sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Horoscop karmic 2023. Zodiile de aer sunt vedetele anului. Câștiguri financiare pentru ACEASTĂ zodie, în luna septembrie

Horoscopul karmic anul 2003 vine cu vești bune pentru zodiile de aer, pe când, dimpotrivă, zodiile de apă vor experimenta contexte destul de neafvorabile.

Trebuie să știm că noțiunea de karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Karma nu înseamnă „pedeapsă”, ci este, pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi.

Te-ar mai interesa: OMS trage semnalul de alarmă: Amenințare globală i...

Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Karma depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Horoscop karmic 2023: Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac), contexte destul de nefavorabile în tot anul viitor.

Scorpionii au de tras mai mult ca în oricare alt an. Dau dovadă de responsabilitate sau vor fugi? La această întrebare își vor răspunde pe parcursul primelor patru luni. Aprilie este o lună de cotitură, în care karma de agresivitate le poate desface toate proiectele. Dacă acționează cu nervi, nu vor ajunge departe.

Cât despre Pești, karma de atașament posesiv este cea care le dă bătăi de cap. Acești nativi trebuie să scape de anumiți pitici de pe creier, de anumite obsesii.

Te-ar mai interesa: Flatulența urât mirositoare. Ce indică mirosul gaz...

Racii au un an greu pe plan afectiv, ba mai mult, trebuie să aibă foarte mare grijă de starea lor de sănătate. Cele mai dificile luni vor fi mai, iunie, iulie și septembrie 2023.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au un 2023 mai bun decât 2022

Pentru Gemeni, lunile septembrie și octombrie vin cu succes. Sunt pe karmă pozitivă mai ales în a doua jumătate a acestui an, scrie fanatik.ro.

Vărsătorii sunt de ceva timp încoace pe cai mari, iar în 2023 vor fi și mai fericiți. Obțin niște sume frumoase de bani în lunile septembrie și noiembrie.

Te-ar mai interesa: Un apropiat al Prințului Philip șochează: Regina E...

Balanțele refac relații mai vechi. Rezolvă toate problemele pe care le au cu rudele sau prietenii.

Horoscop karmic 2023: Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) rămân pe poziții forte

Problematice, karmic vorbind, vor fi doar lunile mai și iulie. În aceste două luni pot fi loviți de karma de ignoranță. Cu alte cuvinte, trebuie să renunțe la a mai trata lucrurile cu superficialitate.

Săgetătorii și Leii sunt în aceeași postură, doar că ei sunt vizați mai degrabă în iulie decât în mai.

Te-ar mai interesa: Medic: Viața trăită în presiune nu e plus ci minus...

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn),  un an destul de controversat

Vor trăi totul la intensitate maximă, atât lucrurile frumoase, cât și pe cele mai puțin plăcute.

Taurii au de tras din cauza karmei de atașament posesiv, iar Fecioarele din cauza karmei de agresivitate. Unele frustrări trebuie eliberate cu orice preț în prima parte a anului.

Capricornii nu sunt nici ei într-o situație tocmai perfectă. Luna septembrie va fi una greoaie pentru ei. Ca o concluzie, din cele trei zodii de pământ, putem zice că Fecioarele sunt cele mai avantajate.

Te-ar mai interesa: HOROSCOP 26 noiembrie: Luna traversează zodia Capr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private