia prin surprindere, ci dimpotrivă să ne găsească într-o așteptare benefică, coordonată cu toate evenimentele propuse de destin.

Se apropie momentul pe care cu toții ar trebui să îl așteptăm, intrarea lui Saturn în Semnul Peștilor, eveniment astral de mare forță. Vom interacționa cu tot felul de evenimente până în 2026 care de care mai deosebite, în funcție și de destinul personal”, a spus Alina Bădic, potrivit B1TV.

Horoscop 5-11 februarie cu Alina Bădic: Berbec- Protecție divină

Acum și Soarele este un pic devitalizat, deci s-ar putea ca nativii Berbec să se simtă puțin devitalizați din cauza prietenilor sau a cunoștințelor sau a anumitor persoane cu care interacționează în această perioadă. S-ar putea să vă solicite în exces prietenii sau cunoștințele și totuși este bine să nu refuzați anumite proiecte, pentru că aceste proiecte pe termen lung dacă aveți puterea să vă gândiți în viitor veți vedea că au o foarte mare importanță pentru dumneavoastră. Este o perioadă în care efectiv aveți o protecție divină care apare în viața dumneavoastră și prin intermediul unor persoane care vor foarte mult să vă ajute.

Taur- Vă inflamați ușor

Au acum o cuadratură destul de dură între Soarele aflat în Vărsător și Uranus în semnul lor. Ceea ce înseamnă o stare emoțională ușor exaltată, exagerată, care poate fi inflamată de un eveniment pe care dumneavoastră nu îl puteți controla.  Veste bună este că fiind evenimente pe care nu le puteți controla, dar asta nu înseamnă că sunt evenimente rele, totuși puteți să scăpați de orice tensiune renunțând să le mai controlați și lăsându-vă în voia destinului. Fiind o perioadă prin excelență Karmic-spirituală este foarte bine să vă gândiți care este domeniul care vă inflamează cel mai mult zilele acestea.

Gemeni- Certuri și conflicte

Vorbim în continuare despre o agitație dată de Mart pe 11 grade aici unde întâlnește o stea fixă destul de agitat agresiv. Este vorba despre o ușoară agitație, ca atare trebuie să fim foarte atenți să vedem unde se poate duce această agitație. În ce măsură polemica, discuțiile în contradictoriu ne pot dăuna. Bine ar fi să nu vă certați, să nu iscați conflicte sau să nu participați la niciun fel de conflict, chiar dacă este provocat de ceilalți și mă refer mai ales la conflicte verbale.

Horoscop 5-11 februarie cu Alina Bădic: Rac- Propunere de investiții

Această lună plină în forță vine cu o propunere incredibilă, ea are loc pe axa 2-8, oricum o axă care tensionează puțin lucrurile, mare atenție și cu Saturn pe casa a 8-a și cu Luna Plină pe axa 2-8, o axă exclusiv materială, ce sugestie financiară o să primiți mâine sau zilele următoare. Este vorba despre o coordonare către o investiție de mare forță, care vine și sub forma unui impuls emoțional. Este bine să vedem ce anume facem. Este o perioadă care încurajează pe toată lumea să se reinventeze.

Leu- Irascibilitate

Leu găzduiește Luna, ea face opoziție cu Soarele pe gradul 17, o zi destul de încărcată de semnificații și emoțional, proiecte planuri care vin în forță. Sunt planuri și emoții pe care le veți trăi alături de partenerul de viață sau de un partener de proiecte, de business. Este o perioadă destul de puternică zilele următoare. Sunteți și dumneavoastră inflamați și afectați de această cuadratură Soare – Uranus. Există un potențial de irascibilitate care vine din prisma partenerului de viață sau a partenerilor din tot felul de proiecte sau lucruri pe care le faceți împreună cu ceilalți.

Fecioară- Zona spirituală

Nativii Fecioară pot să aibă contact chiar în noaptea aceasta în cadrul viselor pe care le aveți sau chiar o stare pe care o aveți în astă seară, puteți să simțiți anumite lucruri în astral înainte să se întâmple știm că în vise avem tot felul de mesaje karmice, care vin ca o avanpremieră la tot ceea ce urmează să se întâmple. Nativii Fecioară sunt una dintre cele mai empatice zone din ultima vreme. Vă pregătiți de o mare lansare în zona spirituală.

Horoscop 5-11 februarie cu Alina Bădic: Balanță- Cineva vă aduce reproșuri

Și pentru dumneavoastră această lună plină vorbește despre ceva care urmează să vă atragă atenția, este foarte puternică axa iubirii, a persoanelor apropiate, a oamenilor care vin în jurul dumneavoastră cu o foarte mare putere. Este vorba despre un fenomen de lună plină care vă impactează destul de puternic, trebuie să observați ce persoane sunt alături de dumneavoastră, ce solicitări aveți. S-ar putea să vină niște solicitări către dumneavoastră, este bine să ascultați și dacă sunt reproșuri plăcute pe care vi le spun, toate persoanele au o componentă karmică.

Scorpion- Atenție ce semnați

Mare atenție ce contracte semnați, încheiați, ce promisiuni faceți zilele acestea sau ce promisiuni vi se fac și ce investiții vin către dumneavoastră. Sunt câteva zile de mare forță, în care veți primi numeroase mesaje, s-ar putea să fie un punct critic, un moment critic pe carieră zilele acestea. E important să urmăriți unde vă sugerează destinul să vă orientați, s-ar putea să faceți o alegere la locul de muncă.

Săgetător- Vindecare

O perioadă foarte frumoasă pentru dumneavoastră în care vă puteți vindeca, puteți face lucrurile foarte pozitiv, foarte optimist, într-un mod în care ar trebui să vă conectați mai mult la lucrurile pozitive decât la cele negative. Această lună plină de mâine vine pe o axă foarte favorabilă, prietenoasă, axa Leu-Vărsător. Important este să existe activități care să vă relaxeze, care să vă bucure, care să vină cu putere către dumneavoastră, sunt câteva zile de mare forță în care nativii își pot încărca bateriile.

Horoscop 5-11 februarie cu Alina Bădic: Capricorn- Investiție mare

Luna plină, evident, este foarte importantă pentru că vine cu niște descărcări foarte puternice, care au puternică legătură cu planul financiar, un plan foarte important. Pe axa 2-8 avem această lună plină pentru nativii Capricorn. Soarele este pe casa a 2-a, iar luna pe casa a 8-a. Este vorba despre o investiție de mare forță pe care o faceți prin intermediul unei persoane care joacă un rol important în viața dumneavoastră, o persoană care are autoritate.

Vărsător- Devitalizare

Această lună plină de mâine care are loc cu Soarele în semnul dumneavoastră. Este o lună plină care vorbește și despre un element din viața dumneavoastră care este puțin devitalizat dar vorbește și despre o resuscitare în altă zonă. Este foarte important să vedem care este elementul ce necesită resuscitare șic are este elementul care vă vorbește despre un potențial foarte important, de care poate că v-ați ocupat sau pe care l-ați abandonat. Această balanță, ce ați resuscitat și ce ați abandonat este foarte importantă. Trebuie să urmărim acest potențial către care puteți lucra și zona unde nu mai simțiți energie.

Pești- Cineva vrea să se impună în fața voastră

O perioadă extraordinar de intensă din punct de vedere karmic și spiritual. Nu este puțin lucru să avem și Soarele și Saturn, două planete de mare forță din punctul de vedere al autorității pe casa a 12-a, casa relaționării cu divinitatea. Ca atare Peștii se confruntă cu o persoană sau cu o situație care vine ca un factor care își dorește să impună o dominantă. Ar putea fi o persoană care vrea să vă domine sau o persoană care vrea să își impună punctul de vedere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel