Sari la conținut

Horoscop Mihai Voropchievici. O zodie pierde mulți BANI! Urmează zile negre pentru ea

predictii rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii rune cu Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici prevestește zile grele pentru o zodie atât din punct de vedere financiar, dar și personal. În schimb, pentru alți nativi se preconizează o evoluție mai bună, însă aleg să nu facă nimic.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru perioada următoare. Urmează zile grele pentru două semne zodiacale, din multe puncte de vedere.

Conform horoscopului realizat de Mihai Voropchievici, Leul va fi cel care ar putea pierde bani și, în plus, poate avea o atitudine care să îi agaseze pe cei din jur.

Nativii care aparțin acestui semn zodiacal sfârșesc prin a fi duri, geloși sau chiar mult mai posesivi. Atunci când vine vorba de bani, vă puteți aștepta la pierderi importante. Leii vor sfârși prin a cheltui mai mult ca niciodată în perioada următoare.

„Leul e cu Clepsidra, are o săptămână când bună, când rea, e cu oscilații. Dar în cadrul săptămânii respective, are o zi de pasiune exacerbată. Are niște sentimente exclusive, pe care vrea neapărat să le comunice, dar ulterior își dă seama că nu era rost să le comunice, devine gelos, dur și se supără din te miri ce, poate fi chiar și posesiv. E o săptămână în care folosirea resurselor financiare este la cote superioare, adică e o săptămână în care Leii vor fi mai cheltuitori un pic”, spune Mihai Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici. Sfat important pentru o zodie

Nu o duc prea bine nici cei născuți în Fecioară. Persoanele născute sub acest semn zodiacal devin pradă unor iluzii în aceste zile și preferă să trăiască doar din amintiri.

Dacă vor să iasă din această stare și își doresc ca în viața lor să se întâmple lucruri pozitive, e cazul să treacă la acțiune și să renunțe la această pasivitate.

„Fecioara are Luna, carte neutră. E o săptămână în care Fecioarele se lasă pradă iluziilor, visurilor, se cufundă undeva în mărginimea orizontului și a neantului și trăiesc din amintirile plăcute, frumoase. Dar asta nu face altceva decât să vă accentueze emoțiile puternice și undeva indecizia și pasivitatea. Dacă vreți o situație mai bună, ieșiți după incidența lunii și acționați așa cum simțiți voi că vreți să acționați”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel