Sari la conținut

Carte neagră pentru o zodie! Mihai Voropchievici: Vine un eșec mare

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Mesajul saptamanal al runelor

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru perioada următoare. Numerologul afirmă că una dintre zodii va avea parte de un mare eșec. În schimb, alți nativi sunt încărcați sufletește din pricina unei conjuncturi destul de neplăcute.

Numerologul Mihai Voropchievici susține că una dintre zodii are emoții, în vreme ce alți nativi se vor confrunta cu un eșec.

Predicții Leu

Nativii zodiei Leu sunt plini de furie în zilele următoare, conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici. Se vor simți bulversați de apariția unei situații care le lezează orgoliul.

Numerologul le recomandă acestor nativi să fie precauți și, de asemenea, să acționeze în mod impulsiv în momentul în care trebuie să ia o decizie.

„Leul este bulversat de o situație. Plin de furie, caută dispute orgoliul este rănit, e plin de nervi. Și toate acestea impune din partea leului să aibă mai multă prudență și înțelepciune înainte să ia o decizie sau să acționeze”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Predicții Fecioară

Cei născuți în Fecioară se confruntă cu un eșec. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au extras o carte neagră, ceea ce înseamnă că urmează o transformare foarte importantă. Cu toate acestea, Fecioarele au nevoie de mult curaj ca să renunțe la tot ce au și să schimbe ceva.

„Feciara are o carte negativă, 6 Negru. Este sfârșitul unei situații proaste, grele pentru voi, care vă obligă undeva să faceți o transformare pentru a ieși din acest eșec pe care l-ați încercat pe propria piele. Dacă aveți curajul să renunțați la toți să faceți schimbarea, veți trăi un nou suflu, o renaștere și scăpați de toate angoasele”, adaugă numerologul, potrivit Ciao.

3 zodii protejate de Divinitate în 2024

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, care sunt cele trei zodii protejate de Divinitate în anul 2024.

Capricorn

Zodii protejate de Divinitate în 2024. Vizavi de Capricorn, au venit și niște atenționări. Ai aceste caracteristici pentru anul 2024, dar tu ce trebuie să faci, că trebuie să faci și tu ceva ca să nu strici norocul ăsta pe care l-ai primit? Să acorzi atenție micilor detalii, în primul rând, și mai ales pe care deseori le delegi tu, dacă ești șef. S-ar putea să vezi chiar că ai realizat ceva important care te va aduce la un punct de cotitură în viața ta pentru totdeauna.

De asemenea, mai trebuie să se asigure că abordează conversațiile și comunicările cu un strop de compasiune, deoarece Capricornul este corect, la obiect. Compasiunea vine cu altă ocazie, adică atunci când nu mai ești. Încercați să puteți transmite mai ușor punctul de vedere pentru persoanele din jurul vostru. Deci cu mai multă compasiune, afecțiune și dacă se poate, cu zâmbetul pe buze.

Berbec

Zodii protejate de Divinitate în 2024. A doua zodie care primește protecție este Berbecul. Ddacă sunteți descris la lecțiile pe care universul vrea să vă ajute să le învățați, vă veți da seama de ce. Berbecul și Scorpionul, un semn de foc și apă împărtășesc același guvernator planetar, adică planeta Marte, a acțiunii, planeta patosului. Totodată, înțelegi că Marte te face și focos, și iubăreț, dar și curajos și războinic. Marte te ajută, pentru că a avansa în viața nu înseamnă întotdeauna să ștergi toate obstacolele din calea ta. O faci bine pentru că obstacole vor fi în permanență.

Încearcă să trăiești cu ele și să te atașezi în așa fel de oamenii din jurul tău ca să îi poți ajuta, să-ți conservi în primul rând resursele, pentru că altfel vei obosi foarte repede. Și să iei calea unei rezistențe mai mici împotriva tuturor ostilităților, adică să nu fi gata să scoți sabia la orice dialog. Ascultați părerea celui din fața voastră, iar după aceea vă pronunțați. Cu cât este obstacolul mai mare, cu atât tu nu trebuie neapărat să fii mai războinic și mai neînțelegător. Trebuie să fii mai diplomat și să prinzi esența problemei, s-o diseci și să dai exact verdictul care trebuie.

Fecioară

Zodii protejate de Divinitate în 2024. Fecioarele vor avea parte de lucruri bune în carieră, mai ales că își pot mări partea financiară. Ele aleg un loc de muncă chiar dacă e muncă dublă pentru un salariu, dar să fie bine plătit, să știe că de acolo, chiar dacă muncește mult, are satisfacția unei sume mai consistente și de aceea profită de binecuvântarea pe care a primit-o pentru a restrânge tot ceea ce își dorește cu adevărat pentru viitorul lor.

Nu fiți absurzi, nativii din Fecioară, și mergeți ca un robot să munciți până cădeți pe brânci. Norocul vostru vă va ajuta să găsiți oportunități, chiar de a vă crește valoarea sau de a fi mai căutat de alte persoane, alți conducători de firmă care să-ți ofere ceva mai bun. Dar nu încercați niciodată să săriți calul, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel