Sari la conținut

Horoscop chinezesc. Anca Dimancea: Luna de Șarpe este destul de tumultuoasă

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Specialistul în zodiacul chinezesc Anca Dimancea informează că luna Șarpelui, elementul Yin al Pământului, a debutat pe 8 mai și se va încheia pe 6 iunie. În cadrul emisiunii WOWZodiac, realizată de astrologul Ana-Maria Ticea, Anca Dimancea precizează că Luna Șarpelui este una tumultoasă, fiind prima lună de vară și că este foarte probabil să ne confruntăm cu incendii și secete.

Luna Șarpelui se manifestă în mod diferit pentru fiecare zodie în parte, fiind extrem de agitată. Ce se va întâmpla în viața fiecărui nativ explică astrologii.

Horoscop chinezesc. „Luna de Șarpe este destul de tumultuoasă.

Șobolanii au parte de neînțelegeri în această lună. Bivolii au o lună așa și așa, vor avea probleme în planul sănătății și planul financiar. Tigrii au parte de o lună slabă, trebuie să se odihnească și să aibă grijă la planul financiar, pot pierde bani. Iepurii au parte de îmbunătățire pe planul sănătății, își pot schimba jobul dacă vor. Dragonii au o lună minunată, se relaxează și obțin lucruri. Șerpii au multă energie, este luna lor, trebuie doar să se odihnească.

Caii, grijă mare la accidente, pot avea și probleme cu alergiile. Oaia este pe val, este momentul să iasă în față și să înceapă proiecte noi. Maimuțelor, faceți tot ce vă doriți, este posibil să reluați o relație veche, se rezolvă tot ce v-ați propus. Cocoșii au o lună bună în sfârșit, au parte de dragoste și de noi relații. Câinii, atenție mare la discuții, sunt nerăbdători și nu vă convin multe lucruri. Mistreți, nu intrați în polemici și atenție mare la sănătate.” , a precizat Anca Dimancea, la WOWzodiac.

Anca Dimancea trage semnalul de alarmă: „Avem energia dezastrelor naturale”

Anca Dimancea iese la înaintare cu avertizări severe datorită haosului provocat în acest an de horoscopul chinezesc al Dragonului.

„Lipsește apa din chartul anului, care poate să dea secete prelungite în anumite zone de pe Glob, în emisfera nordică în special, de asemenea elementul metal este lipsă și prea mult pământ.

Asta denotă probleme la nivelul solului și probleme de posibile incendii, unde, în sudul Europei, unde avem energia dezastrelor naturale. Astfel, am putea să avem parte de incendii și secetă.”, a explicat Anca Dimancea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel