Sari la conținut

Zodiile sufletelor pure. Spiritele Indigo nu au datorii karmice. Voropchievici: Sunt mulţi trimişi, puţini aleşi

Zodiile sufletelor pure. Spiritele Indigo nu au datorii karmice. Sufletele pure sau spiritele indigo vin pe pământ cu o menire, dar nu trăiesc decât o viaţă, nu se mai reîncarnează, sunt foarte pure.

„Ele nu au datorii karmice, nu au nicio lecţie de învăţat. Ele vin ca să înţelegem noi şi se pot întrupa în anumite zodii. Ele vin ca să ne înveţe pe noi să acceptăm schimbarea, să ne înveţe să evoluăm, ele ne îndreaptă acolo unde trebuie, ca să nu ne ducem spre prăpastie.

Sunt nişte firi geniale, creative, ele evoluează peste limitele umanităţii şi aduc binele în lume, schimbă ce e vechi cu nou şi ajung la o vibraţie superioară, dar sunt greu de înţeles, pentru că noi avem gradul nostru de înţelegere.

Aşa ne mai întrebăm de ce nu vin la noi extratereştri? Pentru că suntem greu de decodat, de înţeles, de acceptat”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Mihai Voropchievici: Sunt mulţi trimişi, puţini aleşi

Persoane greu de înțeles, controversate și puternice, spiritele Indigo au șansa să se nască sub anumite semne zodiacale, având anumite trăsături specifice.

Ele sunt spirite cu talente artistice care se manifestă de la vârste foarte fragede.

„O generaţie de suflete indigo a fost în anul 2000, a fost o invazie totală, am văzut copii geniali de 3-5 ani care absolviseră liceul, sunt nişte minuni, persoane atipice care ne uimesc prin ceea ce fac”, a mai precizat numerologul.

„Se spune că în perioada următoare, până în anul 2050, vor mai apărea şi alte zodii care se răzvrătesc că nu le-a trimis pe ele Şeful de sus. Sunt mulţi trimişi, puţini aleşi”, a încheiat numerologul Mihai Voropchievici.

Potrivit lui Mihai Voropchievici, există câteva zodii unde regăsim aceste suflete indigo. Iată care sunt acestea:

Zodiile sufletelor pure: Racii sunt mentori, părinţi sau ghizi spirituali ai unor copii genii

O zodie caracterizată prin sensibilitate şi empatie deosebită, dragoste pentru semeni, reprezintă etalonul acestor spirite indigo. Au menirea să aducă iubirea în lume, apără copiii şi tot ce e legat de maternitate, sunt nişte luptătoare.

Relaţiile cu semenii sunt bazate pe iubire şi sinceritate, dar au şi momente când se retrag în carapace. Până îşi găsesc rolul şi ţelul în viaţă luptă puţin, apoi înfloresc şi îşi dovedesc adevărata putere.

Pot fi mentori, părinţi sau ghizi spirituali ai unor copii genii care vor aduce aceste schimbări în lume, deci devin mentori pentru un copil geniu.

Balanțele apără animalele, oamenii, natura

Se manifestă prin puterea deciziei şi acţiunii, contrară zodiei Balanţă care întotdeauna analizează, cumpăneşte.

Ei dezvoltă noi concepţii de viaţă, se folosesc de proiecte pentru a-şi pune în practică gândurile, apără animalele, oamenii, natura.

E o zodie care vrea armonie peste tot. Pot părea persoane agitate şi prea sincere, iar ţelul lor şi-l pot afla mai repede la vârsta maturităţii emoţionale şi spirituale.

Zodiile sufletelor pure: Săgetătorii, creatorii unor curente ce schimbă tradiţii

Aceşti nativi sunt mai puternici decât celelalte două zodii, pentru că sunt nişte firi practice, dar şi artistice.

Pot schimba cursul construcţiilor sau sunt creatorii unor curente ce schimbă tradiţii, deci e o schimbare nu numai de mentalitate, se pun teorii noi de la bază, pot deschide graniţe între comunităţi, pot fi cercetători, exploratori şi oameni ce fac descoperiri importante din trecutul omenirii, dar studiază şi relaţia noastră cu energiile universului.

Pot fi persoane nestatornice care călătoresc în întreaga lume, invadează pământul, au darul de a schimba ce e vechi în lume. Sunt suflete pure ce trăiesc într-o singură viaţă şi vor căuta să rezolve tot ce pot, pentru că au venit cu un caiet de sarcini pe pământ şi ei nu au voie să mai lase lucuri neterminate, sunt finalizatori.

Vărsătorii duc evoluția omenirii la ceva spectaculos

Au o inteligenţă care uimeşte pe toată lumea încă de la primii ani ai copilăriei. În primii şapte ani sunt nişte genii, vor să revoluţioneze lumea, să scoată la suprafaţă partea frumoasă şi bună, aduc tehnologii noi şi datorită comunicării ei fac viaţa mai uşoară.

Par a trăi într-un viitor îndepărtat de unde s-au teleportat pe pământ, sunt greu de înţeles şi îşi fac cu greu prieteni adevăraţi, dar ei duc evoluţia omenirii la ceva spectaculos, pot face descoperiri uimitoare în medicină sau pot vindeca prin puterea artei şi cuvântului.

 Zodiile sufletelor pure: Peștii, legături uluitoare cu divinitatea

Pot răvăşi întreaga existenţă a omenirii, că este o zodie duală. Ei vorbesc despre adevărul suprem, au legături uluitoarea cu Divinitatea, au capacitatea de a citi şi umbrele obscure care se scurg pe perete, dar şi pe cele ale oamenilor care au frici.

Vor amplifica toate aceste caracteristici şi pot da peste cap concepte crezute de oameni mult timp, adică ei sunt cei care nu cred până nu ne demonstrează ceva, ei vin şi cu dovada, sunt un fel de făcători de minuni. Sunt călători în spaţiu, clarvăzători, vizionari , pot fi pionieri ai unor invenţii care pot schimbă cursul omenirii.

Ei vin cu o forţă şi mai mare ca celelalte zodii, dacă pot schimba cursul omenirii. Au o intensă spiritulitate şi o luciditate care ne cutremură, iar ignoranţii îi vor boicota, sabota, denigra şi când văd acea minune nici pe ea nu o cred. Aceştia sunt scepticii, retrograzii, oamenii care nu vor să avanseze.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel