joi, mai 26, 2022

Horoscop. Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru vineri, 8 aprilie. Energia zilei de astăzi vine cu vorbe dulci, înțelegere și vești bune pe plan financiar.

Horoscop. Camelia Pătrășcanu: Tensiuni pentru unii nativi. Cine are nevoie de liniște?

Căile sunt deschise pentru nativii dun Capricorn, iar pentru alții, tensiuni. Ce zodie  are nevoie de liniște? Află din horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu.

Horoscop 8 aprilie 2022. Berbec
Poţi simţi nevoia să aline sau se crează o situaţie în care vorbele dulci, de înţelegere sunt mai potrivite decât îndemnurile şi motivările.

Te-ar mai interesa: Alertă alimentară: produs cu pesticide retras de p...

Horoscop 8 aprilie 2022. Taur
Ziua aduce prieteni noi şi chiar un pic de curte care li se face, sau aprecieri şi complimente de care se bucură.

Horoscop 8 aprilie 2022. Gemeni

Veşti bune pe plan financiar. Este lucrul care îi bucură cel mai mult în acest moment. Talentele le sunt apreciate de şefi, potrivit Antena 3.

Horoscop 8 aprilie 2022. Rac
Bună intuiţie sentimentală astăzi. Au tact şi sunt foarte diplomaţi. Ştiu cum să se poarte şi ce să zică.

Horoscop 8 aprilie 2022. Leu
Foarte bun fler legat de sănătate, de posibile pericole, riscuri sau excese şi trag concluziile potrivite.

Te-ar mai interesa: Cum a renunțat la fumat directoarea Spitalului de ...

Horoscop 8 aprilie 2022. Fecioară
Dulceaţa acestei zile este legată de comportamentul lor cu alţii, de felul în care înţeleg şi ascultă oamenii. Sunt apreciate pentru asta.

Horoscop 8 aprilie 2022. Balanţă
Au mult tact la locul de muncă sau în activităţile pe care le desfăşoară, nu se supără pentru greşeli şi ştiu cum să le corecteze.

Horoscop 8 aprilie 2022. Scorpion
Bun simţ al legii, al dreptăţii şi de aceea pot avea un rol foarte bun în a împăca lucrurile, chiar şi relaţia sentimentală.

Te-ar mai interesa: Cum a reușit o familie să încaseze sume fabuloase ...

Horoscop 8 aprilie 2022. Săgetător
Au o zi bună, mai ales în prima parte a zilei, în casă şi în treburile gospodăreşti. Ştiu să rezolve lucruri frumoase fără să se accidenteze sau să risipească materie primă.

Horoscop 8 aprilie 2022. Capricorn
Ziua de astăzi le aduce vorbe bune, călătorii sau vizite frumoase. Poate organizează o călătorie unde îşi invită persoana draga. Căile sunt deschise.

Te-ar mai interesa: Cum poți scăpa de alergii pentru totdeauna? Trebui...

Horoscop 8 aprilie 2022. Vărsător
Muncesc şi ştiu cum să o facă astfel încât să nu aibă pierderi, să câştige cât mai mult. Le face şi plăcere, iar asta este mare lucru, astfel încât au un ritm foarte bun astăzi. Este o zi bună şi pentru sănătate.

Horoscop 8 aprilie 2022. Peşti
Au o zi bună pentru propria lor persoană. Cu alte cuvinte, este una din acele zile în care le e drag de ei, se ocupă de ei, vor să îşi facă plăceri şi poate chiar îşi cumpără ceva drăguţ pentru ridicarea moralului.

Te-ar mai interesa: Și remediile naturiste pot interacționa în mod neg...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private