Sari la conținut

Horoscopul verii vine cu vești bune și provocări. Astrolog: Toate astrele şi runele BUNE vin la nativii ACESTEI zodii

Horoscopul verii vine cu vești bune și provocări. Astrolog: Toate astrele şi runele bune vin la nativii ACESTEI zodii.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre momentele de cumpănă sau de bucurie pentru nativii din fiecare zodie în parte, pentru perioada verii.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3,  cunoscutul numerolog a dezvăluit care sunt zodiile care îşi pot schimba viaţa în următoarele luni și care sunt atenționările necesare pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul verii. Berbec: În căutarea dragostei

Ei nu se gândesc ce va fi, dar cei care sunt singuri îşi găsesc dragostea. Sunt în căutarea dragostei şi este o perioadă prielnică. Obligatoriu este să accepte ofertele. Să nu fie pretenţioşi şi să caute zeiţa frumuseţii. Se uităm la trăsături. În plan financiar le va fi bine. Au nişte oscilaţii. Cheltuiesc mai mult, pe diferite activităţi.

Citeste si:

Taur: Noroc la bani

Taurii abia au aşteptat vara. Se bucură de tot ce au acumulat pe perioada iernii şi primăverii. Se vor concentra şi pe plan financiar, pentru că ei au noroc la bani. Câştigurile vor veni de la sine. Au şi multe provocări. Să accepte toate provocările, pentru că nu vor regreta.

Gemeni: Vor doar să se distreze

Plaja şi cluburile vor fi pe primul plan pentru Gemeni. Vor încerca să se simtă în largul lor. Petrecerile vor fi la cote înainte. Să fie atenţi la starea de sănătate. Să încerce să nu faci din perioada de vara, un stil haotic. Să se odihnească. Să nu cadă în extreme.

Horoscopul verii. Rac: Muncă, muncă și iar muncă

Chiar dacă vine vara, pentru Raci se anunţă o perioadă primă de muncă. Se vor angrena în tot ce înseamnă muncă. Ei vor să câştige mai mulţi bani. Cei tineri, s-ar putea să-şi găsească jumătatea în această vara. Au şanse mari să descopere ceea ce îşi doresc cu adevărat.

Leu: O vară grozavă

Leii au aşteptat cu nerăbdare venirea verii. Financiar stau bine, dar roadele muncii pot fi repede cheltuite. Se anunţă o vară grozavă pentru toţi nativii zodiei Leu. Să se bucure de oameni noi.

Fecioară: Relaxare și muncă

Începe să-şi petreacă vara cu economie. Ele nu şi-au planificat ce să facă. Provocările vor prinde contur spre toamnă. Este o perioadă care va fi caracterizată de relaxare, dar şi de muncă. Sunt obosite şi starea de sănătate este puţin afectată.

Horoscopul verii. Balanţă: Dragostea e în prim plan

Vor profita de vară pentru a fi aproape de familie. În plan sentimental, lucrurile stau foarte bine. Se pot îndrăgosti şi să aibă parte de povestea de iubire pe care o aşteptau de mult.

Scorpion: Visează la locații selecte

Vor călătorii mult în perioada de vara. Au economisit mult, iar acum călătoresc. Nu mai muncesc precum Racii. Au muncit constant. Stau foarte bine în plan financiar, dar vor să se relaxeze în locaţii mai deosebite. Nu vor sta cu muritorii de rând pe plaja din Costineşti, ci la Mamaia.

Săgetător: Dorințele devin realitate

Săgetătorii au o vară plină de provocări. Vor realiza tot ce îşi doresc de la ei înşişi. Se vor iubi mai mult, iar dorinţele vor deveni realitate. Simt nevoia să ia o pauză de la muncă şi de la proiecte. Cei care sunt într-o relaţie toxică, iau o pauză şi de acolo. Au câştig pe 3 fronturi.

Horoscopul verii. Capricorn: Călătorii cu beneficii

Va avea de ales între distracţie şi investiţii pe termen lung. Dacă unii simt nevoia să trebuie să investească nişte bani, vor renunţa la o distracţie. Vor căuta să-şi stabilească toate priorităţile. Călătoresc puţin şi investesc. E foarte posibil să călătorească undeva unde să investească.

Vărsător: Vara pasiunilor

Hobby-urile vor fi pe primul plan. Pasiunile ies la iveală. Vor lăsa deoparte vacanţele, pentru a-şi face micile plăceri. Se adâncesc în pasiuni. Vara asta s-ar putea să fie perioada cu momentul oportun pentru a-şi pune în aplicare aceste plăceri. Atenţie la sănătate!

Peşti: Toate astrele şi runele bune vin la ei

Se bucură de o stare de bine. Au partenerul aproape. Vor avea parte de o vacanţă pe cinste. Toate astrele şi runele bune vin la ei. Trebuie să profite de orice moment. E nevoie de acţiune pentru ei.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.