Sari la conținut

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care a tras cartea CENUȘIE. E lovită din plin de ghinion!

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii cu Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici afirmă că o zodie va fi afectată de ghinion. Ar fi bine să nu luați hotărâri majore sau să nu întreprindeți anumite acțiuni măcar până duminică, 17 martie.

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut o prezentare a horoscopului runelor aferent perioadei următoare. Aceasta vine cu un îndemn pentru o zodie, de altfel pe mai multe planuri.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropcevici, Balanța este cea care a extras cartea cenușie. Se pare că norocul o abandonează în aceste zile, până duminică, 17 martie.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal nu trebuie să ia decizii sau să demareze acțiuni pentru că pot să aibă ghinion. Este mai bine să se consulte cu alții și să își aprofundeze cunoștințele.

Horoscop Mihai Voropchievici. „Balanța are cenușiu – o săptămână destul de nebenefică pentru acțiuni. Are perioade de refugiu, caută să citească şi face tot ce înseamnă îmbunătățirea cunoștințelor, dar din sfaturile altora. E ca și cum ai pune mâna pe cartea lui Osho și ai lua-o la răsfoit, dar ai face-o pagină cu pagină. Dai dovadă de prea multă seriozitate, pudoare și timiditate”, spune Mihai Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici. Sunt și vești bune!

Horoscop Mihai Voropchievici. Deși nu au parte de noroc în aceste zile, Balanțele pot avea parte de niște satisfacții. Persoanele născute sub acest semn zodiacal pot primi bani la care nici nu s-au gândit vreodată.

Nu sunt excluse nici unele surprize în dragoste. Există lucruri pe care Universul le poate scoate la iveală în această perioadă.

„E posibilă și o recompensă tardivă, bani la care tu renunțasei demult, te gândeai că i-ai pierdut, îi considerai pierduți, iar acum apar la orizont. O relație durabilă s-ar putea manifesta pentru acele Balanțe care vor să scape de singurătate. Universul vă scoate în cale o persoană pe care ați putea să o iubiți”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel