miercuri, iunie 29, 2022

Crăciunul se apropie și mulți plănuiesc deja cum își vor decora casele pentru perioada festivă din acest an. Care este cea mai bună temă bazată pe semnul tău zodiacal?

Expert spiritual și cititor psihic de la Psychic Sofa, Estella, a împărtășit stilul pe care ar trebui să-l folosească fiecare zodie atunci când vine vorba de decorarea casei lor de Crăciun. Estella a explicat că trei zodii – Gemeni, Rac și Capricorn – vor ține cel mai probabil cont de tradițiile festive decât de trendurile moderne din acest an.

Te-ar mai interesa: Câtă apă e nevoie să bem? Nutriționist: Nu există ...

Berbec

„Ca semn stelar guvernat de Marte – planeta acțiunii și a motivației – ești foarte pasionat de tot ceea ce îți pui mintea, iar decorarea casei tale de Crăciun nu face excepție. Personalitatea încrezătoare a Berbecului se reflectă în îndrăznețul și contemporanul lor și în alegerea decorațiunilor. Berbecii sunt, de asemenea, foarte în tendințe și preferă o estetică modernă”, a explicat Estella.

Taurul

„Ca semn de pământ care are reputația de a fi logic și foarte practic, Taurul, știe ce funcționează pentru el”, a spus ea.

Taurii sunt, de asemenea, foarte senzuali și eleganti, care vor alege decorațiuni senise și de lux.

Te-ar mai interesa: Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnulu...

Gemeni

Estella a comentat: „Firea ta încrezătoare și extrovertită îți alimentează dorința de a încerca lucruri noi și de a explora opțiuni noi. De aceea, în fiecare an, experimentezi scheme și stiluri de culori noi și excentrice.” Cu toate acestea, Gemenii au o dragoste reală pentru tradițiile sănătoase și întotdeauna le place să includă un amestec de stiluri festive tradiționale cu decorațiuni contemporane.

Te-ar mai interesa: STUDIU: DEPRESIA poate fi tratată și cu PROBIOTICE...

Rac

Spre deosebire de excentricii Gemeni, Racii sunt despre stiluri tradiționale și preferă interioare festive și confortabile. „Culorile iconice de roșu și verde apar în casa ta în fiecare an, pe care îți place să o decorezi cu familia și prietenii”, a spus Estella. Racilor le place, de asemenea, să recicleze decorațiunile în fiecare an, reutilizandu-le în moduri imaginative.

Leu

Estella a explicat: „Fiind unul dintre cele mai generoase zodii stelare, îți place să faci cadou prietenilor și familiei cu decorațiuni generoase, în același timp răsfățându-te cu articole scumpe cu care să decorezi casa”.

Te-ar mai interesa: Fructul preferat al românilor, periculos pentru să...

Leii au un simț acut al stilului și preferă tonurile îndrăznețe de culoare bleumarin, roșu și auriu, peste stilurile excentrice. Leilor le place, de asemenea, să cânte melodii de Crăciun cu voce tare pe tot parcursul sezonului pentru a crea o atmosferă festivă.

Fecioară

„Una dintre cele mai bune trăsături de personalitate ale tale, Fecioară, este că muncești atât de mult pentru a te asigura că lucrurile merg mereu cât mai bine, iar pregătirea pentru sezonul festiv nu face excepție. Îți place să fii în control și când vine vorba de decorare, preferi să o faci singur”, a spus ea.

Te-ar mai interesa: Iată de ce este bine să bei BERE! N-ai fi crezut, ...

Fecioarelor le place organizarea și preferă nuanțe simple, neutre de culoare, precum și decorațiuni practice și minimale, care se leagă cu spațiul lor interior.

Balanta

„Ești un semn zodiacal fascinant, Balanță, pentru că personalitatea ta are multă complexitate, iar acest lucru se reflectă în stilurile tale festive. Balanțelor le place să facă o impresie de durată asupra oaspeților și să-și decoreze casa cu culori fabuloase, îndrăznețe și luxoase. Balanțelor le place, de asemenea, un spațiu liniștit și un design interior elegant”, a spus Estella.

Scorpion

„Îți place să schimbi stilul  festiv în fiecare an, ceea ce poate duce adesea la exagerare și nehotărâre atunci când vine vorba de alegerea schemelor de culori.

Totuși, se pare că te stabilești și pe o temă unică, exotică și dramatică, preferând un interior modern peste stilurile tradiționale”, a explicat ea.

Scorpionii găsesc împodobirea Pomului de Crăciun foarte terapeutic și preferă culorile întunecate, gotice, de verde, negru și auriu.


Săgetător

Estella a comentat: „Îți place să faci lucrurile în felul tău și chiar și atunci când viața devine grea, vezi întotdeauna pozitiv. De aceea îți asumi sarcini și responsabilități descurajante în perioada festivă cu încredere și cu ușurință.”

Săgetătorului îi place să aleagă decorațiuni interesante cu scheme de culori neobișnuite pentru a crea cu încredere un stil festiv unic, divers cu culori neobișnuite precum roz, verde și argintiu.

Capricorn

Capricornii sunt zodii talentate și inteligente și atunci când vine vorba de pregătirea pentru perioada Crăciunului, le place să planifice din timp și să se organizeze pentru a evita stresul.

Similar cu Racul, ei preferă stilurile și schemele de culori tradiționale, cu tonuri de roșu și verde prezentând în decorațiunile lor tradiționalism și durabilitate.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private