Sari la conținut

HOROSCOP. Planeta Venus vine cu schimbări RADICALE pentru mai multe zodii

horoscop zilnic
sursa foto arhiva doctorul zilei
Horoscop

Primăvara începe cu dreptul, asta pentru că planeta Venus influențează încă de la început viețile nativilor. Astrologii susțin că fiecare nativ în parte trebuie să profite de această perioadă de regenerare.

Zodiile sunt curioase de schimbările care vor urma, chiar dacă acestea le pot aduce anumite probleme sau modificări în viața zilnică.

Află ce au pregătit astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de o energie pozitivă la început de primăvară. Vor să creeze și să-și scoată la iveală calitățile artistice. Este șansa lor de a-și exprima sentimentele într-un mod cât mai clar. Sunt sfâtuiți să se lase ghidați de intuiție și să exploreze noi teritorii profesionale. În ceea ce privește planurile personale, sunt deschiși către învățare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt nevoiți să se concentreze asupra planurilor profesionale în această săptămână. Trebuie să găsească soluții ingenioase pentru a elimina cheltuielile care nu sunt necesare.

Au parte de câteva schimbări în acest sens, însă trebuie să acționeze cât mai repede. Relațiile cu cei dragi ajung să se schimbe, asta pentru că își doresc o creștere pe plan personal. Sunt mult mai înțelegători.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni reușesc să ofere și celor din jur cea mai bună energie. Este momentul perfect pentru conectare, atât cu oamenii dragi cât și cu colegii de muncă. Este indicat să fie deschiși către schimbare și să aibă spirit de aventură. S-ar putea să plece în călătoria vieții lor, una care le va schimba întreaga perspectivă. Colaborările pe plan profesional le vor aduce echilibru.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor să-și acorde momente de introspecție la începutul primăverii. Au șansa de a-și schimba viața pentru totdeauna. Acest lucru necesită îndepărtarea de toate lucruri care îi dezechilibrează, arată Astrology.com. Nevoile personale nu mai sunt aceleași ca la început de an, iar pentru această situație se văd nevoiți să ceară ajutor. Vor să impună anumite limite sănătoase peste care să nu treacă nimeni.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de foarte multă energie în această săptămână. Sunt mânați de creativitate și vor să creeze oportunități noi pe plan profesional. Vor să-și extindă orizonturile și sunt ajutați de către astre. Sunt sfătuiți totuși să fie atenți la proiectele ce le atrag atenția în principal. Sunt recunoscători pentru succesul pe care îl au în prezent.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară profită de această săptămână pentru a-și face ordine în viață. Astrele le sunt alături pentru îndeplinirea obiectivelor pe termen lung. Organizarea și disciplina trebuie să fie la loc de cinste acum, asta pentru a-și demonstra propria eficiență. Este important să fie atenți la propriile nevoi și să-și acorde momente de pauză atunci când simt asta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se regăsesc într-un dezechilibru care nu le face cinste. De aceea, această perioadă vine pentru a-și acorda atenția cuvenită. Colaborări pe termen lung în sfera profesională le oferă încredere de sine și dorința de a merge mai departe. Cultivarea relațiilor personale se numără printre planurile lor din prezent. Este important să nu renunțe nicio clipă la generozitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt marcați de o perioadă foarte intensă pe plan personal. Reușesc să-și găsească satisfacția în orice fel de interacțiune cu cei dragi. Cu toate acestea, sunt temători atunci când vine vorba de schimbare pe termen lung. Astrele îi sfătuiesc să-și acceseze cele mai adânci laturi ale sinelui pentru a se conecta la nivel profund. Încrederea și intimitatea vor fi cu adevărat schimbate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au șansa de a se dezvolta și a crește în orice domeniu al vieții lor. Este posibil să fie nevoiți să-și seteze anumite limite. Nu vor depăși obiectivele și se vor simți mândri de acest lucru. Este cazul să fie mai deschiși la noutăți și să-și planifice călătoriile din timp. În plan personal vor comunica mai ușor cu cei din jur. Schimbările care vor apărea pe parcurs nu îi vor deruta de la rutina zilnică.

Horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au șansa de a-și acorda câteva minute de reflecție în această săptămână. Reușesc să se conecteze cu sinele și să pună bazele unei transformări vitale pe termen lung. Planurile pe care și le-au setat la începutul anului merg în direcția corectă. Își stabilesc limite sănătoase atunci când vine vorba despre comunicarea cu cei din jur și vor să vadă efectele acestei situații. Astrele le vor fi în permanență alături.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt marcați de energii pozitive în prima săptămână a lunii martie. Originalitatea de care dau dovadă atât pe plan personal cât și profesional reușesc să-i schimbe la nivel mental. Sunt deschiși către colaborări și acordă atenție relațiilor interpersonale. Ceea ce învață în acest moment vor predica pe viitor celor din jur.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești își ascultă intuiția și se bucură de cele mai simple momente pe plan personal. Se conectează cu persoane dragi și reușesc să-și transmită fără probleme propriile gânduri și sentimente. Schimbarea și adaptarea la noutate vine pe un fond de armonie sufletească.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel