Sari la conținut

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. La ce trebuie să aibă grijă unele zodii

karma
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Cum ne influențează luna nașterii karma

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. La ce trebuie să aibă grijă unele zodii: viața lor se schimbă radical.

Previziunile karmice pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022 sunt avantajoase doar pentru zodiile de foc, iar cele de aer, apă și pământ să se aștepte la schimbări radicale.

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. La ce trebuie să aibă grijă unele zodii: viața lor se schimbă radical

Să începem cu zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești), care au foarte multe obstacole de trecut! Pe unele și le pun ele în față, dar cele mai multe vin din exterior.

Pot apărea blocaje

Racii lucrează contratimp mai mereu și asta îi nemulțumește, căci vor să fie mai eficienți. Tot legat de muncă au de trecut niște obstacole și Scorpionii, doar că aici lucrurile stau invers. Ei sunt mult prea harnici, mult mai în față față de ceilalți și de aici pot apărea blocaje căci nu au răbdare până când alții învață să țină pasul cu ei.

Peștii se confruntă cu o mică, dar serioasă cumpănă în dragoste. Reapar niște gelozii mai vechi.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână excelentă

Își schimbă viața la 180 de grade și cam tot ce își propun le iese. Berbecii ies în sfârșit din zona gri în care s-au mișcat în ultimele săptămâni. Leii văd soarele răsărind pe strada lor, cu toate că anotimpul spune altceva.

Săgetătorii au mulți prieteni de câștigat în perioada următoare. Devin extrem de cuceritori și de sinceri cu cei din jur.

Gemenii pot deveni nepoliticoși, la fel și Vărsătorii

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) se lovesc de multe semne de întrebare în legătură cu felul în care trebuie să interacționeze cu ceilalți. Gemenii pot deveni brusc nepoliticoși, la fel și Vărsătorii. Balanțelor li se reproșează, în schimb, că sunt insuportabil de cicălitoare.

Capricorn Pixabay

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), ultimele, dar nu cele din urmă, au și ele câteva frământări interioare, însă nu vor să le împărtășească, potrivit fanatik.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel