miercuri, septembrie 28, 2022

Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o perioadă MAGICĂ. Camelia Pătrășcanu: E nevoie de mult pragmatism

Astrologul Camelia Pătrășcanu atenționează asupra faptului că, în săptămâna 8- 14 august, relațiile cu cei din jur, cu grupul în special, sunt foarte importante și trebuie să cântărim mai bine prietenii. Săgetătorii sunt în formă maximă, Capricornii trăiesc o perioadă magică, iar Peștii iau decizii foarte bune.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Săptămâna ne cere mult pragmatism, mai ales în prima jumătate a săptămânii, să fim cu picioarele pe pământ și să calculăm la concret lucrurile pentru a lua decizii ce vizează viitorul. În a doua jumătate a săptămânii ce vine se formează și Lună plină.

„Mai mult, calcularea viitorului posibil trebuie făcută cât mai deschis cu putință, astfel încât orice versiune care ne poate aranja e potrivit să fie luată în calcul”, a spus Pătrășcanu, potrivit Antena 3.

Horoscop 8-14 august – Berbec

Pentru Berbeci, începutul de săptămână aduce tot felul de acțiuni ce implică acte sau întâlniri cu autorități și se discută mult pe baza drepturilor și obligaților. Pot lua decizii foarte importante ce vizează benefic banii, în zilele de marți și miercuri. Pentru joi și vineri, rămâne să analizeze dacă locul lor acum, într-un anumit context colectiv, prieten sau grup de lucru e potrivit sau nu e potrivit, dacă urmează un anumit lider sau nu. Relaxare în week-end.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe cu calcule financiare, vor să-și știe drepturile și ce profit pot avea de pe urma drepturilor lor. Marți discută despre asta și miercuri chiar, cu autoritățile sau pe acte și contracte, vorbesc despre cum pot ieși mai bine și speculează foarte bine orice atu de pe urma muncii făcute deja. În a doua jumătate a săptămânii, dar și vineri, sâmbătă relația cu un șef poate fi un pic mai aspră și pot reacționa pentru că au Marte în zodia lor. În week-end, petrec cu prietenii.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

Gemeni

Pentru Gemeni, foarte importante sunt relațiile și întâlnirile, negocierile, cuvintele care se spun toată săptămâna. Luni au întâlniri importante și pot primi niște sfaturi foarte utile. Marți și miercuri banii lor sunt importanți, ce cheltuie, ce investesc și ce urmează să câștige. Și calculează și în funcție de ce doresc ceilalți sau ce slăbiciune au, cum ar putea să colaboreze mai bine cu ceilalți. Pentru a doua jumătate a săptămânii, atenție la drumuri pentru cei care și-au calculat sau și-au proiectat vineri și sâmbătă drumuri, poate unele sunt amânate.

Te-ar mai interesa: Te balonezi excesiv? Mărirea splinei, a ficatului,...

Horoscop 8-14 august – Rac

Pentru Raci, muncă luni, dar nu singuri, ci în colaborare. Trebuie să citească bine, să înțeleagă bine un contract pentru a ști drepturile și obligațiile. Bună colaborare, marți și miercuri mai ales cu persoane în vârste sau foarte experimentate, care pot veni cu niște soluții ingenioase. De asemenea, bune sfaturi și de la prieteni. Pentru a doua jumătate a săptămânii, fără cheltuieli. Vineri și sâmbătă în special, cineva le poate cere un ajutor și consumă timp, energie și chiar bani pentru asta. Călătorii, în week-end.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

Leu

Pentru Lei, imaginație și creativitate, sunt într-o formă foarte bună luni și au chef de lucruri și de chiar de experimentat. Muncesc pe rupte marți și miercuri, cu foarte bune rezultate vizibile pentru toată lumea și mai ales de către autorități. Au o mână forte cu care își conduc afacerile sau activitățile. În a doua jumătate a săptămânii, atenție la relațiile personale. N-au chef de cineva sau sunt indispuși, dar vor da răspunsurile cu multă onestitate. În week-end, alături de persoana dragă.

Fecioară

Pentru Fecioare, începutul de săptămână e cu concentrare intelectuală pe niște lucruri de rezolvat. Marți și miercuri sunt într-o formă formidabilă. Răspunsuri foarte bune pe cale oficială, ce vizează și banii, și proiecte care avansează frumos. Pentru joi și vineri e posibil surescitarea, prea multă muncă, oboseală și ar fi bine să pună frână, mai ales pe activitățile neplăcute care nu au aspecte astrale foarte bune, deci fără efort prea mare. În week-end, petrec alături de prieteni.

Horoscop 8-14 august – Balanță

Pentru Balanțe, foarte bună ziua de luni pentru vizite, diligențe, demersuri și drumuri pe la tot felul de oficii, pentru că se pot rezolva lucrurile. Marți și miercuri lucrează foarte bine, atmosferă bună în casă, colaborează bine cu cei apropiați și ies bine la bani, cumva, cu bani puțini fac lucruri mari. Pentru joi și vineri, sentimental nu stau prea bine, în sensul că și-ar dori ceva ce nu pot avea în acest moment, iar în week-end servicii pentru ceilalți, dar și grijă pentru sănătate.

Scorpion

Scorpionii, luni au preocupări financiare, muncesc, dar pot câștiga. Nu muncesc așa de mult, dar își dau seama cum pot câștiga ușor. Marți și miercuri se mai uită prin hârtii și fac foarte bine, pentru că pot avea niște soluții foarte bune la niște aspecte juridice sau administrative care le reglează munca în acest moment. În plus, drumuri bune, discuții bune, sfaturi bune. Pentru sâmbătă, atmosferă mai rece în casă sau atenție să nu se strice ceva de care nu aveți acum chef și timp să reparați.

Săgetător

Săgetătorii sunt în formă toată săptămâna, isteți și prezenți, de aceea se adaptează foarte bine la tot ce se întâmplă. Marți și miercuri se întâmplă bine financiar pe harta lor: bani-surpriză și muncă foarte bună, mult mai ușoară decât au crezut sau decurg toate lucrurile foarte bine, dar asta și datorită unor inventivități, unei ingeniozități prin care rezolvă mai ușor lucrurile. Atenție la drumuri joi după-amiaza, vineri și sâmbătă, pentru că pot fi obositoare sau iau mai mult timp decât au crezut. Discuțiile sunt supărătoare și în a doua jumătate a săptămânii nu se recomandă muncă intensă.

Horoscop 8-14 august – Capricorn

Pentru Capricorni, marți și miercuri sunt zile formidabile sentimental. Simt nevoia să onoreze pe cineva și poate chiar scot bani din buzunar, fac atenții, cadouri și sunt bine primite. Pentru vineri și sâmbătă, cheltuieli mai departe, cam aceasta este nota săptămânii, dar atenție și la drumuri pentru cei care ies din oraș și fac drumuri lungi, în special.

Vărsător

Pentru Vărsători, săptămâna începe foarte bine cu aspecte de popularitate, întâlniri, jovialități, poate chiar și curtoazie, se bucură de complimente și de apreciere. Marți și miercuri e bine să se concentreze pe interesul lor sau pe sănătatea lor, pentru că aspectele bune pot aduce multe rezolvări. Pentru a doua jumătate a săptămânii, în special vineri și chiar sâmbătă, poate nu sunt într-o dispoziție foarte bună, e vorba și de oboseală acumulată și mai ales relațiile în casă cu o persoană în vârstă sunt supărătoare.

Pești

Pentru Pești, ziua de luni aduce autoritate, asta înseamnă că știu ce au de făcut și pot face foarte bine. Iau decizii foarte bune, au o viziune de ansamblu foarte bună, care îi ajută să se orienteze în situațiile de viață foarte bine. Foarte populari sunt și marți și miercuri, au întâlniri bune cu oameni care sunt de partea lor și care le pot da sfaturi binevenite. Au și idei, se lansează poate noi proiecte și au ceva ce îi încântă și hrănește sufletește, marți și miercuri. Pentru a doua jumătate a săptămânii, atenție la sănătate, oboseală acumulată, sunt în dispoziții diverse și nu orice companie le face bine, însă pentru final de săptămână au ocupații recreative.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private