miercuri, mai 18, 2022

Horoscop- Mai 2022. Mariana Cojocaru: „O lună bine aspectată pe plan financiar și amoros”. Aceste două zodii vor fi răsfățatele astrelor

Luna mai este extrem de bine aspectată pe plan financiar și amoros. Astrologul Mariana Cojocaru dă asigurări că nativii din mai multe zodii o vor duce mai bine ca niciodată în luna mai.

Cu toate acestea, sentimental, sunt semne zodiacale care aleg să spună adio partenerilor cu care nu mai sunt pe aceeaşi lungime de undă.

Te-ar mai interesa: Bebelușii în pericol extrem! Criza de lapte praf &...

Ce zodie este astrologul Mariana Cojocaru. Îi asculți mereu sfaturile, dar nu-i știi semnul zodiacal - IMPACT

Horoscop- Mai 2022. Mariana Cojocaru: O lună cu surprize și provocări importante

În cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, Mariana Cojocaru a dezvăluit că luna mai continuă cu surprize, dar și provocări importante pentru foarte multe semne zodiacale.

 • Berbecii pot funcționa la extreme. Mulți nu vor ști pe unde să scoată cămașa.
 • Taurii ar putea răbufni în plan sentimental. Trebuie să fie foarte atenți în ce relații intră.
 • Gemenii pot fi răscoliți de tot felul de tensiuni mai cu seamă din cauza planetei Mercur care, începând din 10 mai, se va afla în mișcare retrogradă.
 • Racii sunt vizați în mod direct de aspectele care țin de Lilith, o planetă necruțătoare. Se pot confrunta cu probleme majore, care să nu-și găsească rezolvarea prea curând.

Scorpionii au parte de provocări karmice

 • Leii au parte de surprize plăcute în plan amoros. Este posibil ca unele relații sentimentale să ia o turnură neașteptată ori să se lege relații noi, cu șanse mari pe termen lung.
 • Fecioarele pot traversa o perioadă în care anumite lucruri să se materializeze, chiar într-un mod neașteptat.
 • Sectorul relațional devine o prioritate pentru Balanțe. E o perioadă optimă pentru consolidarea și îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți, inclusiv a relației cu partenerul de cuplu.
 • Scorpionii au parte de provocări karmice riscante.
 • Săgetătorii sunt într-o perioadă de răscruce. Unii pot să fie cu gândul la anumite chestiuni din trecut.
 • Capricornii, în schimb, vor avea de furcă în plan amoros. Au întrebări la care nu găsesc răspunsuri, partenerii de viață nu sunt prea comunicativi, iar acest lucru nu va ajuta deloc relația. De asemenea, nu este exclus ca unii nativi să fie înșelați, fie de partener, fie de colegii de la locul de muncă.

„Se gândesc dacă au ales bine în dragoste sau nu. Unii pot avea parte de trădări în viața amoroasă sau la locul de muncă. Trădările pot apărea și în familie”, a atras atenția astrologul Mariana Cojocaru.

Vărsătorii și Peștii, răsfățații astrelor în mai

 • Vărsătorii, spre exemplu, vor reuși să obțină lucruri pe care și le-au dorit de multă vreme, dar abia acum acestea au șansa să devină realitate. Unii nativi vor avea beneficii mari fără să facă mare lucru, în timp ce alții vor trebui să depună destul de mult efort pentru ca lucrurile să meargă bine pentru ei.

„Vărsătorii sunt într-o zonă de exuberanță sau într-o zonă explozivă. Se pot materializa lucruri din trecut care nu s-au realizat așa cum și-au dorit ei. Pot veni beneficii la unii, dar și cu încercări sau stat pe gânduri mai ales pe zona de carieră”, a spus Mariana Cojocaru.

Te-ar mai interesa: Poluarea ucide anual nouă milioane de oameni. Solu...

 • Peștii sunt unii dintre nativii binecuvântați de astre în mai, însă vor avea parte de provocări în plan amoros.

„Peștii au aspecte pozitive, mai ales când vorbim despre Jupiter, prezent în acest semn zodiacal. Ei trebuie să fie atenți la chestiunile cu justiția. Alții pot avea probleme ce țin de sentimente”, mai spune aceasta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private