Sari la conținut

Un fost medic de la Casa Albă îi cere DEMISIA lui Joe Biden: Nu știe ce se întâmplă cu Ucraina. Nu știe ce se întâmplă cu NIMIC! Pare obosit, slab, confuz, este incoerent și transmite un mesaj de slăbiciune

Un fost medic de la Casa Albă îi cere DEMISIA lui Joe Biden: Nu știe ce se întâmplă cu Ucraina. Nu știe ce se întâmplă cu NIMIC! Pare obosit, pare slab, pare confuz, este incoerent și transmite un mesaj de slăbiciune peste tot în lume.

Un fost medic de la Casa Albă, care a servit atât în administrația Obama, cât și în administrația Trump, a spus că președintele Joe Biden nu este apt din punct de vedere mental pentru a servi ca președinte și ar trebui să demisioneze imediat.

Un fost medic de la Casa Albă îi cere DEMISIA lui Joe Biden: Nu știe ce se întâmplă cu Ucraina. Nu știe ce se întâmplă cu NIMIC!

Vineri, medicul în cauză, Ronny Jackson, a spus: „Biden nu știe ce se întâmplă cu Ucraina. El nu știe ce se întâmplă cu NIMIC! El nu este capabil cognitiv să conducă. Trebuie să demisioneze înainte ca țara noastră să mai sufere.”

Războiul ce se desfășoară, în prezent, pe străzile Kievului și nu numai continuă să perturbe echilibrul geopolitic de putere. În acest context, bâlbele președintelui american nu mai pot fi mascate, susține republicanul Ronny Jackson.

Fostul medic de la Casa Albă reprezintă, în prezent, al 13-lea district al Congresului din Texas în Camera Reprezentanților SUA și aceasta nu este prima dată când medicul s-ar fi arătat suspicios în privința sănătății mentale a lui Joe Biden.

„Pare obosit, pare slab, pare confuz, este incoerent și transmite un mesaj de slăbiciune peste tot în lume”

La sfârșitul lunii februarie, Ronny Jackson i-a cerut președintelui Joe Biden să facă un test cognitiv și a spus că „nu este apt să fie președintele nostru în acest moment”.

„Întreaga țară îi vede problemele cognitive mentale expuse de mai bine de un an și nu există nicio îndoială în mintea majorității oamenilor că se întâmplă ceva cu el (Joe Biden, n.red.), că nu este la fel ca el din punct de vedere cognitiv. Nu este apt să fie președintele nostru acum.

De fiecare dată când se ridică și vorbește cu poporul american, nu doar cetățenii noștri îl privesc vorbind, ci întreaga lume și asta face parte din problema aici.

Pare obosit, pare slab, pare confuz, este incoerent și transmite un mesaj de slăbiciune peste tot în lume, iar ei se ocupă de asta”, a declarat revoltat medicul Ronny Jackson, potrivit publicației The Blaze.

În iulie anul trecut, el a prezis că Biden va demisiona în cele din urmă de la președinție din cauza abilităților sale cognitive în declin.

„Se întâmplă ceva serios cu acest om chiar acum și, știi, cred că fie va demisiona, fie îl vor convinge să demisioneze din funcție la un moment dat în viitorul apropiat pentru probleme medicale.

Sau vor trebui să folosească al 25-lea amendament pentru a scăpa de acest om chiar acum”, a mai spus Jackson.  

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel