Sari la conținut

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care primește un DAR de la Univers

mihai voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscopul săptămânii

Mihai Voropchievici susține că o zodie beneficiază de un cadou din partea universului. Este vorba mai degrabă despre o oportunitate care vă va schimba viața cu totul.

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut prezentarea horoscopului runelor pentru următoarele zile. Se preconizează un sfârșit de săptămână extraordinar pentru o zodie.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, este vorba despre Vărsător. Nativii care aparțin acestui semn zodiacal vor primi, practic, un dar din partea universului.

Acest cadou se materializează prin apariția unei persoane deosebite, mai în vârstă și mai experimentată. Persoana aceasta le poate schimba viața în bine. Numeroase uși se pot deschide acum pentru ei.

„Vor demara noi acțiuni. Vor avea parte de o activitate profesională reușită și de o realizare materială pozitivă. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă vă dă încredere în viață și nu vă face să ezitați la toate aceste porniri pe care le aveți voi în suflet”, spune Mihai Voropchievici.

Sfat pentru o zodie

În cazul nativilor din zodia Pești, numerologul vestește o săptămână de alegeri. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt cufundate, fără să-și dea seama, într-o rivalitate.

Nu există loc pentru argumente sau răspunsuri dure. Cel mai indicat pentru Pești este să gândească bine înainte să acționeze și să se descotorosească de o parte din neliniștile care-i macină.

„Au o săptămână în care sunt nevoiți să facă o alegere. Sunt ezitanți. Sunt prinși de neliniști. Au o persoană cu care rivalizează și sfatul Semilunilor este: Reflectați înainte de a acționa”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici, potrivit News18.

Horoscop pentru Berbec. Se anunță furtună, carte negativă!

Se anunță furtună, carte negativă. Berbecii sunt bulversați de o situație confuză. Sunt furioși, trec la dispute, au orgoliul rănit și explodează de nervi. Dacă i-a supărat cineva și nu le-a făcut pe plac, apar dispute care pot fi urmate de ruptură violentă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel