Sari la conținut

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de o minune Divină. Nu s-a mai întâmplat asta de 84 de ani

Horoscop 2024
Sursă foto: captură ecran YouTube

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Camelia Pătrășcanu aduce în atenție un eveniment unic în anul 2024, care va aduce schimbări semnificative pentru anumiți nativi. În horoscopul complet prezentat, astrologul evidențiază evoluții interesante încă din luna ianuarie. Anul se anunță a fi marcat de căutarea libertății și dorința de a începe noi capitole pentru diferite zodii.

Cu toate acestea, punctul culminant este reprezentat de fenomenul rar dintre Uranus și Jupiter, un eveniment ce se produce o dată la 84 de ani. Impactul acestui fenomen asupra nativilor va fi resimțit în primăvară, indicând posibila căutare a unor oameni cu valori și pasiuni similare. Astrologul subliniază că acest moment va marca o schimbare evolutivă pentru întreaga omenire, îndemnând indivizii să se unească în grupuri care împărtășesc aceleași viziuni și pasiuni.

Pluto, intrând în Vărsător încă din ianuarie, va stimula dorința generală de libertate și creativitate personală, atât la nivel individual, cât și în cadrul grupurilor. Camelia Pătrășcanu sugerează că acest tranzit va genera o căutare a unor conexiuni cu oameni cu aceleași valori și pasiuni, iar sprijinul oferit de aceste noi grupuri va avea o valoare deosebită. Fenomenul, care se desfășoară pe o perioadă de 20 de ani, va aduce schimbări și energie proaspătă în viața celor afectați, iar unele zodii ar putea resimți influențele lui Pluto chiar de la început. Șansa conjuncției e prosperă. Poate să ne aducă creștere financiară, prosperitate sub toate aspectele.

Horoscop 2024 Berbec

Pentru Berbeci, este un an foarte ofertant în prima parte din punct de vedere financiar. Mulți Berbeci pot avea curajul de a începe ceva pe cont propriu, o activitate ce poate deveni principala ocupație.

Conjuncția le aduce energie și creativitate, le dă un sens nou. Pot veni bani dintr-o muncă nouă, cu unelte noi, tehnologie nouă. Schimbarea este stimulată încă din vara anului trecut, dar vârful va fi atins în aprilie-mai. Din iunie, le e stimulată mintea. Pot simți nevoia să devină mai îndemânatici într-un anumit domeniu.

E minunată vara pentru examenele pe care nu și le-au dat la timp, pentru cursuri de tot felul pe care le pot face.

Horoscop 2024 Taur

Taurii au un 2024 care pune focusul pe propria lor persoană. Jupiter și Uranus sunt în semnul lor zodiacal. Au energie, încredere în propriile forțe, descotorosirea de responsabilități care nu li se potrivesc. E important să aibă o activitate care li se potrivește.

Nu vor mai avea niciodată în viața lor această conjuncție și țin foarte mult să fie autentici, să nu facă alegeri doar pentru a-i mulțumi pe alții. Da, pot fi egocentrici și li se iartă. Au multe de analizat și de simțit în legătură cu propria lor persoană. Intrarea lui Pluto în Vărsător va deschide pentru 20 de ani o activitate nouă, înfloritoare. Cei care au ezitat, au amânat niște decizii au ocazia să dea curs unei șanse extraordinare. E o decizie interioară profundă.

Horoscop 2024 Gemeni

Pentru Gemeni, până prin iunie, au multe lucruri de reglat. Lucruri legate de confort, de casă, de corpul lor. Simt nevoia să mai stea un pic cu ei, să acumuleze mai multă cunoaștere, energie. Până în iunie sunt orientați spre vindecare, liniștire, închiderea unor conturi mai vechi.

În primul rând, e vorba și de sănătatea emoțională și corporală. Vor să plece dintr-un anumit context emoțional sau profesional. Din iunie, însă, mai ales în lunile de vară când Jupiter va retrograda vor avea un moment de exuberanță, ca și când ar ieși dintr-o zonă de umbră. Se înseninează, chiar apare soarele pe strada lor.

Horoscop 2024 Rac

Pentru Raci, mai ales prima parte a anului pune accentul pe prieteni, grupul de susținere. Unii poate schimbă mediul și schimbă și oamenii, cunoștințele. Alții vor să studieze, au pasiuni. Prin aceste pasiuni intră în mediile oamenilor care au aceleași pasiuni. Le e recomandat să își cultive hobby-urile.

Nu prea sunt genul care își fac mari planuri de viitor, dar s-ar putea să înceapă să facă. S-ar putea ca prin partenerul lor să se deschidă noi orizonturi. Prieteniile cu oameni animați de aceleași crezuri sunt foarte importante. Ar fi bine să îmbrățișeze o activitate de suflet, pentru că din vară se deschide o perioadă de un an în care au nevoie de hrană sufletească.

Horoscop 2024 Leu

Pentru Lei, 2024 aduce un salt în carieră. Poate nu schimbă ocupația cât trec la o treaptă superioară. Unii vor schimba și ocupația, cu totul. E o trecere la nivel superior și au șansa unui salt până prin iunie. Au tendința de a dori mai multă libertate în raport cu șefii sau autoritățile.

Vor ca între ei și ce vor să facă să nu se interpună prea multe aprobări sau instituții. Vor ceva pe cont propriu. Desprinderea de locul în care sunt poate să fie rapidă și zgomotoasă. În iunie sunt susținuți de oameni care îi înțeleg sau îi admiră.

Horoscop 2024 Fecioară

Pentru Fecioare, 2024 continuă să pună accentul pe relațiile cu lumea, pe imaginea publică. Sunt mult mai lucide în a înțelege cum sunt privite de ceilalți, care sunt rigorile, condiționările. Saturn le dă multă luciditate. Analizează care sunt criteriile după care se pot face acceptate.

Unele criterii le sunt pe plac, dar altora nu se supun. Anumite cadre nu li se potrivesc. E un tranzit de maturitate la nivelul dialogului, relațiilor cu cei din jur. Pot avea sentimentul că sunt prea multe impuneri. Nu prea se pot elibera de condiționări. După ce le înțeleg, le modelează. Jupiter și Uranus le ajută în lunile aprilie și mai. Cariera înflorește din iunie.

Horoscop 2024 Balanță

Pentru Balanțe, relațiile de colaborare sunt importante. Omul cu care colaborează mai strâns e vizată. Colaborarea atinge un vârf în aprilie-mai. Pot veni deschideri noi, idei noi. Colaborarea cu membrii familiei e favorabilă mai ales sub aspect patrimonial.

În februarie-martie se pot lua decizii important privind averea, cu scopul de înmulțire a bunurilor materiale. Apoi, din iunie, aspectele sunt minunate cu privire la acte și avize. Au șansa să pună la punct un proiect. Vara e bună pentru recunoașterea acumulărilor lor intelectuale.

Horoscop 2024 Scorpion

Scorpionii au mai relațională prima parte a anului, în sens benefic. Pot deveni populari, vizibili, chiar dacă îi contrariază pe cei din jur. Oamenii sunt curioși să vadă ce fac, încotro se îndreaptă. Pot avea parte de un boom.

Riscă un pic prin acțiunile lor, care fac valuri, dar atrag atenția și asta e bine dacă activitatea lor trebuie să fie vizibilă. Scorpionii au multe de reglat cu partenerul de viață. Trebuie să aleagă dacă se alătură proiectelor persoanei iubite. Nativii de apă pot ajunge, in extremis, la separare dacă nu ajung la un comun acord cu partenerul.

Horoscop 2024 Săgetător

Pentru Săgetători, e multă muncă mai ales în primele luni ale anului. E o muncă mai inovativă. Se pot folosi de tehnologii noi, alții schimbă totul. Sunt importante pasiunile pe care și le-au descoperit în 2023. Dacă au început o activitate pentru propriul lor suflet poate fi transformată în ceva mai bun. Cei care n-au avut o activitate pot fi pregătiți pentru o schimbare.

Conjuncția Uranus-Jupiter e benefică pentru sănătate, într-o manieră mai creativă. Pot avea o abordare mai holistică. Caută niște remedii mai blânde, dar care fac parte din întreținerea de zi cu zi, cumva. Au o viziune mai largă pentru tot ce înseamnă vindecare. Mulți tânjesc după un soi de întinerire. Din iunie, Jupiter intră în zona relațiilor și mulți pot înflori la nivel partenerial.

Horoscop 2024 Capricorn

Pentru Capricorni, iubirea este accentuată de astre la începutul anului 2024. Trebuie să decidă dacă își deschid inima sau nu. Dacă sunt într-o relație, pot simți nevoia să reaprindă pasiunea. Fac gesturi concrete, nu doar să fie acolo, să asigure material casa și să creadă că și-au făcut datoria. Au tranzitul Jupiter-Uranus în zona inimii.

Din a doua jumătate a anului, Jupiter intră în zona organizării vieții. Vor mai multă bucurie chiar și când vine vorba de corvoada zilnică. Pot avea o activitate secundară care le face mare plăcere. Mai trebuie spus că Saturn domină zona studiilor și chiar și Capricornii vârstnici pot fi pasionați de un domeniu pe care vor să-l studieze foarte serios.

Horoscop 2024 Vărsător

Pentru Vărsători, casa este în centrul atenției lor, atât ca habitat cât și ca persoane și relații de familie. Până în vară accentul cade pe acest domeniu. Pot avea spor în remodelarea spațiului ori achiziționarea unei case mai mari.

Până în iunie, Jupiter poate înmulți membrii familiei sau vine musafiri care nu mai pleacă. Își transformă, cumva, casa într-un club. Va fi multă lume în casă, veselie și spor, dar poate fi un pic obositor. Din iunie, vor să se distreze sau abordează lucrurile mult mai ușor.

Horoscop 2024 Pești

Peștii au un 2024 cu accent pe studii și acte. Actele pot fi inițiate pentru un proiect foarte grandios pe care îl gândesc. Pot obține niște diplome care le dau posibilitatea să practice o meserie. Mulți se ocupă de hârtii și se programează foarte bine când vine vorba de activități și cheltuirea banilor.

Se zbat mult pentru proiectele lor, iar Saturn îi ajută, căci le dă luciditate și anduranță la efort, dar și la etape în care pot avea succes sau nu, încât să meargă pe drumul lor. Din iunie încolo construiesc, pun baze, indiferent despre ce e vorba. Mulți Pești pot începe proiecte legate de casă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel