Sari la conținut

Horoscop mayaș. Care este animalul tău spiritual, în funcție de data nașterii

animale horoscop mayas
Imagine creată cu AI

Astrologia este urmărită îndeaproape de mulți oameni care sunt pasionați de aceste credințe și tradiții, întotdeauna pentru a avea parte de semne bune pentru ceea ce îi așteaptă în viețile lor respective. 

La fel cum există semnele zodiacului occidental, zodiacul mayaș este alcătuit din animale, la fel ca în cazul astrologiei chineze. În ciuda acestor diferențe, toate variantele se concentrează pe previziunile fiecărei persoane în funcție de data nașterii sale.

Dacă vrei să știi cum să reușești în dragoste și la locul de muncă în funcție de animalul tău de spirit din Horoscopul mayaș, aruncă o privire asupra următoarelor previziuni care te vor ajuta să găsești calea de a atinge aceste două obiective.

Cum să reușești în dragoste și la muncă, în funcție de animalul tău spiritual din horoscopul mayaș?

Horoscopul mayaș se bazează pe calendarul Tzolkin, care constă în 260 de zile și combină 20 de nume cu 13 numere. Fiecare zi are o semnificație specifică, care are legătură cu ciclurile naturii, cu astrologia și cu spiritualitatea.

Șopârlă (13 decembrie – 9 ianuarie)

Șopârlele au o natură simplă și pozitivă. Deși pot părea introvertite, transmit o energie contagioasă în jurul lor. Mintea lor analitică și creativitatea îi fac să fie potriviți pentru profesii precum medicina sau biblioteconomia. În dragoste, ei apreciază stabilitatea și armonia.

Maimuța (10 ianuarie – 6 februarie)

Maimuțele sunt sinonime cu distracția și optimismul. Sociabile din fire, ele preferă meseriile creative care le oferă libertate. În dragoste, au nevoie să fie surprinse în mod constant și să mențină vie scânteia noutății.

Șoimul (7 februarie – 6 martie)

Șoimii sunt persoane pricepute în rezolvarea problemelor, cu un puternic simț al onestității. În dragoste, sunt fideli și caută o conexiune profundă. Ei excelează în profesii care necesită diplomație și libertate, cum ar fi aviația.

Jaguar (7 martie – 3 aprilie)

Jaguarii sunt pasionați și neobosiți în urmărirea scopurilor lor. La locul de muncă, ei excelează în domenii precum muzica sau jurnalismul. În dragoste, sunt perseverenți și dedicați, deși pot părea puțin cam intensi.

Câini (4 aprilie – 1 mai)

Grijulii și empatici, Câinii/Foxii sunt niște îngrijitori excelenți. La locul de muncă, excelează în roluri care le permit să îi ajute pe alții, cum ar fi asistența medicală sau psihologia. În dragoste, ei apreciază stabilitatea și sprijinul reciproc.

Șarpele (2 mai – 29 mai)

Șerpii se remarcă prin ambiția și capacitatea lor de muncă. La locul de muncă, excelează în domenii precum marketingul. În dragoste, au nevoie să se simtă iubiți și apreciați.

animale horoscop mayas
Imagine creată cu AI

Iepure/veveriță (30 mai – 26 iunie)

Harnici și cu un mare simț al umorului, Iepurele/Veverița excelează în profesiile legate de comunicare. În dragoste, sunt loiali și le place să le facă surprize partenerilor lor.

Țestoasă (27 iunie – 25 iulie)

Casnice și dedicate, țestoasele excelează în domenii precum grădinăritul. În dragoste, preferă să ia lucrurile încet și apreciază stabilitatea emoțională.

Liliacul (26 iulie – 22 august)

Dominanți și carismatici, Liliecii sunt lideri înnăscuți. La locul de muncă, excelează în roluri de conducere. În dragoste, au nevoie să simtă admirație pentru partenerul lor.

Scorpion (23 august – 19 septembrie)

Scorpionii sunt analitici și responsabili, excelând în roluri precum cel de avocat. În dragoste, sunt rezervați, dar extrem de fideli.

Cerbul (20 septembrie – 17 octombrie)

Sensibili și romantici, Cerbii prețuiesc dragostea mai presus de orice. La locul de muncă, excelează în domenii legate de artă. În dragoste, au nevoie de reciprocitate și apreciază fidelitatea.

Bufnița (18 octombrie – 14 noiembrie)

Sociabile și consilieri excelenți, bufnițele excelează în profesii precum medicina veterinară. În dragoste, ele prețuiesc pacea interioară și stabilitatea emoțională.

Păun (15 noiembrie – 12 decembrie)

Unici și extravaganți, păunii excelează în domenii precum actoria. În dragoste, au nevoie să se simtă admirați și apreciați.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel