Sari la conținut

Horoscop Alina Bădic pentru Săptămâna Mare. Revelații și atenționări karmice

astrolog Alina Badic
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii astrale saptamanale

Horoscop 28 aprilie- 4 mai. Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru Săptămâna Mare, pentru toate cele 12 semne zodiacale.

„O perioadă încărcată de semnificații diverse, o perioadă care ni se adresează în mod individual, evident. Este bine să rămânem deschiși mesajelor astrale, motiv pentru care este bine să nu ne pripim, să înțelegem cu adevărat ce ne comunică universul”, a spus Alina Bădic, la B1 TV.

Horoscop 28 aprilie- 4 mai: Berbec- Schimbare majoră de destin

În această perioadă vom vedea ce înseamnă să ne înscriem pe o linie corectă de destin! S-ar putea să aveți o schimbare majoră de destin. Vorbim despre descărcări karmice la un nivel foarte puternic și foarte sofisticat. Energia a crescut mult, iar universul ne dorește mult mai maturi și atunci lecțiile vor fi mult mai dure. Nicio grijă, fiecare își primește lecția lui! Nu există rabat, nu există excepții. Trebuie să ne punem mintea și sufletul la contribuție și să vedem cam pe ce zonă ar putea fi această lecție.

Taur- Mesaje importante

Este important să vă analizați viața personală. Sunt foarte mesaje care vin către voi din astral. Sunteți prinși între două preocupări care mai de care mai solicitante. Pe de o parte, este vorba despre afirmare personală, iar voi sunteți una dintre zodiile care dispun de cele mai multe oportunități în această perioadă. Pe de altă parte, zona sufletească își cere și ea drepturile!

Gemeni- Zona de confort

Este un oarecare confort să aveți atâta forță pe semnul Berbecului. Orice zonă de dinamism vă incită, vă dă energie, astfel că descoperiți tot felul de lucruri, dar aveți și o zonă de confort. În această perioadă, majoritatea nativilor Gemeni au și o zonă de unde își iau seva, acel nectar care vă face să simțiți că trăiți, că respirați mai ușor, că sunteți cu adevărat fericiți. Voi deja cam știți care este zona care vă dă confort, bucurie și liniște sufletească.

Alina Bădic
Sursa foto: RomaniaTV

Horoscop 28 aprilie- 4 mai: Rac- Revelație karmică

Devine esențial să aveți această revelație karmică! Este foarte important să înțelegeți ce rectificări mai aveți de făcut în ceea ce privește destinul vostru. Trebuie să știm că este și o perioadă în care ne scapă multe lucruri, așa că este bine să fim rezervați. Cum se spune, exact când îți este lumea mai dragă poate să vină un mesaj care să zguduie tot confortul. Pentru voi, acest confort vizează o relaționare foarte bună cu prietenii, o zonă foarte plăcută din punct de vedere socio-profesional, un anumit tip de ascensiune profesională și anumite beneficii materiale.

Leu- Relaționări permanente cu sufletul

Pentru voi este foarte important modul în care abordați această perioadă. Nu trebuie să uitați absolut deloc de sacrificiul pe care îl presupune prezența lui Saturn, Marte și Neptun în semnul Peștilor. Vi se amintește permanent că trebuie să vă gândiți tot timpul din punct de vedere spiritual, din punct de vedere sufletesc, din punct de vedere energetic, la ceea ce vă înconjoară. Nu vă permiteți momente de respiro în această perioadă! Rămâneți într-o conexiune permanentă cu ceea ce ține de planul divin.

Fecioară- Conexiuni surprinzătoare

Cu toții trebuie să ținem cont de activările karmice – activări karmice deloc ușor de interpretat. Sunt multe niveluri de inteligență în această perioadă. Zona uraniană le dă credit celor cu inteligență uraniană, celor care știu să facă tot felul de conexiuni, în sensul că dacă știi să faci conexiuni ai răspunsul pentru toate întrebările. Inteligența uraniană devine foarte importantă în această perioadă!

Horoscop 28 aprilie- 4 mai: Balanță- Întâlniri benefice

Aveți șansa extraordinară de a intra pe o linie de destin foarte favorabilă! Pentru voi, mesajele sunt formulate foarte clar de către univers. S-ar putea chiar să apară persoane cu care purtați un fel de negociere, un fel de discuție care vă ajută foarte mult în destinul personal. Cineva poate să spună o vorbă pur și simplu sau să vă arate o anumită cale.

Scorpion- Identificarea propriilor puncte slabe

Fiecare ar trebui să știe care este acel element asupra căruia trebuie să se oprească și să stea să îl analizeze cu toată seriozitatea. Este vremea seriozității, este vremea lucrurilor făcute cu simț de răspundere, este vremea în care chiar trebuie să identificăm toate punctele slabe și orice vulnerabilitate. Conjuncția Jupiter-Uranus în semn opus vă destabilizează puțin, în sensul că s-ar putea ca prioritatea să fie alta decât cea care considerați voi că este.

Săgetător- Ies la iveală mai multe adevăruri

Accesați un anumit tip de energie, care este foarte specială prin prisma acestui Pluto proaspăt intrat pe semnul Vărsătorului. Pluto vorbește despre informații foarte speciale, puțin bizare, adevăruri care ies la iveală, lucruri care vă ajută să atingeți un nivel mai puternic din punct de vedere al înțelepciunii. Astrele vorbesc și despre o abordare inocentă a oricăror provocări care vi se ivesc.

Horoscop 28 aprilie- 4 mai: Capricorn- Experiențe speciale

Saturn, planeta care vă guvernează, vă trage cu putere spre tot felul de experiențe speciale. Acolo unde considerați că nu mai aveți nimic de înțeles sau de învățat, exact acolo vine universul și vă surprinde. Oricum sunteți curajoșii zodiacului în această perioadă. Ați ajuns atât de puternici din punct de vedere energetic încât aproape chiar vă doriți să vă demonstrați potențialul.

Vărsător- Multe provocări

Perioada vine cu provocări! Sunteți o zodie foarte provocată, iar asta pentru că acest Nod Nord în Berbec pe fiecare ne pune pe un drum pe care trebuie să ne demonstrăm curajul. Este o perioadă spirituală prin faptul că ne arată cine suntem și ne pune pe fiecare la locul nostru, dar în ideea de a evolua, nu în ideea de a ne pedepsi sau de a ne eticheta.

Pești- Conțtientizarea propriei puteri

Există o colaborare cu spațiul divin în această perioadă, o perioadă în care voi vă întrebați ce rol aveți în viața altora, dar și ce rol aveți în propria viață. Conștientizați tot ceea ce aveți de făcut, tot ceea ce puteți să faceți. Există o zonă care vă atrage atât de mult încât parcă ați fi zilnic hipnotizați de ceva.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel