Sari la conținut

Horoscop Camelia Pătrășcanu, pentru a doua jumătate a lunii iunie. Luna Plină de pe 22 iunie schimbă destine: succes remarcabil

Sursă foto: captură ecran

Luna Plină de pe 22 iunie va aduce schimbări remarcabile în viața nativilor, după cum susține astrologul Camelia Pătrășcanu.

Influențele Lunei Pline de pe 22 iunie

Lună Plină în data de 22 iunie 2024! Camelia Pătrășcanu transmite că nativul Gemeni se bucură de multe momente uimitoare. Astrologul spune că fenomenul are un context foarte tensionat pentru că Soarele a pătruns în Rac, acolo unde se află Venus și Mercur. Luna este în Capricorn.

„Luna Plină de pe 22 iunie 2024 vine cu abundență și ajută semnele zodiacale să se concentreze pe ceea ce au. Lucrurile sunt perene, ceea ce înseamnă că sunt profund ancorate în puterea și valorile noastre. Pot străbate orice voce.

Suntem pe axa Rac – Capricorn, considerată cea mai conservatoare din cercul zodiacal. E momentul ca semnele zodiacale să se bazeze mai mult pe lucrurile interioare, nicidecum pe cele exterioare, pentru stabilitate, siguranță și continuitate”.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Berbec

Berbecii au un moment de înțelegere și cotitură. Sunt multe revelații, înțelegeri profunde asupra unei stări de lucruri, roluri și locuri.

Luna Plină aduce regrete, reparații și reconsiderare a unor poziții de pe care au acționat în trecut. Poate fi o trece în următoarea etapă, mai matură.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Taur

Taurii au parte de provocări, mai ales la capitolul credințelor. Unii revin la vechile lor valori ce au fost lăsate deoparte, în timp ce alții le verifică în raport cu alte persoane.

S-ar putea să aibă crezuri, valori diferite față de colectivitatea în care trăiesc.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Gemeni

Gemenii este o Lună Plină care are menirea de a-i ajuta să își reevalueze puterile de viață, vârsta sau activitățile.

Descoperă cum să producă bani, care sunt punctele de siguranță pe care pot miza pentru a fi productivi într-un anumit domeniu. Fac o evaluare a ce mai pot sau nu mai pot face.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Rac

Racii au o evaluare care este strâns legată de propria persoană. Planetele din semnul lor zodiacal și Luna în opoziție cu Soarele pot aduce multe constatări lucide. Poate fi vorba de un lung șir de cedări sau de învinovățiri, de rușinări, ezitări în raport cu alții.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Leu

Leii trebuie să aibă în vedere lucrurile pe care trebuie să le lase în urmă, unele țin chiar de propria persoană, țicuri, obiceiuri, vicii, slăbiciuni.

Recunosc greșeli de judecată, erori pe care le-au făcut cândva. Alții văd că nu sunt productivi în direcția în care merg.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu.Fecioară

Fecioarele au siguranță și putere prin relații și colectivitate. Luna Plină din 22 iunie 2024 aduce vești despre oameni dragi, apropiați.

Reflectează la ce au făcut în trecut, dacă au procedat bine, dacă au avut atitudinea corectă. Fecioarele tinere învață să spună „Nu” și stabilesc limite.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Balanță

Balanțele este o Lună Plină a responsabilității, a propriilor valori ca lider, în raporturile profesionale.

E o ocazie să vadă dacă s-au ghidat după valorile corecte, verifică lucrurile astea. Își asumă un curaj mult mai mare de acum înainte.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Scorpion

Scorpionii au o Lună Plină care activează nevoie de răspunsuri, de adevăr pe care îl caută, unii la temple, alții la oamenii cu experiență, în viața de zi cu zi. E o sete de adevăr și claritate, cum stau, de fapt, lucrurile.

Au puterea de a analiza propriile convingeri, gânduri. Se pun și în locul altor.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Săgetător

Săgetătorii sunt conservatori la nivel material și financiar. Investighează ce este cu adevărat al lor, ce dețin ca trăsături și calități personale, cât și ca bunuri. Pot înțelege că trebuie să mai împartă și cu alții. Trebuie să aibă mare grijă cu lucrurile lor.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Capricorn

Capricornii sunt sensibili în raport cu cei apropiați, mai ales cu partenerul de viață. Descoperă la ce reacționează bine, sunt mult mai atenți sau au revelații. Luna Plină deschide o etapă mai delicată, cu îmbrățișări și vorbe bune.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Vărsător

Vărsătorii aduc la suprafață elemente de siguranță profesională, ce știu să facă, pe ce se pot baza, unde au dat rezultatele cele mai bune.

Mulți se pot întoarce la lucrurile bine știute de la început, se bazează pe cineva. La locul de muncă își transmit mai bine ideile.

Horoscop sfârșit iunie, Camelia Pătrășcanu. Pești

Peștii au confirmări ale talentelor și capacităților. Au idei grozave pe care le pun în practică. Ar fi bine să pună în marcator pe un proiect creativ pe care îl încep, să facă ceva măcar simbolic.

Primesc încurajări și oameni care sunt preocupați de același domeniu, care le aduc confirmări.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel