vineri, septembrie 30, 2022

Horoscop: Ce plantă ți se potrivește în funcție de zodie. Astrologia oferă surprize, una dintre acestea fiind chiar conexiunea dintre semnul zodiacal și plante.

Astrologia poate să aibă întrebuințări la care probabil nu te-ai gândit niciodată. Dacă ești un fan sau o admiratoare a florilor și îți place să te îngrijești de ele, încearcă să descoperi ce spun astrele despre cele care se potrivesc personalității tale.

Te-ar mai interesa: Acum s-a aflat! Adevăratul motiv al morții Reginei...

Află în continuare care sunt florile perfecte pentru semnul tău zodiacal. Iată ce arată horoscopul florilor de vară.

Berbecul și trandafirul

Berbec: Trandafir. Berbecul este o fire independentă, motiv pentru care această floare i se potrivește de minune.

Trăsăturile de perseverență, pasiune, îndrăzneală, curaj, puterea de afirmare și de materializare a dorințelor ale nativilor din acest semn zodiacal se mulează foarte bine cu personalitatea trandafirului.

Dacă nu-ți plac trandafirii la ghiveci sau tăiați, poți bea ceai de trandafiri. Are o aromă aparte și multe beneficii.

Taurul și …

Taur: Dalie. Pentru zodia Taur, guvernată de Venus, nicio floare nu este mai potrivită decât dalia, cu jocurile sale de culori specifice. Este absolut necesar să o ai în preajmă, fiindcă pe cucerește întotdeauna.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Un comportament responsabil al f...

Datorită faptului că poate oferi mereu un decor ușor diferit casei tale și totuși să o păstreze călduroasă, este opțiunea perfectă pentru acești nativi.

Gemeni

Gemeni: Floarea-soarelui. Acești nativi adoră să se afle mereu în lumina reflectoarelor. Prin urmare, orientarea spre o floare care face trimitere la un astru personal nu ia pe nimeni prin surprindere. Nativii acestei zodii au foarte generoși și plini de dinamism.

Te-ar mai interesa: Să ne pregătim psihic: ANRE avertizează că vom pri...

Poate să pară greu să ții pasul cu ei, însă magnetismul pe care îl vei simți te va cuceri instant.semințelor de floarea soarelui

Margarete pentru raci

Rac: Margarete. Semn de apă, Racul apreciază întotdeauna perseverența și îndrăzneala. Credința și loialitatea se numără și ele printre trăsăturile de personalitate care se mulează perfect pe caracterele margaretelor.

Selectivitatea acestor flori face trimitere la sensibilitatea și candoarea nativilor din acest semn zodiacal, care sunt mai ușor de rănit decât probabil crezi.

Te-ar mai interesa: Octombrie începe cu ploi, fulgere, frig. Când se î...

Leul și regina nopții… 

Leu: Regina nopții. Acești nativi merită o floare care să fie pe măsura semnului regal al zodiacului. Nu pot fi mulțumiți cu orice, datorită trăsăturilor de personalitate pe care le prezintă. Nu degeaba sunt leii  regii horoscopului.

Regina nopții, o floare cu un miros suav și totuși foarte apreciată în rândul plantelor ornamentale, înflorește doar noaptea.

Crăițe pentru…

Fecioară: Crăițe. Nativii acestui semn zodiacal sunt cunoscuți ca fiind cei mai sufletiști din întregul zodiac. Bunătatea lor întrece absolut orice limită. Ei nu sunt în stare să rănească nici măcar o muscă.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

Acesta este și motivul pentru care crăițele se potrivesc foarte bine cu personalitățile nativilor. Planta, care este originară din Mexic și poartă numele zeului etrusc Tages, este întruchiparea frumuseții și a puterii.

Balanțele

Balanță: Condurași. Balanța are nevoie întotdeauna de echilibru și armonie în locuință. Din acest motiv, plantele, folosite deopotrivă pentru motive decorative, cât și ca plantă pentru sănătate, este varianta potrivită care să coincidă cu starea semnului zodiacal în cauză, notează playtech.ro.

Scorpionii

Scorpion: Garofițe. Aceste flori firave, însă parfumate și cu culori vibrante se potrivesc de minune cu personalitatea nativilor din acest semn zodiacal. Scorpionii sunt fani ai locurilor pline de misticism.

Această floare, rudă cu garoafa, prezintă trăsăturile potrivite pentru conturarea unei astfel de scene.

Săgetătorul

Săgetător: Cavaleri. Acest tip de floare se potrivește foarte bine cu personalitatea aventuroasă a Săgetătorului. Cavalerii sunt plante aclimatizate de mult timp în țara noastră. Înfloresc toată vară, chiar până la îngheț.

Planta este foarte ușor de cultivat și totodată rezistentă la secetă.

Capricorn

Capricorn: Clematile. Acest tip de plantă necesită o anumită perioadă de timp pentru a crește și a se dezvolta în mod sănătos. Însă nu este deloc greu pentru nativii acestui semn zodiacal.

Ei excelează în virtuțile răbdării, iar asta datorită faptului că sunt guvernați de Saturn. Clematilele formează tulpini agățătoare, care sunt foarte sensibile la început și viguroase pe măsură ce se maturizează.

Vărsător

Vărsător: Creasta cocoșului. Nativii Vărsători sunt iubitori ai inovației. Prin urmare, a se îngriji de Creasta cocoșului nu ar trebui să fie deloc dificil pentru aceștia. Această plantă poate crește atât la soare, cât și la umbră.

Însă doar în circumstanțele în care este lăsată în lumina soarelui pentru cel puțin opt ore pe zi.

Peștii și verbena

Pești: Verbena. Peștii sunt supranumiți „visătorii zodiacului”. Astfel, verbena, o floare care iubește să înflorească în jardiniene, este planta potrivită pentru apartamentul lor.

Din primăvară până în toamnă, acest tip de floare înflorește continuu, asigurându-le nativilor cadrul potrivit pentru a visa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private