Sari la conținut

Horoscop Alina Bădic: Saturn în Pești, eveniment de mare forță pentru toți nativii. Cea mai norocoasă zodie a săptămânii.

horoscop zilnic
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Zodii norocoase

Horoscop Alina Bădic: Pentru săptămâna 26 februarie- 4 martie, astrologul Alina Bădic a subliniat importanța intrării lui Saturn în semnul Peștilor, peste doar câteva zile.

„Moment foarte important mai avem doar câteva zile până când Saturn va intra în semnul Peștilor, un eveniment astral de mare forță pe care cu toții îl vom simți din plin. El va avea loc pe data de 7 martie, vom avea și Luna Plină pe axa Pești-Fecioară. Vom avea azi cum putem să ne pregătim de acest eveniment și ce presupune el pentru fiecare zodie.

Astăzi aș vrea să vedem cum se poate pregăti fiecare zodie în parte pentru a preîntâmpina marea intrare a lui Saturn în ultimul semn din zodiac, atât de misterios și puternic legat de filonul divin.

A venit momentul să ne confruntăm cu cele mai puternice umbre ale noastre, să stabilim care sunt prioritățile și nu în ultimul rând să vedem cine suntem cu adevărați”, a spus Alina Bădic, la B1TV.

Horoscop Alina Bădic: Berbec-  Noroc

Jupiter este în continuare în semnul dumneavoastră, un Jupiter care vorbește despre un factor de noroc peste medie, el este conjunct cu Venus. Și Venus se găsește aici, ca atare, exact cum spuneam în trecut, este aproape imposibil să nu beneficiați de niște situații care vă oferă foarte multe oportunități și șansă de a profita de ceea ce Universul vă scoate în cale ca și situații favorabile.

Este bine să vedeți din ce zonă vine factorul de noroc să urmăriți toate oportunitățile pe care le aveți și să vedeți care sunt acele persoane care vin cu propuneri. Pentru că universul lucrează prin oameni.

Taur- Parteneriate serioase

Ne pregătim de intrarea aceasta extraordinar de puternică a lui Saturn în Pești. Poartă o amprentă semnificativă. Este vorba despre faptul că pentru Taur, acest Saturn migrează pe casa prietenilor. Mare atenție cum vă raportați la prieteni. Saturn în casa a 12- a spune în felul următor: Te voi lega de prieteni într-un mod în care va exista o acțiune cvasipermanentă, sunt persoane care joacă un rol foarte important în viața dumneavoastră, care și ei depinde de dumneavoastră, și dumneavoastră de ei.

Se va crea un parteneriat destul de serios. Vor apărea oameni cu funcție și autoritate, pentru că Saturn reprezintă și autoritatea, rangul cariera, dar într-o formă personala reprezintă o formă de control.

Gemeni- Atenție la finanțe

Încă Marte persistă și ne dă puțină bătaie de cap în semnul dumneavoastră, într-un mod în care s-ar putea să existe ceva care vă mai agită, ceva care vă dă bătaie de cap, persoane care nu neapărat că sunt dușmani karmici, dar creează o stare de anxietate, de nervozitate

Și ne gândim ce se întâmplă, pentru că acest Pluton se găsește pe casa bogățiilor, pe casa moștenirilor, pe casa banilor și pe grad anaretic vorbește într-un fel de situație destul de delicată înc are, cu acest Pluton în casa Scorpionului și în Capricorn, și în grad anaretic aveți de rezolvat ceva karmic pe partea financiară.

Horoscop Alina Bădic: Rac- 7 martie, zi specială

O zi foarte puternică și foarte luminoasă, vă pregătiți de 7 martie. Avem această Lună plină spectaculoasă pe axa Pești-Fecioară, alături de Saturn pe primul grad în Fecioară în Pești. Este vorba de o zi care vine cu o componentă foarte misterioasă și încărcată de semnificații pentru dumneavoastră.

Trebuie să încercați să faceți lucrurile într-un mod mai special. Să dați cezarului ce e al cezarului, să nu vă implicați în nimic ce vă poate enerva, să nu intrați în relație, în legătură cu omeni care v-au agresat, pentru că este o perioadă care vine cu foarte multe curățări.

Leu- Investiție karmică

O componentă deosebită intrare lui Saturn pe casa a 8-a, casa investițiilor. Cu siguranță Leii vor face în următorii doi ani și jumătate o investiție de mare forță, cu care nu sunteți foarte confortabil, este o investiție care vă stresează destul de mult, este karmică, deci trebuie să o faceți.

Nu este mică, pentru că Saturn nu vorbește despre investiții mici, este vorba despre lucruri de mare amploare, care pe undeva va avea o relevanță pe termen lung, cu simbol de longevitate.

Fecioară- Atenție la sănătate

Saturn acum, pe casa a șasea, pe ultimele grade vă cam arată cum stați cu sănătatea, el vorbește despre orice formă de devitalizare, despre zona în care sunteți, ce parte a corpului poate să vă dea de înțeles că este mai fragilă, bine ar fi să vă reculegeți, să vă relaxați mai mult, să aveți cât mi multe activități de relaxare.

Eu văd lucrurile ca și cum ați fi într-o convalescență și trebuie să vă îngrijiți foarte mult , cât mai multe activități plăcute, să nu vă enervați, să nu vă suprasolicitați. Saturn se pregătește să intre în casa parteneriatelor.

Horoscop Alina Bădic: Balanță- Penitență

Sunt ultimile zile în care Balanțele au această responsabilitate pentru parterul lor sau față de un copil. Este un moment karmic pentru toată lumea cu Saturn anaretic. Trebuie să înțelegeți ceva din modul în care vă raportați la partenerul de viață sau la persoana pe care o iubiți cel mai mult, care poate să fie un prieten drag sau un copil.

Are loc și o descărcare karmică zilele astea, care poate vorbi și despre un fel de penitență, despre o pedeapsă.

Scorpion- Experiențe noi alături de persoana iubită

Urmează vremuri foarte interesante. Saturn în Pești nu vă va agresa prea mult, este în casa iubirii, pe casa a cincea, pe casa distracțiilor, pe casa demonstrativului. Vom vedea foarte mulți nativi Scorpion care vor alege să împartă cu o persoană foarte dragă tot felul de trăiri, de experiențe.

Acum trebuie să înțelegeți care este zona cea mai descoperită din punctul de vedere al lui Saturn pe grad anaretic, ce membri ai familiei au nevoie de dumneavoastră.

Săgetător- Restricții și austeritate

Analizați, faceți un bilanț, analizați lucrurile cu mare înțelepciune, nu vă pripiți în concluzii, scoateți dacă vreți din aura dumneavoastră orice formă de dependență de aceste persoane și pregătiți-vă pentru că Saturn o să iasă de pe casa a treia, o să intre pe casa a patra.

Saturn poate fi considerat și un mic cioclu. Este un pic ca o umbră care ne tensionează. Casa pe care o ocupă Saturn este o casă care aduce o anumită tensiune nativului, o anumită stare de austeritate, restricție, duritate, dorința altora de a ne da ordine.

Horoscop Alina Bădic: Capricorn- Lucruri de reglat

Cel mai semnificativ aspect este prezența lui Saturn pe grad anaretic ca și guvernator al dumneavoastră. Este un lucru destul de important. Sunteți într-o misiune astrală, aveți niște lucruri de reglat, de rezolvat, cu Universul, într-o variantă în care, clar, este un domeniu care vă solicită foarte mult.

Poate nu aveți atâta dorință să acționați în zona respectivă dar cu siguranță trebuie să o faceți, trebuie să vă implicați.

Vărsător- Maturizare

Saturn anaretic pe ultimele, ultimele grade în semnul dumneavoastră. V-ați maturizat în ultimii 2-3 ani. Acum a venit momentul să migreze pe casa investițiilor. Totuși este mult mai ușor să îl avem pe casa a doua. Saturn vine cu invitația către maturitate și duritate, totuși cu el în semn au fost niște direcții pe care vi le-a dat destul de greu de dus la îndeplinire.

Saturn vorbește și despre elemente de mare componentă karmică. Este clar că sunteți față în față cu o oglindă înc are vă vedeți pe dumneavoastră. Vedeți această haină saturniană, domeniul în care vă doriți cel mai mult să dominați.

Pești- Direcția pe următorii 2-3 ani

Mare eveniment peste câteva zile. Vă pregătiți să primiți această planetă atât de importantă, acest mentor, marcaj al unei descărcări karmice pe care până în 2026 o să o aveți.

Saturn în semnul dumneavoastră, acum este și Soarele, vorbește chiar pe data de 7 martie, vi se va arăta prin tot felul de situații cu care vă veți intersecta care este direcția pe care o să o aveți în umătorii doi-trei ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel