Sari la conținut

HOROSCOP 6 martie 2024. Atenţie la alegeri şi decizii!

horoscop
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Predictii astrale

Horoscopul zilei de miercuri, 6 martie 2024, spune că zodiile trebuie să aibă grijă în privința alegerilor pe care le fac și să ia decizii numai dacă au toate informațiile de care au nevoie. 

Află ce au pregătit astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astrele spun că este timpul să stabilești ce vrei și faci din asta un obiectiv. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a carierei și a statutului social. Ești pe deplin capabilă să-ți împlinești toate visurile și nu numai. Concentrează-te să faci primul pas, începe cu pași mici, dar siguri.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă vrei cu adevărat să faci ceva pentru evoluția ta, înscrie-te la un curs de specializare. Este important să-ți urmezi visurile, iar aceasta este o zi grozavă pentru a face primii pași. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a învățământului superior. Astăzi poate fi primul pas al schimbărilor mari care sunt pozitive pentru viitorul tău.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu trebuie să spui nimic despre lucrurile care nu sunt confortabile pentru tine. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a resurselor comune și a secretelor. Deși ești o persoană care vorbește deschis despre orice, astăzi e nevoie să te gândești un pic mai mult înainte de a te deschide în fața cuiva. E important să te gândești mult la discreție.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Timpul este o resursă limitată așa că e foarte important să fii atentă la cum îl petreci. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a angajamentului. Acesta este momentul să îți revizuiești alegerile. Ai mai multe opțiuni în față, dar fii selectivă și înțelege-ți prioritățile. Gândește-te înainte de a spune da.

Leu: 23 iulie – 22 august

Alegerile mici conduc la câștiguri mari și, în mod similar, alegerile proaste pot duce la pierderi uriașe. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a responsabilităților zilnice și a sănătății. Indiferent ce alegeri faci, vezi dacă ele funcționează cu adevărat pentru tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

A face ceva nu este întotdeauna despre rezultate, este un întreeg proces la mijloc și nu trebuie să uiți deloc de el. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a creativității și a jocului. Implică-te în ceea ce îți face plăcere și uită de factorii de stres. Poți elibera perfecționismul din viața ta pentru o periodă și vezi cum ești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Îți place să fii în preajma familiei și, când ai șansa să ai alături oamenii pe care îi iubești, ziua este perfectă pentru tine. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de origine. Aceasta este o zi grozavă pentru gătit sau chiar pentru puțină curățenie. Păstrează lucrurile cât mai simple în viața ta și o să fie liniște.

Zodia Balanta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Alege momentul potrivit pentru o conversație importantă, mai ales dacă ceea ce trebuie să spui este adresat unei persoane despre care nu ai prea multe informați. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a comunicării și a conversațiilor importante. Planifică totul în detaliu, ai grijă inclusiv la ton și la starea de spirit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Indiferent cât câștigi, uneori nu este vorba despre cât câștigi, ci despre cât poți economisi. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a banilor, necesitând gândire atentă și inteligentă. Dacă vrei să faci o investiție, ai grijă să obții înainte toate informațiile de care ai nevoie și abia apoi ia decizia finală.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este o nouă lună plină de oportunități nesfârșite. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a dezvoltării personale, iar acum este momentul să creezi o viziune asupra modului în care crezi că este cea mai bună viziune a ta. Concentrează-te pe schimbările mai mici și schimbă pașii unul câte unul.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Închiderea unui capitol poate fi ceva care nu este tocmai pe placul tău. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a trecutului și a sfârșiturilor. Fie că ești bucuroasă sau tristă, nu lăsa speranța să dispară din viața ta. Zâmbește cu recunoștință că ai reușit să experimentezi ceva ce îți va lipsi sau fii recunoscătoare că totul este temporar, chiar și suferința, potrivit catine.ro.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Familiaritatea te poate face să te obișnuiești cu ceva ce ai deja. Luna intră în Capricorn, casa ta solară a prietenilor, și îți amintește de toți oamenii importanți din viața ta. Spune-le celor dragi: „Sunt atât de recunoscătoare că te am ca prieten”. sau „Îmi place și apreciez cum faci asta” și vei rămâne suprinsă de impactul acestor cuvinte.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel