Sari la conținut

Horoscop 6 martie 2024. Este ziua deciziilor, iar două zodii primesc vești neașteptate

Horoscop Neti Sandu
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Neti Sandu prezintă horoscopul zilei

Horoscopul zilei de 6 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Va fi o zi echilibrată. Ne vom evalua șansele de a progresa în carieră, în viața personală și în familie și ne vom gestiona energia pentru a reuși în toate aspectele. Vibrația zilei este 6 și o să menținem atmosfera caldă, plăcută în familie.

Horoscop 6 martie 2024 – PEȘTI

Se rezolvă chestiuni mai vechi și o să dați drumul proiectelor noi, că aveți planuri mari și vreți să dați lovitura în afaceri, că o să fie un moment prilejnic.

Revine cineva care vrea un răspuns clar de la voi și să vă bucurați de o conviețuire în termeni buni, nu ca până acum, susține Neti Sandu.

Horoscop 6 martie 2024 – BERBEC

O să vă lăsați pe mâna prietenilor care v-au făcut program și o să vă puneți toate resursele la bătaie să desfășurați niște activități deconectante.

O să vi se mulțumească, probabil, într-un cadru public pentru munca din ultima perioadă și o să luați bani, un premiu.

Horoscop 6 martie 2024 – TAUR

Se poate să vă luați, în sfârșit, o casă, o mașină ori să faceți rezervare pentru vara să plecați în vacanță, așa cum ați visat.

Prietenii au nevoie de un ajutor din partea voastră ca să definitiveze un proiect, să se asigure că va fi cu succes.

Imagine creată cu AI

Horoscop 6 martie 2024 – GEMENI

Vin de undeva, din particular, niște bani și o să aveți de buzunar să plecați pentru câteva zile, în weekend, ca să vă dezmorțiți, că poate faceți mișcare.

Poate vi se propune să vă implicați într-un proiect de anvergură și pentru care o să câștigați bani frumoși, plus vizibilitate.

Horoscop 6 martie 2024 – RAC

O să vă caute cineva care vrea să vă încercați șansele într-o relație și o să așteptați să vedeți ce simțiți, ce semnale vi se transmit – ce vă spun receptorii.

Se poate să vă cheme șefii la o discuție între patru ochi pe tema obligațiilor de serviciu și să le cereți și voi tot ce vă trebuie.

Horoscop 6 martie 2024 – LEU

Scoateți lista cu datoriile curente, lunare și ce mai e din urmă și le bifăți – achitați tot ce se poate ca să rămâneți cu banii de plecat pe undeva, în weekend.

O să ieșiți mai des pe la mondenități, primiți invitații, vă faceți alți prieteni și poate găsiți o nouă piață de desfacere pentru produsele pe care le lucrați.

Horoscop 6 martie 2024 – FECIOARA

O întâlnire cu cineva care vă propune un job care să vă pună toată priceperea la bătaie și să meargă bine colaborarea, să fie o alegere bună.

Se poate să le captați atenția unor profesioniști care or să vă propună un parteneriat de afaceri și o să iasă ceva foarte bun.

Horoscop 6 martie 2024 – BALANȚA

O să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și o să vi se pară potrivită, persoana, pentru o relație care v-ar putea face fericiți.

Se discută despre noi proiecte la serviciu și poate vă alegeți și voi ceva care să vi se potrivească – mănușă.

Horoscop 6 martie 2024 – SCORPION

Se poate să vă ocupați mai mult de copii, nepoți, poate aveți în pregătire o aniversare, sau un botez, asta dacă nu e un concurs, sau vreun meci zilele astea.

Poate v-ați convins că partenerul de cuplu e tot ce vă doriți pentru restul vieții și o să vă căsătoriți, dacă n-ați făcut pasul.

Horoscop 6 martie 2024 – SĂGETĂTOR

Poate aveți de transmis în rețelele de socializare un mesaj important, sau poate vă înscrieți la cursuri online, e de fructificat ceva în sfera comunicării.

O să recuperați niște bani și vă faceți socoteli să vă ajungă pentru ieșirea din weekend, vă aduceți pe undeva la munte.

Horoscop 6 martie 2024 – CAPRICORN

Vizita cuiva o să vă aducă niște vești care să vă țină în priză, să puneți în legătură niște oameni cu care veți colabora perfect în perioada următoare.

O să primiți fie un rest de bani, fie un voucher, ceva care să vă răsplătească o muncă pentru care ați depus eforturi serioase.

Horoscop 6 martie 2024 – VĂRSĂTOR

Se vine cu ofertele de muncă, poate primiți și bani mulți, dar trebuie negociat ca să vi se respecte dorințele, să fiți mulțumiți de bani.

Sufletește, ar avea de unde să vă fie mai bine și să vă armonizați cu acea persoană pe care ați ales-o și să rămâneți împreună.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel