marți, iunie 28, 2022

Horoscop 6-12 iunie 2022. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul săptămânii pentru toate zodiile. Expertul spune că Mercur nu mai este retrograd. Însă urmează trei zile de muncă, dar şi mult spor.

Horoscop 6-12 iunie 2022. Camelia Pătrășcanu: Urmează zile de foc

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022. Berbec

Săptămâna începe cu energie foarte bună. Berbecii au aspecte bune cu planetele din zona banilor. Trebuie să negocieze toate avantajele şi să se preţuiască. A doua jumătate a săptămânii aduce discuţii cu partenerul de viaţă. În weekend – relaxare.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

Horoscop, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Săptămâna se anunţă una foarte valoroasă sub aspectul creativităţii. Este de dorit să propuneţi soluţii creative. Taurii îşi urmează instinctul şi fac ce le spune sufletul. Muncesc şi în a doua jumătate a săptămânii şi nu prea e timp de relaxare.

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022. Gemeni

Gemenii sunt preocupaţi de rezolvarea unor probleme din urmă, fie că e vorba de sănătate, de serviciu sau relaţii. Este o săptămână care aduce multe reparaţii. Tonus foarte bun de joi încolo, în weekend lucrează.

Horoscop Rac

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

În primele trei zile ale săptămânii viitoare Racii găsesc soluţii şi le aplică. Prietenii sunt de mare ajutor. În a doua jumătate a săptămânii următoare rezolvă treburi în casă, în weekend – distracţie.

Horoscopul săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu


Banii sunt de interes pentru Lei

Muncesc mult până miercuri şi au parte şi de câştiguri. În a doua jumătate a săptămânii au de rezolvat multe lucruri, au de lucrat cu legea. Drumuri de făcut începând de joi, iar în weekend stau acasă.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Horoscop. Fecioară

Fecioarele sunt foarte implicate şi pot rezolva multe lucruri dacă învârt bine actele. Îşi pledează foarte bine cauza, cu insistenţă. Bani în a doua jumătate a săptămânii.

Balanţă

În primele zile ale săptămânii viitoare e nevoie de susţinerea cuiva. E important pentru Balanţe ca acea persoană să performeze. În a doua jumătate a săptămânii, e vorba despre ele. Pentru weekend – muncă.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022. Scorpion

Scorpionii au o săptămână cu bune relaţii sociale, se pot împăca cu toată lumea. Pot deschide multe uşi în această săptămână. De joi trebuie să aveţi grijă în relaţii de colaborare profesională. Răsfăţ în weekend.

Horoscopul săptămânii, pentru Săgetător

Săgetătorii muncesc intens şi cu drag, obţin rezultate. Sunt foarte dinamici, foarte isteţi şi se pot evidenţia în faţa şefilor. În a doua jumătate a săptămânii se relaxează. Atenţie la sănătate în weekend!

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Horoscop Capricorn

Capricornii se ocupă de acte şi drumuri profesionale. În a doua jumătate a săptămânii vin recunoaşteri oficiale, invitaţii foarte importante. E bine să le acceptaţi! Distracţie în weekend.

Horoscopul săptămânii. Vărsător

Vărsătorii sunt preocupaţi să facă lucrurile bine pentru ceilalţi şi sunt nevoiţi să arate toată dibăcia lor. Se bazează pe experienţă. În a doua jumătate a săptămânii fac multe drumuri şi rezolvă tot felul de lucruri, dacă îşi pun la bătaie farmecul. Multe trebuie de rezolvat şi în weekend.

Horoscopul săptămânii. Peşti
Peştii pot avea întâlniri unde e importantă imaginea, dar şi credibilitatea. Fac dovada că sunt pricepuţi. Treburi casnice în a doua jumătate a săptămâni, iar în weekend fac vizite, potrivit Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private