Sari la conținut

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Influența lui Neptun va pune o presiune MAXIMĂ pe acești nativi

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV
Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru săptămâna 8-14 iulie 2024, subliniind influențele puternice ale planetei Neptun, care va pune presiune maximă asupra anumitor zodii. Iată un rezumat al previziunilor pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Berbec

Berbec: Este posibil să întâmpine provocări în domeniul profesional și trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau.

Neptun retrograd și Saturn retrograd, planetele grele din Univers, se vor întoarce din drum. Se spune că planetele merg doar pe structura directă, dar în realitate s-a observat că există un soi de mișcare aparent retrogradă. Până ca Neptun să intre în retrograd, pare că stagnăm. Acest moment de stagnare, care e foarte greu, simțiți că timpul nu mai trece sau s-a oprit în loc, produce o descărcare electromagnetică.

Mișcarea retrogradă te duce cu gândul că ceva nu s-a făcut sau trebuie corectat din mers, în așa fel încât să nu reprezinte o povară pentru că Saturn retrograd poate aduce ipostaza de povară. Berbecul va face o retrospectivă a ce merită sau nu legat de carieră, de bani. A meritat sau nu? De ce nu sunt mulțumit? Am greșit drumul? La cei mulțumiți, trage semnale de alarmă pe epuizare, sănătate.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Taur

Taur: Se vor concentra pe relațiile personale, fiind un moment bun pentru a rezolva conflicte vechi.

Sextilul format de Neptun retrograd cu Uranus retrograd și al doilea sextil, Saturn retrograd cu Marte din Taur, urmăresc să dezvăluie cine îți este cu adevărat alături, prezentând oportunități de a distinge prietenii adevărați care oferă valoare dincolo de câștigurile financiare prin interacțiuni generoase și acte de bunătate, în timp ce unii se pot retrage pentru autoreflecție.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Gemeni

Gemeni: Săptămâna aceasta aduce oportunități de creștere în carieră, dar și necesitatea de a gestiona cu grijă finanțele.

Ceva presiune, ca o oală sub presiune, pe poziția ta socială, în carieră și chiar ceva legat de piedestal. Un sfârșit sau început de ceva. Unii sunt pe piedestal, alții râvnesc la el ca fiind foarte profitabil. Credeți că merită? Răspunsul vi-l puteți da cu Neptun retrograd și Saturn retrograd, raportate la astrograma din ultimii ani sau de la naștere. Trebuie să fiți cinstiți când priviți în oglinda sufletului.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Rac

Rac: Racii vor simți nevoia de introspecție și de a-și revizui obiectivele pe termen lung.

O săptămână axată pe aspectele retrograde, introspecție, vindecarea rănilor din trecut, conectarea cu rădăcinile și tradițiile și găsirea consolării în ceea ce este familiar, cu o nevoie pentru unii de a cere ajutorul specialiștilor pentru a vindeca rănile karmice.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024.Leu

Leu: Vor beneficia de sprijinul astrelor în plan financiar, dar trebuie să fie atenți la sănătate.

E ceva legat de bunuri, de bani, de acte, de trecut cu acest Neptun retrograd. Ceva care se vrea un motor, o lecție de o importanță aparte. Ați înțeles? Vizează anumite chei de natura karmică neptuniană, niște lecții care sunt de ordin afectiv și emoțional, sau cu o încărcătură subtilă, deosebită

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Fecioară

Fecioară: Comunicarea va fi cheia pentru a depăși obstacolele din această săptămână.

Ați scăpat de Lilith, dar nu vă scapă din ochi Neptun retrograd și nici Saturn retrograd. Aspecte ce țin de regăsirea cu cineva, reconectarea la ceva, de o durere chiar mocnită sau ascunsă pe care o puteți reactiva.

Pozitiv, sunteți într-o zonă în care înțelegeți altfel mesajul subtil al astrelor de natură saturniană.

Alții iau firul de destin din trecut să vadă unde s-a subțiat, pentru că există risc de suprasolicitare și la cei care au ignorat complet acest mesaj de ruptură. Sau ceva nu merge cum vreți pentru că a rămas neînțeles, chiar blocat.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Balanță

Balanță: Pot apărea conflicte în familie sau în relațiile apropiate, necesitând răbdare și diplomație.

Aspectele karmice sunt evidențiate în timp ce se recomandă să nu se construiască fericirea pe ghinionul altora. Positivitatea în carieră și finanțe este posibilă pe baza prioritizării din trecut. Sunt necesare noi îndrumări pentru carieră, afaceri și chestiuni internaționale, subliniindu-se deciziile cruciale care urmează.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Scorpion

Scorpion: Vor simți nevoia de schimbare, fie în viața personală, fie profesională.

Va fi activă casa zodiacală ce ține de sentimente, acolo unde se spune că presiunea afectivă și emoțională este foarte grea. Cei liberi, necăsătoriți, o vor percepe ca pe o adiere. Cei în relații sentimentale grele, cu încărcătură sau cu ani în spate, vor percepe altfel această încărcătură.

Aspectele merg până acolo încât vor avea de-a face cu o morală.

Unii au ales până au cules în dragoste, alții au semănat vânt și au cules furtună, în timp ce unii care au semănat pe un teren fertil vor culege roadele acum. Roade speciale deosebite: belșug! Horoscop integral pe AstroPlay.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Săgetător

Săgetător: Este un moment prielnic pentru studiu și dezvoltare personală.

Neptun retrograd și Saturn retrograd au tendința de a însingura, chiar dacă nu suportă acest lucru. Nu vă place? Acest aspect are o conotație aparte, înălțătoare. Capacitatea de a înțelege și faptul că și izolarea sau însingurarea au repere extraordinare. Acum vor medita asupra a ceva anume sau asupra cuiva. Cine nu suportă singurătatea are nevoie de suport afectiv, emoțional, de sfaturi pe măsură.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Capricorn

Capricorn: Se vor concentra pe carieră, având ocazia să avanseze sau să-și consolideze poziția.

Iubiți singurătatea și vă felicitați câtă vreme moralitatea voastră este pe măsură, adică înălțătoare. Comunicarea de tip spiritual superior va fi la fel, de esență divină, saturniană și înălțătoare. Nu este pentru orice muritor, iar voi înțelegeți acest lucru. În esență, aveți zile în care nu vă speriați de planete grele, retrograde. Știți să adunați și să strângeți cureaua în așa fel încât să nu scăpați frâiele din mână.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Vărsător

Vărsător: Vor avea ocazia să își îmbunătățească viața socială și să facă noi conexiuni.

O săptămână în care Neptun retrograd vrea și cere cumpătare în tot și în toate. Vă gândiți cum să găsiți soluții să împăcați și capra, dar și varza. Și, mai ales, să vă ocupați de domniile dvs, de retragerea într-un colț de rai vă este benefică și vă susține.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Pești

Pești: Vor trebui să fie atenți la sănătatea lor și să evite excesul de muncă

Neptun retrograd și Saturn retrograd în constelația ta vor aduce constrângeri, subliniind importanța echilibrului spiritual și a credinței, cu riscuri inerente unei vieți de abundență și alegeri aventuroase care ar putea duce la cădere – Peștii sunt conștienți de pierderea reperelor și a coordonatelor, urmărind să urce, nu să coboare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel