joi, septembrie 29, 2022

Horoscop Neti Sandu. Prezentatoarea TV de la Pro TV a dezvăluit că toamna lui 2022 aduce schimbări pentru toate zodiile. Iată la ce trebuie să fim atenți!

„Particularitatea acestei părți de an, adică ce se întâmplă de aici încolo, până în martie 2023, este că planeta Marte a intrat în zodia Gemenilor și, în loc să stea o lună sau două, stă până în martie. O dată la ceva ani, Marte, în loc să stea două luni, stă de vreo trei ori mai mult. Și atunci, el are ceva de spus în zona aceea.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

Pentru fiecare din noi, că toți avem Gemenii într-un segment de astrogramă, care se raportează o dată la zodia noastră și o dată la ascendent, deci sunt două paliere, așa că trebuie să avem grijă ce vrea să ne spună acest Marte.

Noi poate nu suntem pregătiți pentru asta, că unul poate vrea să schimbe casa, dar altul poate nu o să vrea, dar o să fie forțat, că poate curge apă sau fac gălăgie cei de sus și atunci schimbi. Va fi un factor care va urgenta un lucru pe care nu ai fi vrut să-l faci acum”, a declarat Neti Sandu pentru Spectacola.


2022: Trebuie să facem niște lucruri bune

„După aceea, pentru că suntem într-un an cu mulți 2, noi trebuie să facem niște lucruri bune. Adică, să amplificăm niște lucruri bune, de care avem nevoie și care sunt de folos și celorlalți, și să renunțăm la cele rele. Asta e ideea”, a mai spus prezentatoarea PRO TV.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

Saturn în cuadratură cu Uranus

„Saturn o să fie în continuare în cuadratură cu Uranus. Și va fi o presiune, o constrângere, iarăși, să facem ceva, sau să fim frustrați de ceva, că nu ne iese. Dar trebuie avut răbdare”, a explicat aceasta

Mercur Retrograd

„În plus, va mai fi încă o dată Mercur Retrograd. El e de trei ori pe an și urmează cea de-a treia retrogradare. Ne atrage atenția că nu am făcut ca lumea ceva și ne spune ceva”, a mai spus ea.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private