Sari la conținut

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023. Trei zodii au probleme pe final de an

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Astrologul Anca Dimancea spune că ne aflăm în luna lui Mistreț, care a început pe 13 noiembrie și se va încheia la jumătatea lunii decembrie.

În această perioadă există o conjunctură mai aparte, sub elementul apă Yin: „Apa Yin creează probleme care să erupă, ceva care nu e neapărat lichid, o accentuare a unor stări conflictuale sau emoționale. Are de-a face cu emoțiile, cu comunicarea, cu tot ce ține de călătorii”.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Șobolan

Șobolanii trebuie să fie foarte atenți la tot ce fac în perioada următoare. În horoscopul pe decembrie, lună a Mistrețului, Șobolanii trebuie să aibă grijă să nu-i ia gura pe dinainte la locul de muncă. Psihicul lor poate să aibă de suferit în urma unor comunicări puțin neclare. Ca să reducă din această energie posibil negativă, le recomand să aibă o amuletă pentru dragoste și să aibă răbdare în relația de cuplu și în relațiile parteneriale.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Bivol

Pentru Bivoli, luna de Mistreț e problematică pe sănătate. Să fie atenți la problemele cu ficatul și să se odihnească mai mult. Trebuie să aibă grijă la ceea ce fac, ce mănâncă, să se odihnească.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Tigru

Este o lună destul de problematică în ceea ce privește sănătatea. Și Tigrilor li se recomandă o atenție sporită asupra sănătății. Pot să aibă o cădere nervoasă, probleme emoționale, pot să fie chiar mici accidentări dacă nu sunt atenți. Pot apărea supărări și răzbunări, așa că e bine să nu se consume, să nu se lase prea afectați de ce se întâmplă în jur.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Iepure

Iepurii sunt, în schimb, destul de bine aspectați în zodiacul chinezesc. Pot apărea mici probleme de sănătate. Luați măsurile de rigoare, imediate, și continuați-vă menirea. Nu vor fi mari probleme legate de planul financiar sau al relațiilor.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Dragon

Cât despre Dragoni, aceștia trebuie să aibă grijă la cheltuieli în primele două săptămâni din decembrie. E o lună proastă pentru ei pe plan financiar. Trebuie să nu aibă așteptări foarte mari pentru ca lucrurile să treacă ușor.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Șarpe

Șerpii nu prea dau dovadă de buni ascultători și sunt cam agitați. Există risc de accidentări în cazul lor, după cum prevede horoscopul chinezesc pe decembrie. Încercați să faceți ceva pentru binele vostru și încercați să vă odihniți. Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Cal Pentru nativul Cal este o lună așa și așa. Atenție la enervări! Nu vă priește nicio enervare în raport cu sănătatea voastră. E bine să vă țineți temperamentul sub control.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Cal

Pentru nativul Cal este o lună așa și așa. Atenție la enervări! Nu vă priește nicio enervare în raport cu sănătatea voastră. E bine să vă țineți temperamentul sub control.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Oaie

Oile au o lună mai calmă, chiar dacă și ele întâmpină mici probleme.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Maimuță

Maimuțele trebuie să se odihnească mai mult și să fie atente la sănătate și la partea financiară a vieții.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Cocoș

Cocoșii află tot felul de lucruri. Sunt bine aspectați astrologic și au o putere, o forță care vine din spate.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Câine

Câinilor li se recomandă să nu poarte culori de pământ. E o perioadă un pic mai bună, însă există riscul de a pierde lucruri.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Mistreț

Mistreții, deși este luna lor, au o perioadă extrem de proastă. Sunt afectați pe planul sănătății și li se cere să nu se enerveze și să aibă răbdare în tot ce fac.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: