Sari la conținut

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici.Trei zodii au parte de un noroc uriaș în viață!

Mesajul runelor
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mesajul runelor

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni astrologice pentru toți nativii. Trei zodii au parte de un noroc uriaș în viață!

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Berbec

Berbecul e pregătit să înceapă o viață nouă. E un soi de revigorare atât în planul disponibilităților fizice și psihice. Nativii de foc trebuie doar să fie încrezători în destinul lor și în forțele divine. Toate se vor așeza în favoarea lor, în cele din urmă, vă încurajează Mihai Voropchievici la AstroFanatik.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Taur

Taurii trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția atât în societate, în familie cât și la locul de muncă. Au o perioadă extrem de aglomerată, așadar, plină de situații în care pot ieși în evidență cu abilitățile lor!

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemeni

Gemenii, în săptămâna următoare, pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Rac

Racii au o săptămână ceva mai complicată. Sunt pe o pojghiță subțire de gheață, deci trebuie să fie extrem de prudenți. Nu e bine să se expună niciunui fel de risc. Să fie atenți la tot ce fac și spun și mai ales cui.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Leu

Leii primesc un mesaj dublu, deoarece sunt foarte agitați legat de starea de sănătate a unei persoane. Runa îi sfătuiește să se relaxeze. Al doilea mesaj e că persoana apropiată se bucură de o sănătate excelentă.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Fecioare

Fecioarele îl au din nou pe Wunjo! Câștigă pe toate planurile. Este o perioadă atât de benefică pentru ele, încât nici nu le vine să creadă ce fel de bucurii le aduce viața în cale.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Balanță

Balanțele se vor alege cu un cadou surpriză de la cineva care se gândește intens la ele. Unele dintre Balanțe e posibil chiar să se aleagă cu mai multe daruri.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Scorpion

Scorpionii sunt pregătiți pentru o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa le spune să își mobilizeze forțele și să rămână calmi.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Săgetător

Săgetătorii au o rună care îi sfătuiește să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Capricorni

Capricornii sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Vor acționa favorabil indiferent ce decizie vor lua.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Vărsători

Vărsătorii au o săptămână cu multe mesaje. Trebuie să fie pregătiți să le recepționeze. Sunt multe mailuri de dat și de primit, chiar și telefoane.

Horoscop rune 1-7 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Pești

Peștișorii trebuie să fie pregătiți de o suită de schimbări majore, chiar de la începutul lunii aprilie. Schimbările pot avea legătură cu viața profesională sau cu cea sentimentală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel