Sari la conținut

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii. 2 zodii care vor avea parte de o cumpănă MAJORĂ

horoscop cristina demetrescu
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Cristina Demetrescu afirmă că există posibilitatea ca două semne zodiacale să aibă parte de o cumpănă. Anumiți nativi se vor simți dați peste cap de starea de sănătate a cuiva drag, în vreme ce alții vor fi extrem de obosiți si ar putea face greșeli.

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul complet al următoarelor două săptămâni. Provocările și noutățile nu tocmai bune le așteaptă pe unele semne zodiacale. Putem vorbi practic despre cumpene pentru aceste două semne zodiacale.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Gemenii vor fi cei care vor avea parte de o călătorie neașteptată. Cei născuți în acest semn zodiacal vor afla că o persoană dragă lor nu este bine, așa că planurile le vor fi date peste cap.

Totodată, astrologul le recomandă Gemenilor să nu efectueze schimbări sau investiții, pentru că urmează o perioadă dificilă.

„Pentru Gemeni s-ar putea să apară unele drumuri pe nepusă masă și în țară și în străinătate, unele călătorii pe care nu le preconizează în momentul de față, griji pentru sănătatea lor și sănătatea părinților în general. Să nu se apuce să facă lucruri prin casă sau de exemplu, cei care nu au încă o autorizație să nu demareze anumite acțiuni”, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demtrescu, recomandare pentru zodia RAC

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro

În cazul nativilor aflați în zodia Rac, astrologul vestește apariția unei stări de oboseală. Persoanele născute sub acest semn zodiacal nu trebuie să ia decizii majore, deoarece pot face greșeli.

Totodată, ar putea să țină cont de sfaturile unor persoane care au o gândire mai limpede decât a lor. Acest lucru ar putea fi foarte util. Sunt practic protejați din umbră.

„Raci sunt puțin surmenați, sunt obosiți. Este perioada asta în care Soarele este prin Vărsător și nu este foarte bună pentru zodia Rac. Probabil că au așa un fel de motoraș în interior care e supraturat și este foarte posibil să ia niște decizii aiurea în această perioadă, dar au prieteni, oameni care îi ajută și oameni care gândesc mult mai lucid în locul lor.

Este foarte important să ne bazăm pe acel Jupiter, pe care Racul îl are undeva pe casa oamenilor care îi ajută, îi susțin prieteni, protectori, maeștri, cineva care vede mai bine ca ei în această perioadă”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu, potrivit News18.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel