Sari la conținut

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care are Cosmosul de parte ei! Vine o mare reușită

mihai voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscopul săptămânii

Mihai Voropchievici afirmă că o zodie are cosmosul de partea ei și marchează un important succes până la data de 24 martie. În schimb, alți nativi ajung să rezolve o problemă majoră.

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut o prezentare a horoscopului runelor pentru următoarea perioadă. O zodie se descurcă mai bine ca niciodată, în timp ce în viața altor nativi situația intră pe un făgaș normal.

Potrivit horoscopului realizat de Mihai Voropchievici, Vărsătorii reușesc în cele din urmă să marcheze o realizare materială importantă. Se pare că primește ajutor și din partea unei persoane.

De asemenea, nativii născuți în acest semn zodiacal și-au schimbat prioritățile. Lasă impresia că nu mai vor relații stabile și, în această perioadă, sunt în căutarea unor relații pasagere.

„Vărsătorul are tot o carte neutră. Realizarea voastră materială pozitivă datorită unei noi acțiuni în profesie se va datora numai întâlnirii cu o persoană mai în vârstă care vă va ajuta în afaceri și în tot ce faceți, inclusiv la serviciu, să puneți bazele unei relații solide. Vărsătorii nu prea își doresc ceva a la long, ei vor ceva efemer, pasager”, spune Mihai Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru o zodie

Nativii din zodia Pești sunt norocoșii care au Cosmosul de partea lor. Acest lucru vine la pachet cu mari reușite, dar și cu un final fericit în cazul unei situații care le-a adus mari bătăi de cap.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal, în special cei singuri, au șansa să cunoască o mare dragoste. În cazul nativilor căsătoriți, lucrurile merg mai bine niciodată.

„Iar Peștii s-au împrăștiat în Cosmos, e o carte excelentă care simbolizează pentru ei, ca de obicei, reușită, chiar reușită excepțională, deznodământ fericit al unei situații sau o dragoste cu adorație, inclusiv dacă ești căsătorit sau nu. Pentru cei singurei, poate o întâlnire superbă în care se poate consfinți o uniune urmată de fericire și cu recompense”, a mai spus numerologul Mihai Voropchevici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel